با سلام به همه مجید آنلاینی ها
من مشکل جالب و بخصوصی دارم, اونم اینه که اسکریپتی دارم که زند شده, zend optimizer بر روی سرور من نصب هست, ولی این اسکریپت من یه فایل php.ini داره که داخل public_html هست و این فایل باید باشه اگه نباشه فقط صفحه اول سایت من بالا میاد و صفحه های دیگه بالا نمیان.
داخل فایل php.ini من این دستورات نوشته شده:
register_globals off
session.auto_start 0
session.use_only_cookies 1
session.use_trans_sid 0
ولی وقتی این فایل در public_html باشه با خطای نصب نبودن zend optimizer روبرو میشم:
Zend Optimizer not installed
This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
......
حالا نمی دونم این مشکل رو چطور برطرف کنم, یعنی هم php.ini رو داشته باشم و هم zend optimizer خطای Not Installed نده.
ممنونمیشم یه اهل فن کمکم کنه...
من مشکل جالب و بخصوصی دارم, اونم اینه که اسکریپتی دارم که زند شده, zend optimizer بر روی سرور من نصب هست, ولی این اسکریپت من یه فایل php.ini داره که داخل public_html هست و این فایل باید باشه اگه نباشه فقط صفحه اول سایت من بالا میاد و صفحه های دیگه بالا نمیان.
داخل فایل php.ini من این دستورات نوشته شده:
register_globals off
session.auto_start 0
session.use_only_cookies 1
session.use_trans_sid 0
ولی وقتی این فایل در public_html باشه با خطای نصب نبودن zend optimizer روبرو میشم:
Zend Optimizer not installed
This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
......
حالا نمی دونم این مشکل رو چطور برطرف کنم, یعنی هم php.ini رو داشته باشم و هم zend optimizer خطای Not Installed نده.
ممنونمیشم یه اهل فن کمکم کنه...