مشکل رندر در مایا 7 و 8

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام
من که موفق نشدم مایا رو نصب کنم ولی یکی از دوستان که نصب کرده گفته که رندرش مشکل داره
به این صورت که اگر جسمی دارای انیمیشن باشه در رندر از خودش رد بجا میزاره
من این تصویر رو تو paint ویندوز درست کردم ....کادر سبز حالتی که باید باشه و کادر قرمز مشکلیه که ما داریم
کسی این مشکل رو نداره
prob.JPG

mode

New Member
سلام
میشه بپرسم با چه پسوندی خروجی گرفته . من این مشکل رو ندارم . اتفاقا رندر من بسیار با کیفیت و عالی هستند . (حرف ندارند) . البته یک حدث کوچکی می زنم . رندر avi اگر درست تنظیم نشه این اشکال رو بوجود میاره که اون هم با انتخاب گزینه درست کیفیت خوبی پیدا می کنه.
در مورد نصب مایا هم اگر ورژنهای قبلی اون رو نصب کرد باشی ، باید بگم این ورژن هم هیچ فرقی با اونها نداره.
خوش باشی

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام
خروجی avi بوده ...
من خودم میخوام مایا رو شروع کنم (خدا میدونه کی این تصمیم رو گرفتم و وقت نکردم!!!) ولی هنوز در تنظیمات خروجی رندر مشکل دارم شما میتونید یه لطفی بکنید و در مورد یه تنظیم نرمال برای رندر (که کیفیتش شبیه به رندر پیش فرض مکس باشه ) آموزش بدید ....
رندری که من میتونم بگیرم از 640 *480 بیشتر نمیشه و همچنین alias (لبه های تکه تکه که در حالت های اریب ایجاد میشه) داره و حالت raytrace (ایینه و شیشه) بجز با منتال ری ساپورت نمیشه(شرمنده این همه مشکل !!!)

سلام
خروجی avi بوده ...
من خودم میخوام مایا رو شروع کنم (خدا میدونه کی این تصمیم رو گرفتم و وقت نکردم!!!) ولی هنوز در تنظیمات خروجی رندر مشکل دارم شما میتونید یه لطفی بکنید و در مورد یه تنظیم نرمال برای رندر (که کیفیتش شبیه به رندر پیش فرض مکس باشه ) آموزش بدید ....
رندری که من میتونم بگیرم از 640 *480 بیشتر نمیشه و همچنین alias (لبه های تکه تکه که در حالت های اریب ایجاد میشه) داره و حالت raytrace (ایینه و شیشه) بجز با منتال ری ساپورت نمیشه(شرمنده این همه مشکل !!!)

لطفا به ایمیل خصوصیت سری بزن ممنون می شم

(MRE)

Well-Known Member
رندر مايا توانايي براي ايجاد رد يك اثر دارد كه در ايجاد رندر كارتوني چيز قشنگي مي شود .احتمالا موضوع سر همين است .هنوز خودم وارد اين بحث نشدم پس بهتر است maya در my document را پاك كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا