مشکل لود شدن دوباره در فریم

سلام

دو سوال بسیار ایزی ! خوب من یک وب سایت طراجی میکنم که با اکشن 3 هستش .. ولذا عکس هایی رو توی یک قسمتش لود میکنم به صورت اکسترنال
به این صورت که فک کنید یک مووی کلیپ دارم که چهار فریم داره و توی این فریم هام هی چیزی وجود نداره و فقط کد لود کردن هست .. چهار تا دکمه هم روی صفحه اصلی دارم که هر کدوم رو میزنی هر بار میره روی یکی از فریم های این مووی کلیپ وا میسته ... خوب هیج مشکلی نیست ولی با توچه به اینکه من از یک لودر l:loader واسه لود عکس های این چهار فریم استفاده کردم حس میکنم به قول معروف هرباز داره لود میشه عکسا و کش نمیشه ... چجوریه داستان واقعا اینجا چون ثلا تو اکشن دو وفتی کد لود مووی رو میزدی دیگه ته دلت قرص بود که یکبار بیشتر لود نمیشه این عکسها و هرباز لازم نیست منتظر شی تا لود شه ... امیدورام یک راهی واسه لود بم بگید که بفهمم چکار کنم که هربار کش شه یا چک کنه اگه لود شده دیگه لود نکن ...

دوم اینکه آیا زمانی که من چیزی رو لود میکنم رو صفحم و بعد از اون فریم میگذرم به هر دلیلی منظورم اینه که اون فریم رد میشه و به چای دیگه میرم ... آیا بازم اون حجم لود شده روی صفحه من میمونه چجوریه داستان لود و اینا من که 5 ماهه با این زبان کار میکنم نفهمیدیم بلاحره لود شد یبار لود میشه ! ؟ هربار به فریم میرسه آیا دوباره لود میشه ! ؟ نفهمیدیم از فریم کدی که لود شد خارج شدیم آیا از حافظه پاک میشه اون عکسهایی که لود شده که بدونیم تکلیفمون جیه آخه از وفتی اکشن 3 کار میکنم پروژه هام با اینکه لود میشه و داینامیگ کاملا باز کند تر از اکشن 2 هست چرا واقعاااااااااا ؟

اوگی حالا که کسی روی بی دانشی یا تنبلی یا اینکه اصلا نمیدونسته یا حتی نمیخواسته دلش آقا نمیخواسته جواب منو بده ! اشکال نداره من خودم جواب و نتایج خودمو براتون مینویسم که یک چیزی یاد بگیرید...

جواب رو من روی یک وب سایتی که روش کار میکنم گرفتم و لذا باید بدونید که وقتی کدی رو میزنید که لودر لود کنه این لودر فلش یکبار که لود کرد دیکه تو مخش میمونه اون عکسی که لود کرده ... یعنی چی یعنی دفعه بعدی هم که لود کردید دیکه زمان لود شدن رو نداره و کش میشه ... این از این ... ! حتی فرض کنید با یک لودر 10 تا عکس مختلف رو لود کردید .. بازم این بنده خدا سرش میشه که اینا لود شده و تو صفحه وب سریع لود میکنه این عکس ها رو ... پس به این نتیجه میرسیم که
1 فلش و شیع لودر بچه باهوشی است در اکشن 3 و من رو حسابی که میکردم فک میکردم هر بار که کد loader.load میاد و یک آدرس رو لود میکنه طبیعتا باید زمانی رو دوباره واسه لودش احتصاص بده که نمیده ...
2 فلش هربار که از یک فریمی که توش کد لود شدن دارید میگذره ... فقط حافظه رو زمانی اشغال میکنه که روی همون فریم شی لودر واسید لذا زمانی که ازش رد میشید مطمعن باشید که از حافظه خارج شده و لذا توی مالتی میدیا اذیت نمیکنه بابت سرعت و و و ...
3 همتونو دوست داریم برو بچس مدیر .. همگی خدافظ تا 2 ماه دیکه من نیستم میرم خدمت مقدس ! سربازی ...
درود بر همه فلش کارای اکشن 3 فقط فقط فقط ... بای

aliamel

کاربر فعال
به نتایج نسبتا خوبی رسیدی اما کامل نیست . در فرصت های بعدی اگه لازم بود در موردش صحبت می کنیم !

حتما چون خیلی بحث مهمی و منم شاید دفعه دوم سوم هست که تو وب با اکشن 3 کار میکنم حس میکنم خیلی چیزا هست که باید باهم همه به اشتراک بزارند ... منتظر پست های جدیدتون هستم .. مرصی

جدیدترین ارسال ها

بالا