مشکل مربوط به فلاپی

مشکل مربوط به فلاپی
سلام
یک سوال: مدتی است که فلاپی درایو من با اینکه توش فلاپی نیست روشن و تازه وقتی هم فلاپی را وارد آن می کنم پیغام میده که دیسکت توش نیست و آن را وارد کنید باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشود????
ممنون می شم اگه جواب بدید. قربونتون

?!...Sia

New Member
مشکل مربوط به فلاپی
سلام
یک سوال: مدتی است که فلاپی درایو من با اینکه توش فلاپی نیست روشن و تازه وقتی هم فلاپی را وارد آن می کنم پیغام میده که دیسکت توش نیست و آن را وارد کنید باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشود????
ممنون می شم اگه جواب بدید. قربونتون

به احتمال زياد خود فلاپي درايوتون از نظر سخت افزاري مشكل پيدا كرده

AMiR

Active Member
ممكنه كابل پشت درايو رو برعكس جا زده باشيد ، بچرخونينش شايد ايرا از اونجا باشه !

//

جنابSia...!? شما همون سيا ي BMCهستين !؟

?!...Sia

New Member
ممكنه كابل پشت درايو رو برعكس جا زده باشيد ، بچرخونينش شايد ايرا از اونجا باشه !

//

سلام آقا امير
بله ضمنا همون Sia999us توي PT هم هستم
شما تو BMC هم هستين؟

?!...Sia

New Member

//

اگه كابل رو برعكس زده باشند كه چراغ فلاپي 24 ساعت روشن ميمونه كه... و تابلو هستش

confesseur

Member
سلام همونطور که بچه ها گفتن کابل دیتا رو برعکس زدین(اون طرفیش که به فلاپی میخوره نه مادربرد)
چون وقتی برعکس میزنین کابل دیتا رو چراغ مدام روشنه و خاموشی نداره

msrk

New Member
من یه مشکل تفریبا مشابه همین دارم من چراغ فلاپی ام روشن نیست ولی وقتی فلاپی توش میذارم درست جا نمیخوره همون پیغام دیسکت رو بذارین رو میده حالا من چه کنم؟

آخرین ویرایش:

?!...Sia

New Member
من یه مشکل تفریبا مشابه همین دارم من چراغ فلاپی ام روشن نیست ولی وقتی فلاپی توش میذارم درست جا نمیخوره همون پیغام دیسکت رو بذارین رو میده حالا من چه کنم؟

راحت ترين كار اينه 5 تومن بدي يه فلاپي درايو نو بخري و خودت رو راحت كني

confesseur

Member
عزیزم فلاپیت رو بنداز دور و دیگه هم نخر
کاراتو با فلش مموری انجام بده
خیلی مضخرفه این فلاپی ها
یه مدت teac اصلی بود با گارانتی ap که فک نکنم دیگه باشه
اونا دیسکت جنازه رو هم نشون میدادن
مرگ بر چین

جدیدترین ارسال ها

بالا