مشکل فایل php.ini و zend optimizer

soheil11

New Member
با سلام به همه مجید آنلاینی ها
من مشکل جالب و بخصوصی دارم, اونم اینه که اسکریپتی دارم که زند شده, zend optimizer بر روی سرور من نصب هست, ولی این اسکریپت من یه فایل php.ini داره که داخل public_html هست و این فایل باید باشه اگه نباشه فقط صفحه اول سایت من بالا میاد و صفحه های دیگه بالا نمیان.
داخل فایل php.ini من این دستورات نوشته شده:

register_globals off
session.auto_start 0
session.use_only_cookies 1
session.use_trans_sid 0

ولی وقتی این فایل در public_html باشه با خطای نصب نبودن zend optimizer روبرو میشم:

Zend Optimizer not installed

This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite

In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
......

حالا نمی دونم این مشکل رو چطور برطرف کنم, یعنی هم php.ini رو داشته باشم و هم zend optimizer خطای Not Installed نده.

ممنونمیشم یه اهل فن کمکم کنه...

Omid PLUS

Member
من مشکل جالب و بخصوصی دارم, اونم اینه که اسکریپتی دارم که زند شده, zend optimizer بر روی سرور من نصب هست, ولی این اسکریپت من یه فایل php.ini داره که داخل public_html هست و این فایل باید باشه اگه نباشه فقط صفحه اول سایت من بالا میاد و صفحه های دیگه بالا نمیان.

register_globals off
session.auto_start 0
session.use_trans_sid 0

ولی وقتی این فایل در public_html باشه با خطای نصب نبودن zend optimizer روبرو میشم:

In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
......

حالا نمی دونم این مشکل رو چطور برطرف کنم, یعنی هم php.ini رو داشته باشم و هم zend optimizer خطای Not Installed نده.

ببین دوست عزیز، این فایل php.ini شما باعث میشه که یه سری تغییرات در php.ini اصلی شما ایجاد بشه (البته به صورت موقت)
حالا zend optimizer جوری طراحی شده که با یه تنظیمات خاصی کار و چون این تنظیمات توسط php.ini شما تغییر کرده، باعث میشه که zend optimizer از کار بیفته. در نتیجه یکی از این 2راه رو داری:
1. شما بدون اون php.ini فایلهاتون رو DeZend کنی، توش دستکاری کنی که بدون اون تنظیمات php.ini هم کار کنه، اونوقت دوباره Zend کنی.
2. اگه اجباری نداری که حتماً zend شده باشه، فایل هاتو بدون php.ini برداری DeZend کنی، اونوقت php.ini رو بذاری و به همون صورت استفاده کنی.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL

register_globals off
session.auto_start 0
session.use_trans_sid 0

......

من حدس میزنم zend engine رو شما دیدی!
zend optimizer رو باید نصب کنی.

phpinfo رو بذار

soheil11

New Member
ببین دوست عزیز، این فایل php.ini شما باعث میشه که یه سری تغییرات در php.ini اصلی شما ایجاد بشه (البته به صورت موقت)
حالا zend optimizer جوری طراحی شده که با یه تنظیمات خاصی کار و چون این تنظیمات توسط php.ini شما تغییر کرده، باعث میشه که zend optimizer از کار بیفته. در نتیجه یکی از این 2راه رو داری:
1. شما بدون اون php.ini فایلهاتون رو DeZend کنی، توش دستکاری کنی که بدون اون تنظیمات php.ini هم کار کنه، اونوقت دوباره Zend کنی.
2. اگه اجباری نداری که حتماً zend شده باشه، فایل هاتو بدون php.ini برداری DeZend کنی، اونوقت php.ini رو بذاری و به همون صورت استفاده کنی.

سلام و ممنونم که پاسخ دادید
مشکلی وجود داره تو راه حلی که دادید:
DeZend کردم ولی بعضی از فایل ها که دیزند میشن به اون کد اصلی بر نمی گردن و فایل نیمه سالم میشه و کار نمیکنه بخصوص تو فایل های با حجم بالا.
یه سوال دارم, نمیشه تو همین فایل php.ini چیزی اضافه کرد که تنظیمات zend optimizer رو بتونه بفهمه؟

milad72

New Member
اگه میتونی فایل رو اتچ کن دکودش کنم
من دارم هر 10 صفحه رو 1500 تومن دکودشون میکنم اگه بخوای اتچشون کن دکود کنم اتچش کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا