متاسفانه دوست عزیز ورژن فلش چت شما اینطوری هستش و درست نمی شه!
عرض کنم که بهتر نیست از یه چت روم دیگه با همین امکانات که از این هم زیبا تر هست و تم هم روش سوار میشه استفاده کنید؟؟؟
منظورم pro chat rooms هستش!
اینم عکسش
![]()
اگه خواستین بگین که براتون لینک دانلود بذارم!
یا حتی نصبش کنم چون یه مقدار ادمین ساختنش مشکله! و یه سری آدم می تونن ازش سوء استفاده کنن!
نه اینکه هکش کنن ها!
یه سری یوزر پیش فرض نصبه که ادمین هستن باید تو برنامه نویسی فایل کانفیگ پیداش کنید و پاکش کنید که اگه برنامه نویسی بلد نباشید یکم سخته!
به هر حال در خدمتم!
از نظر سرعت و قدرت فوق العاده کاراییش بالا هستش!
امکان وبکم هم داره اما به یک شرط! نمی دونم می دونید یا نه اما هاست شما باید از امکان ویکم چت پشتیبانی کنه! برای اطمینان به ادمین هاستتون بگین!
و اما لینک دانلود
www.balandehsc.com\prochatrooms.zip
پیشنهاد میدم اجازه بدین خودم براتون روی هاست نصبش کنم البته اگه بتونید یوزر های پیشفرض رو در برنامه نویسی فایل کانفیگ پاک کنید که دیگه نیازی به من نیست![]()
اینکه با فلش نوشته نشده!! با php هست
ببنید دوستان ، پایه ی این چت روم که عرض کردین فلش هستش!
اما فلش رو که به تنهایی نمی شه به هاست فهموند!!!
میشه؟ فلش که دیتابیس برای ذخیره تنظیمات نداره!
داره؟
فلش که ادمین و بن یوزر و بات نداره!
داره؟
پس یه برنامه نویسی دیگه باید بیاد به یاریش یا نه؟
چت روم شما فلشی هست که با php در تعامله!
یعنی باهم ارتباط دارن و کار می کنن!
من نمی دونم چه اجباریه که از این استفاده کنید!
من می گم Pro chat rooms بهتره! سرعت هم داره! تست کنید دیگه!
فایل رو بالا لینکش رو دادم!
ورژن 6 این چت روم گیر نمیاد! و با درخواست بالا در سایتش در حال حاضر 23000 خرید داشته! قیمتش هم 69$ هستش!!!
من براتون گذاشتمش!!!!
تستش کنید بعد نظر بدین! من فلش چت شما ، و کلی دیگه هم قبلا تست کردم! هرگز به پای pro chat rooms نمی رسن!
واسه اینم که ثابت کنم بهتون فلش هستش یا نه ، قبول دارید پسوند فایل فلش SWF هستش؟؟؟
بیاید این فایل ها رو پاک کنید از این چت روم ببنید چی میشه!
chatui.swf و expressInstall.swf و logger.swf و preloader.swf و smiles.swf و swfobject.js
حتی با خوندن اسمه فایل های بالا می شه فهمید پایه ی این چت روم شما فلشه!!
preloder داره! loger داره!!