مشکل کمبود phisycal memory

CG-Student

Member
رم سیستم 4 هست و گرافیک 512
4 گیگ رم مجازی به درایو c و 10 گیگ رم مجازی به دروایوهای d , e دادم . در کل 3 درایو دارم
با وجود رم مجازی که داده بودم برای اولین بار مایا 2013 کرش کرد
این رم مجازی چیز به درد بخوری هست برای مایا ؟ کاربردش مثل رم معمولی هست ؟؟؟ من از خود هارد رم مجازی گرفتم . کارت گرافیک میشه مثل رم مجازی افزایش داد ؟
و سوال مهم بعدی
تو task manager قسمت قسمت free خیلی سریع صفر میشه . اون قسمتی که با مستطیل قرمز علامت زدم . چجوری اون قسمت افزایش بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    499.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

jeyson

Active Member
اولا با توجه به عکسی که از تسک منیجر دادین و دیدن قسمت فیزیکال ، باید بگم ویندوزتون 32 بیتی هستش درسته؟
مشکل شما :
متاسفانه ویندوز 32 بیتی بیشتر از 2 گیگابایت رم رو ساپورت نمی کنه و اگرچه رم شما 4 گیگابایته اما فقط دو گیگابایتش استفاده میشه. پس لطفا اقدام به تعویض به نسخه شصت و چهار بیت کنید.

دوما باید عرض کنم گرافیک شما 512 هستش که اصلا من نمی دونم چطوری تونستین برین تو کار مایا ، من با گرافیگ دو گیگابایتی و یک گیگو نیم share تو کف موندم!!!

سوما ، همه چیز که رم نیست دوست گلم ، سی پی یو و GPU بسیار نقش مهمی در طراحی و رندرینگ دارن

CG-Student

Member
ویندوز من 64 هست و مشکل اصلی من روی همون phisycal memory که روی عکس نشون دادم و این مطلب که فوری صفرمیشه . یعنی رم پر میشه که این فیزیکال مموری سریع صفر میشه ؟

jeyson

Active Member
والا اینجور که تو عکس مشخصه ، نصف حافظه فیزیکال شما یک گیگابایته! ادقت کنید ، پس کل حافظه شناخته شده برای رم در سیستمتون میشه دو گیگابایت.

ضمنا گرافیک شما بسیار پایینه و این می تونه عامل کرش شدن مایا باشه.
باور کنید گرافیکتون برای این کار خیلی کمه

CG-Student

Member
ببخشید یعنی کل رم سیستم نمیشناسه ؟؟ چجوری 4 گیگ رمو بهش بشناسونم ؟؟ گرافیک من geforce 8400 gs هست و هر چی گشتم آپدیت درایور نتوستم پیدا کنم . سایت nvidia هم باز نمیشه !! شما لینک دانلود سال 2012 درایور گرافیک منو میتونید پیدا کنید . ممنون

jeyson

Active Member
دوست گلم من پیشنهاد میدم کارت گرافیک رو از نظر سخت افزاری ارتقا بدین و حداقل خیلی دیگه پایین بیاین GeForce 9500 بگیرین اما در صورت امکان از ATI HD استفاده کنید.
بعد از ارتقا کارت گرافیک ، ویندوز رو تعویض کنید و حدالامکان ویندوزی تهیه کنید که دستکاری نشده باشه مثلا ویندوز های شرکت پروشات پارس مهر رو تهیه کنید و صد در صد از ویندوز های شرکت MRT استفاده نفرمایید.

در مورد سایت جی فورس هم باید عرض کنم که آی پی ایران رو تحریم کردن و نمی تونید وارد سایتشون بشید مگه اینکه آی پی رو چنج کنید.
-------------------------------
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا