مشکل کلاسی class

سلام به بچه های گل

من یک کلاس دارم که کلاس راه اندازمه( توجه کنید راه انداز ) با این اسم main.as و کنارش یک کلاس دیگه دارم که از main ارث بری میکنه public class second extends main به اسم second
سوال اینجاست وقتی میخوام یک نمونه از کلاس second رو داخل کلاس main بیارم با این پیام مواجه میشم contain invalid data و برنامه اجرا میشه ولی احتمالا ران تایم کامپایلر ایرادی منطقی به این عمل میگیره
حرفه ای ها لطفا جواب بدید فقط ، کلاسام چیز خاصی نداره و پیش قرض ترین حالت ایجاد کلاسه ... اگه کسی بلده یک خط کد بزنه میگیرم جیکار کنم یا ایراد رو بهم بگه
با تشکر
:rose:

سلام آخرت جان و هادی عزیز ... در مورد اینکه فک کنم واقعا فک کردم ! آزمون و خطا هم کردم زمانی که راه انداز نیست و تابع main به صورت صدازدنی از روی تایملاین صدا زده میشه مشکلی نداره ولی وقتی راه انداز باشه و یک تابع public funciton main داشسته باشه تو خودش مشکل از اینجا آب میخوره .. در غیر اینصورت میتونه ارث بری کنه کلاس second از main ... آخه این خیلی مشکل بدیه من دیگه وقتی جدیدا فلش درست میکنم یا مولتی مدیا همش از کلاس راه انداز استفاده میکنم ... یک جا خواست آدم یک ارث بری هم فلان کلاس داشته باشه ! یعنی این حق مسلم ما نیست !؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:green:

++Hadi++

Active Member
معمولا کلاس document class برا اصل ماجرا هست.تقریبا فلسفه فایل main.cpp رو تو ++C داره.برای پارت های دیگه سورس باید ارث بری و ... داشته باشید و نمی دونم و نمی تونم توجیه کنم که استفاده از document class مشتق شده ،چه استفاده ای می تونه داشته باشه؟!!!

akherat

مدیر انجمن
ارث بری درسته
نحوه استفاده مشکل داره
تو یه کلاس داری به اسم A
و یه کلاس دیگه داری به اسم B که از کلاس A مشتق شده
وحالا تو اومدی کلاس B رو در کلاس A یه نمونه ساختی
و کلاس A کلاس راه اندازهته
پس میشه

اول A اجرا میشه و بعد میرسه به متغییر کلاس B
کلاس B از A مشتق شده پس دوباره A اجرا میشه و باز میرسه به lمتغیر کلاس B و تا بی نهایت میره

کلا ارث بری برای اینکه خصوصیات مشترک رو در کلاس های بالا داشته باشی

معمولا کلاس راه اندار رو از کلاس های کاستوم بدین صورت که شما استفاده کردید استفاده نمیکنن
درکل روش اشتباهه

با تشکر از هادی و آخرت عزیز و همچنین خودم که یک همچین سوالی به ذهنم خورد که جوابش یکم گنگه ! ... ولی شاید به قول بچا گفتنی نیازیم نباشه آدم کلاس راه اندازش حتما فرزند داشته باشه که ازش ارث ببرن

++Hadi++

Active Member
جواب جناب akherat کاملا ok هست.منم چون دیشب به اینترنت دسترسی نداشتم اینو طراحی کردم تا امروز به شما برسونم که خوشبختانه دیدم آخرت جوابشو داده.فایل read me رو بخونید.

پیوست ها

• Class Design Stack Overflow.rar
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
بسیار عالی از شما هادی جان و آخرت عزیز تشکر میکنم . دقیقا روش اشتباهه و نیازی هم نیست به این کار .. ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا