مشکل "کثیف بودن" در رندر نهایی vray ؟

ghaffardorostan

Active Member
سلام بر دوستان و اساتید مجید آنلاین
من یک رندر داخلی پیوست کردم لطفا اول یک نگاهی بندازید
من
هر کاری کردم نتونستم در رندر گیری حالت لکه هایی که روی پرده در شکل می بینید رو از بین ببرم :shock:
انگار پرده کثیف به نظر می رسد!!
به نظر شما مشکل تو تنظیمات رندره یا نور پردازی ؟
لطفا کمک کنید چون باید سریع تحویل بدم
خیلی متشکر

پیوست ها

• 13.jpg
    13.jpg
    113.6 کیلوبایت · بازدیدها: 50

geo_vahid

Member
احتمالا مشکل از تنظیمات رندره چون بالای پرده (روی دیوار هم لک هست)
دو تا کار کن
اول چک کن ببین دوتا پرده رو هم نیوفتاده باشه
بعد سریعترین راه اینه که رو پرده راست کلیک کنی و vray properties رو انتخاب کنی و مقدار generate GI رو صفر کنی. البته تریدی جلوم نیست و احتمال داره مسیر رو کمی بالا پایین گفته باشم. فکر کنم اینطوری سریعتر مشکل حل میشه تا بخای تنظیمات رندرت رو تغییر بدی. اگر هم تنظیمات رندر رو تغییر دادی احتمالا مشکل از irradiance map هستش. باز هم شاید دوستان نظرات بهتری داشته باشند.

ghaffardorostan

Active Member
ممنون geo جان از پاسخت
متاسفانه منم الان سیستم جلوم نیست تو شرکته اونجا هم دسترسی به اینترنت نداشتم که همونجا پای سیستم آنلاین سوال کنم
ولی در مورد دو تا پرده "رو هم" مطمئن هستم اینطور نیست چون همونطور که گفتی بالای پرده نزدیک سقف هم کثیف بنظر می آید
من قبلا از وضعیت نور پردازیم عکس گرفتم اونم پیوست کردم گفتم شاید مال تداخل انواع نورهای داخلی باشه
ولی شاید 4 تا 5 ساعت هم نورها رو هم تغییر دادم و حذف و اضافه کردم ولی افاقه نکرد
در باره GI هم باید چک کنم ببینم چی می شه
ممنون

ariabl

Member
خو متریال اون شیشه خرابه شاید.
واس امتحان شیشه رو بردار شاید درس شه.
اگه درس نشد بگو حتما

ghaffardorostan

Active Member
نه ariable عزیز مال فکر نمی کنم مال متریال شیشه باشه چون بالای پرده هم نزدیک سقف هم کثیف بنظر می رسه
ضمنا عکس محیط داخل رو یادم رفته بود پیوست کنم
اونم پیوست کردم بد نیست یک نگاه کنید

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    904 کیلوبایت · بازدیدها: 17

ariabl

Member
ممکن است از تعداد نامطلوب سیگمنت ها باشه ولی چون پرده رو ساختی پیشنهاد نمیکنم سیگمنت هاشو دست کاری کنی چون بهم میریزه
سعی میکنم جوابتو پیدا کنم

ariabl

Member
اگه میشه ی نمای داخلی رو ب روی پرده بگیر مثل همون عکس دومی ک گذاشتی ی کم برسی کنم

اگه میتونی متریال پرده رو آپلود کن تا دانلودش کنم.

ممنون

ghaffardorostan

Active Member
ممنون لازم به ذکر بگم من قبلا با همین پرده و شیشه پرده بدون لک بود ولی وقتی نور و تنظیمات رندر وی ری رو با هم تغییر دادم نفهمیدم مشکل از کدومشون ایجاد شد

ghaffardorostan

Active Member
متاسفانه الان دسترسی به کامپیوتر شرکت ندارم و همونطور که گفتم چون در شرکت دسترسی به اینترنت نداشتم الان در منزل سوال رو مطرح کردم اینشالا شنبه راه حل تونو بررسی می کنم
ممنون

ghaffardorostan

Active Member
ممنون منم حتما اگر مشکلو فهمیدم چه با کمک شما یا دیگر دوستان یا حتی منابع دیگه حتما پاسخ رو مطرح می کنم ariabl عزیز ( البته تا شنبه )

ghaffardorostan

Active Member
راستش من این آبجکتو از یک جایی merg کرده بودم فکر نمیکنم مشکل داشته باشه چون قبلا و قبل از تغییرات نور و رندر سالم و بدون لک بود سعی می کنم شنبه تنظیمات رندرمو برات بزارم

ghaffardorostan

Active Member
راستش متریال ها رو معمولا مسیر دهی میکنم ولی در مورد پرده فکر نمیکنم تکسچر داشته باشه برا همین مسیر دهی نکردم

بالا