مشکل "کثیف بودن" در رندر نهایی vray ؟

behzad999

Member
سلام بر دوستان و اساتید مجید آنلاین
من یک رندر داخلی پیوست کردم لطفا اول یک نگاهی بندازید
من
هر کاری کردم نتونستم در رندر گیری حالت لکه هایی که روی پرده در شکل می بینید رو از بین ببرم :shock:
انگار پرده کثیف به نظر می رسد!!
به نظر شما مشکل تو تنظیمات رندره یا نور پردازی ؟
لطفا کمک کنید چون باید سریع تحویل بدم
خیلی متشکر

با سلام. به نظر من مشکل از خود پرده هست .پرده رو عوض کن . یا اگه بلدی خودت براش یه متریال بساز. ولی عوض کنی بهتره

darklight

کاربر فعال
مشکل شما مال تنظیمات Irradiance Map هستش. توی تنظیماتش normal thr. رو کم کن و ...
اصلا بهترین گزینه ای که می تونم معرفی کنم به نظرم این آموزشه:
http://viscorbel.com/shop/vray-interior-lighting/
قسمت آخر این آموزش در مورد تنظیم کردن Irradiance Map و Light Cache هستش. کل آموزش هم در مورد نحوه صحیح نورپردازی داخلی در شرایط مختلف و راهکارهایی برای رسیدن به نتیجه عالی با حداقل زمان هستش.

ghaffardorostan

Active Member
مشکل حل شد :green:
ممنون از اینکه نظر وتجربه خودتونو برای حل این مشکل در اختیار گذاشتید
من تمام موارد اعم از عوض کردن پرده و تغییرات کلی و جزیی تنظیمات رندر رو انجام دادم و کلی هم وقت گیر بود تا بالاخره با برداشتن شیشه پنجره و برداشتن دو منبع نور vraylight , sunligh و جایگزینی آنها با نور نوع standard و استفاده از نور direct مشکل حل شد! :-<
که البته هنوز فرصت نکردم بفهمم دقیقا مشکل تنظیمات نور vray چی بود فکر کنم و فکر نمی کنم مشکل از شیشه بوده باشه
انشالا فردا براتون تنظیمات نور vray رو می زارم
ممنون

ariabl

Member
من ک اون اول گفتم از شیشه و نورپردازی بیرونه!!!
و خوشحالم مشکلتون حل شد

ghaffardorostan

Active Member
درسته نور پردازیم بد بود نور وری رو چسبونده بودم پشت شیشه و پرده که اون نور خیلی تاثیر بدی روی پرده داشت چون با افزایش نور پره متریالشو نشون نمی داد و با کم کردن نور اونو چرکی نشون میداد
بنابراین کلا نور وی ری رو بر داشتم و شیشه هم بود و نبودش تو این ماجرا نقش منفی نداشت
ضمنا باید اونو هم بگم بافت و مش بندی پرده هم زیادجالب نبود اونو هم عوض کردم تا بالاخره مشکل حل شد
البته به لطف نظرات تک تک شما اساتید و دوستان عزیزم که زحمت کشیدند.
اینم رندر نهاییش

پیوست ها

• cam1.jpg
    cam1.jpg
    43.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا