مشکل فونت در فلش چت

benyamin_pc

Well-Known Member
اولا که ی آدم حرفه ای این نوع بیانش نیست! بعدشم اگه میدونین کار اون فایلها چیه پس نباید میگفتین بخاطر وجود اون فایلها کل برنامه با فلشه! دلیل نمیشه اگه من توی برنامه C# هم از فلش استفاده کنم یعنی کله برنامه من بر پایه فلشه!
دوما تکنیک اجاکسی که می فرمائین بر مبنای php هست نه فلش و خودم باهاش کار می کنم

jeyson

Active Member
اولا که ی آدم حرفه ای این نوع بیانش نیست! بعدشم اگه میدونین کار اون فایلها چیه پس نباید میگفتین بخاطر وجود اون فایلها کل برنامه با فلشه! دلیل نمیشه اگه من توی برنامه C# هم از فلش استفاده کنم یعنی کله برنامه من بر پایه فلشه!
دوما تکنیک اجاکسی که می فرمائین بر مبنای php هست نه فلش و خودم باهاش کار می کنم
اولا چت رومی که من من معرفی کردم بر مبنای AJAX هستش نه مال شما :)
دوما ، کار Preloader این هست که در صفحه ایندکس ، یک اینترو باز کنه که به فلش متصلش کنه!
کار Logger هم برای یوزر ها و افرادی هست که می خوان لاگین کن!
پس چون لاگر فلش هست ، می شه گفت چت روم قسمتیش فلشه!
سوم ، من نگفتم چون از فلش توش استفاده شده همش فلشه!
عرض کردم که ، چت روم شما پایه ی فلش داره!
یعنی بر مبنای فلشه! اما به خاطر اینکه فلش قابلیت هایی نداره که اطالاعات ذخیره کنه ، جای هر چیز رو تشخیص بده و اصلا به صورت اندکس باز شه ، ادمین پنل داشته باشه و ... میان با یه زبان دیگه کاملش می کنن! معمولا از زبان php استفاده می کنن! اما من دیدم که asp هم طرفدار داره!
چت روم شما مبنای فلش داره! فلشی که با php در تعامله!
فلش معمولا با UTF-8 مشکل داره! حتی موقع نصب چت روم شما ، ازتون می پرسه که UTF-8 نصب شه؟
اما ضمن انتخاب یکم مشکل داره! مخصوصا وقتی از برنامه نویسی XML توش استفاده کنید!
اما چت روم من کاملا AJAX هستش!
AJAX مبنای پی اچ پی داره! و پی اچ پی کاملا UTF-8 رو ساپورت می کنه! و مشکلی پیش نمیاد!
ضمن اینکه امکاناتی هست که چت روم من داره و شما ندارید!
از جمله Invisible admin ، spy ، فایل تراسنفر ، چت صوتی و تصویری به پشتیبانی کامل ، قابلیت نصب تم و حتی تغییر رنگ ، قابلیت نصب پلاگین ، قابلیت گذاشتن لوگو دلخواه و .....!
من نظر شخصیم این هستش که Pro chat rooms بهتره!
انتخاب با شما!

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
ببین دوست من چت رومه منو شما چیه؟! این چت روم Pro chat rooms به هیچ وجه فلشی نیست . به هیچ وجه و 100 درصد پی اچ پی هست
اون ارتباطاتی که بین پی اچ پی و فلش می فرمائین که فلش ذخیره نمیتونه بکنه و باید با پی اچ پی در ارتباط بزنه درسته اما اینجا خوب این کارو نکرده و اینترفیس هم با پی اچ پی هست و اون فلشی که دیدین صرفا برای وجود پلاگین فلش توی چته 100 در 100 پی اچ پی هست که مثلا توش بخان بازی فلش بذارن یا بنر فلش بذارن مشکلی نباشه و اون مشکل فونتیه شما که فرمودین اشتبا نکنم با As2 نوشته شده پس بخاطر این مشکل فارسی داره اینجا صدق نمیکنه و تمام اینها بر میگرده به پی اچ پی و بیس نرم افزار فقط پی اچ پی هست

jeyson

Active Member
دوست گلم بهتره بیاید از اول این تاپیک رو بخونید!
نه؟
اون دوست ما یه چت روم دادن به اسم FlashChat_v5011 و گفتن مشکل داره!
من گفتم این مشکل از فلش بودنشه! و گفتم Pro chat rooms بهتره!
شما اومدی می گی Pro chat rooms فلش نیست! خوب معلومه که نیست!!!
من دارم می گم اون FlashChat_v5011 که دوستم گفتن فلشه!!!!
متوجه شدین دوست عزیزم؟:)

benyamin_pc

Well-Known Member
نویسنده jeyson
از نظر سرعت و قدرت فوق العاده کاراییش بالا هستش!
امکان وبکم هم داره اما به یک شرط! نمی دونم می دونید یا نه اما هاست شما باید از امکان ویکم چت پشتیبانی کنه! برای اطمینان به ادمین هاستتون بگین!
و اما لینک دانلود
www.balandehsc.com\prochatrooms.zip
پیشنهاد میدم اجازه بدین خودم براتون روی هاست نصبش کنم البته اگه بتونید یوزر های پیشفرض رو در برنامه نویسی فایل کانفیگ پاک کنید که دیگه نیازی به من نیست
اینکه با فلش نوشته نشده!! با php هست
این صحبت شما جدیده و تاحالا چیز دیگه می گفتین . اینجا من به چت پرو اشاره کردم و گفتم با فلش نیست و توی پست بعد شما گفتین نه فلشه و فلش با پی اچ پی لازمه ارتباط داشته باشه و نمیدونی برو بپرسو ....

ببنید دوستان ، پایه ی این چت روم که عرض کردین فلش هستش!
اما فلش رو که به تنهایی نمی شه به هاست فهموند!!!
میشه؟ فلش که دیتابیس برای ذخیره تنظیمات نداره!
داره؟
فلش که ادمین و بن یوزر و بات نداره!
داره؟
پس یه برنامه نویسی دیگه باید بیاد به یاریش یا نه؟
چت روم شما فلشی هست که با php در تعامله!
یعنی باهم ارتباط دارن و کار می کنن!
من نمی دونم چه اجباریه که از این استفاده کنید!
من می گم pro chat rooms بهتره! سرعت هم داره! تست کنید دیگه!
فایل رو بالا لینکش رو دادم!
ورژن 6 این چت روم گیر نمیاد! و با درخواست بالا در سایتش در حال حاضر 23000 خرید داشته! قیمتش هم 69$ هستش!!!
من براتون گذاشتمش!!!!
تستش کنید بعد نظر بدین! من فلش چت شما ، و کلی دیگه هم قبلا تست کردم! هرگز به پای pro chat rooms نمی رسن!
واسه اینم که ثابت کنم بهتون فلش هستش یا نه ، قبول دارید پسوند فایل فلش swf هستش؟؟؟
بیاید این فایل ها رو پاک کنید از این چت روم ببنید چی میشه!
Chatui.swf و expressinstall.swf و logger.swf و preloader.swf و smiles.swf و swfobject.js
حتی با خوندن اسمه فایل های بالا می شه فهمید پایه ی این چت روم شما فلشه!!
Preloder داره! Loger داره!!

اینم پست بعدتونه! و شماهم به پرو اشاره کردین
حالا مهم نیست این جور جرو بحث به دردی نمیخوره موفق باشین

benyamin_pc

Well-Known Member
اما کلا اگه از فلش چت کلا استفاده کنین خیلی بهتره به دلایلی که اگه بخاین بهتون میگم
خوده یاهو مسنجر هم با فلش ساخته شده و قدیما سورسه یکی از نسخه هاشم که با فلش و وی بی نوشته شده بودو داشتم و نسخه تحت وبشم کاملا با فلشه و با پی اچ پی هم اصلا کاری نداره اینم آدرسش messenger.yahoo.com

jeyson

Active Member
دوست من مثل روز واضحه که نوشتم برات این یکی بهتر از اونه!
پس یعنی یه چت روم دیگه گفتم!
ضمنا ، دوست گلم ، این نشون می ده شما تاپیک رو از اول مرور نکردی! سوال virus این بود که چرا چت رومش خرابه!
بحث ما هم راجع به اون بود! شما هی می گفتی فلش نیست ، ما هم که بحثمون اون یکی چت روم بود هی می گفتیم فلشه!
دومین مشکل شما این بود که اصلا Pro chat rooms ، اون فایل های Preloader.swf و logger.swf\ رو نداشت ، بعد شما که دانلودش کردی چطوری دیدیش؟ و گفتی تو سایتش توضیح داده مال چیه اینا!!!!!!!!!! جالب شدا!
به هر حال ممنون از نظرتون!

benyamin_pc

Well-Known Member
دوست من مثل روز واضحه که نوشتم برات این یکی بهتر از اونه!
پس یعنی یه چت روم دیگه گفتم!
ضمنا ، دوست گلم ، این نشون می ده شما تاپیک رو از اول مرور نکردی! سوال virus این بود که چرا چت رومش خرابه!
بحث ما هم راجع به اون بود! شما هی می گفتی فلش نیست ، ما هم که بحثمون اون یکی چت روم بود هی می گفتیم فلشه!
دومین مشکل شما این بود که اصلا Pro chat rooms ، اون فایل های Preloader.swf و logger.swf\ رو نداشت ، بعد شما که دانلودش کردی چطوری دیدیش؟ و گفتی تو سایتش توضیح داده مال چیه اینا!!!!!!!!!! جالب شدا!
به هر حال ممنون از نظرتون!

عزیز جان توی پوشه swf پرو چت چنتا swf هست( که وظیفش نصب فلش پلیر بدونه دانلوده = توضیح کامل در مورد فایلهای فلش و وظیفشون ) و شما که هی به swf اشاره میکردین نرفتم اسمشونو مقایسه کنم با اینی که اینجا هی میگین اما تصورم بود که دارین همون فایلهارو میین آخه من اصلا بعد از لینک دانلودی که شما گذاشتین گفتم اینکه فلش نیست و هیچ وقت در مورد چته دیگه ای حرفی نزدم که فلشه یا نیست و دلیلی نداره شما تصور می کردین دارم درمورد ی چته دیگه حرف میزنم حالا این بحثا برا چیه؟ اگه اشتباه برداشت کردینو الکی 3 صفحه من ی چته دیگرو میگفتمو شما ی چته دیگه که اصلا ی بارم تو حرفام اسمی ازش نبرده بودم حالا که روشنه موضوع بحثه چی میکنین؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا