خوب چی کنم من الان برم مکس بخرم قیمتش 1500 دلاره جدیدش اگه برای شما مفته نمی دونم ولی برای من خیلی درد داره
اگه لینکی هست که صد درصدی باشه بگید دانلود می کنم البته 100گیگ نباشه فوقش یکی دو گیگ
اگه تنظیم خاصی داره بگید انجام میدم
واقعا شماها اگه تجربه نکردید نمی دونم ولی خیلی دردناکه آدم دو روز روی یه مدل کار کنه آخرش الکی خراب بشه
1. فکر نمیکنم به غیر از کسایی که مجبور باشن لایسنس اصلی ارائه بدن کسی از مکس اورجینال استفاده کنه، چون همونطور که واسه ی شما نمیصرفه برای دوستان اونور آبی دیگه هم هزینه های گزاف نرم افزار به صرفه نیست !
2. 100 گیگ میشه حدود 22 تا DVD ، اگه 32 و 64 با هم باشه توی یه پک با تمام مخلفات در بدترین حالت حد اکثر 2 تا DVD میشه
3. تری دی مکس در حالت پیشفرض در حین کار هر چند دقیقه یک بکاپ میگیره از کار و همیشه سه تای آخر رو نگه میداره، پس مشکلی از نظر از دست رفتن ناگهانی کار نیست، اگر هم خودتون کارتون رو مرحله به مرحله سیو کرده باشید که دیگه هیچ مشکلی از این نظر وجود نداره
این مشکل فکر نمیکنم از قطعات سخت افزاری باشه
احتمال زیاد ممکنه از Directx یا تنظیماتش باشه
تائید میشه، با این مشخصات سیستم احتمال اشکال نرم افزاری بیشتره
وقتی 4 گیگ رم باشه ویندوز ایکس پی 2 گیگ بیشتر نمی شناسه ولی کار که می کنه
درسته
ویندوز XP x86 فقط میتونه از 4 گیگابایت رم قابل آدرس دهی پشتیبانی کنه، که از اون 4 گیگ مقداری برای خود سیستم عامل، مقداری برای گرافیک(اونهایی که خودشون حافظه ندارن) مصرف میشه و باقی مانده قابل استفاده برای نرم افزار ها هست.
شما فایلتو آپلود کن و یه عکس از مقدار مصرف رم و CPU زمانی که روی این فایل کار میکنی بزار تا بشه دقیق تر بررسی کرد
موفق باشی.