سلام
دوست عزيز با اينكه اين فرمت كيفيت بالايي داره ولي حجمش هم بالاست. در واقع ميشه گفت نسبت اون خروجي كه شما گرفتين كمتر بوده ولي نسبت به ساير فرمت ها در بيشتر مواقع حجم بيشتري داره.
اگه شما موقع خروجي گرفتن يه كدك ديگه از avi رو انتخاب ميكردين حجم فايل هم تغيير ميكرد.

خدمت جناب splinter sell هم كه گفتن اين چه نوع فرمتيه بايد بگم كه تو دي وي دي هاي فيلم چند تا پوشست كه يكيش براي صداست و يكي براي تصوير شايد زيرنويسش هم جدا باشه. تو پوشه مربوط به تصوير تا دلتون بخواد اين فرمت وجود داره.
اگه نظر منو ميخوايد بهترين فرمت موجود از لحاظ كيفيت و حجم فرمت Divx هست كه با كيفيت فوق العاده نسبت به حجم باورنكردنيش و گسترش پيدا كردن بين دستگاه هاي پخش خونگي الآن بهترين فرمته. من الآن چند تا فيلم Divx دارم كه با اينكه كامله حجمش فقط 700mb هست و كيفيتش هم با دي وي دي برابري ميكنه. در ضمن اين فرمت كاملآ با MMB سازگاره.
ميتونيد مبدلش رو دانلود كنيد. من خودم برنامه Dr. Divx شركت سازنده اين فرمت رو دارم. با نصب اون يه كدك هم به ليست كدك هاي خروجيتون اضافه ميشه و كه ميتونيد فرمت avi رو انتخاب كنيد و از منوي ابشاري divx رو انتخاب كنيد و خروجي بگيريد.