مشکل رم در فتوشاپ

yourdkhani

New Member
سلام
بچه ها من سیستمم 4 گیگ رم داره ولی در فتوشاپ available ram : 1642 هستش . دلیل چیه
ممنون

البته فتوشاپ که 32 و 64 نداره . همون ویندوز رو عوض کن و بعد فتوشاپ رو نصب کن. برای کرکش هم از کرک 64 بیتی استفاده کن.

Saeed

Well-Known Member
البته فتوشاپ که 32 و 64 نداره . همون ویندوز رو عوض کن و بعد فتوشاپ رو نصب کن. برای کرکش هم از کرک 64 بیتی استفاده کن.

کی گفته فتوشاپ 32 و 64 بیتی نداره !! میتونم بپرسم ؟

یعنی از اول ویندوز عوض کنم و بعدش فتوشاپ 64 بیتی ؟

شما ویندوز 64 بیت نصب کنید و بعد هم از یه فروشگاه معتبر نسخه CS5 فتوشاپ رو تهیه کنید و نسخه

64 بیت اوون رو نصب کنید :دی تبصره : شما میتونید هم از نسخه 32 و 64 ( فتوشاپ ) کناره هم استفاده کنید :rose:

آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
هر نسخه نرم افزار 32 بیت روی ویندوز 64 یا 32 نصب میشه ولی نرم افزار 64بیتی فقط روی ویندوز 64 بیتی قابل نصب هست .

MOSTAFA

کاربر فعال
البته توجه کنید که باید سخت افزار های سیستمتون هم از 64بیتی پشتیبانی کنند!

nima_dsnr

کاربر VIP
البته به گفته های بچه ها این رو هم اضافه کنم که نیازی به این همه رم ندارید که بخواید بخاطرش ویندوز عوض کرد
2 گیگ رو هم خوبه برای کارهای حتی سنگین (همون 1.6 منظورمه)

majid_a95

Active Member
البته به گفته های بچه ها این رو هم اضافه کنم که نیازی به این همه رم ندارید که بخواید بخاطرش ویندوز عوض کرد
2 گیگ رو هم خوبه برای کارهای حتی سنگین (همون 1.6 منظورمه)

:shock::shock::shock::shock::shock:
یه چیز گفتی ها آقا نیما :green:
اولا که شما خودت این کاره ای(استادی) . توی کارای سنگین سرعت کار (روونیه کار) چقدر مهمه . که این مهم بستگی به رم داره
دوما وقتی امکان استفاده هست چرا استفاده نکنیم؟ قبض پرداخت واسه استفاده بیشترش صادر نمیشه که :wink:
غرض فقط بحث و تبادت اطلاعاته . خدایی نکرده سوء برداشت نشه :rose:
--------------------------------------------------------------------------------------
یاعلی:rose:

کی گفته فتوشاپ 32 و 64 بیتی نداره !! میتونم بپرسم ؟

شما میگی نسخه 64 بیتی بطور مجزا برای فتوشاپ وجود داره؟ مثلاً مجموعه آفیس که کلاً جداگانه هست. یعنی از نسخه 32 نمیتونی برای سیستم 64 استفاده کنی. اما برای فتوشاپ این قضیه صادق نیست. شما بیشتر توضیح بده ببینیم چطوریه !

:shock:

nima_dsnr

کاربر VIP
:shock::shock::shock::shock::shock:
یه چیز گفتی ها آقا نیما :green:
اولا که شما خودت این کاره ای(استادی) . توی کارای سنگین سرعت کار (روونیه کار) چقدر مهمه . که این مهم بستگی به رم داره
دوما وقتی امکان استفاده هست چرا استفاده نکنیم؟ قبض پرداخت واسه استفاده بیشترش صادر نمیشه که :wink:
غرض فقط بحث و تبادت اطلاعاته . خدایی نکرده سوء برداشت نشه :rose:
--------------------------------------------------------------------------------------
یاعلی:rose:

اون زمان که رم 4 گیگی وجود نداشت من کارهای سنگین هم انجام دادم
کل رم 2 گیگ بود و رم اختصاص داده شده به فتوشاپ یه چیزی کمتر
اما خیلی خوب هم سیستمم جواب میداد.
اما اینکه وقتی امکان استفاده هست چرا استفاده نکنیم قابل قبول هست.

سلام
آقا 1 سوال خیلی اساسی!
من رم سیستم طراحی شرکت 8 گیگه و بایوسش هم 2000 سی ال 9. یعنی خیلی بالاست!:)
سیستم عامل 64 بیتی هستش و نسخهCS5. سی پی یو هم i7 . توی پروپرتیز که میری همه 8 گیگ رو شناسایی میکنه. اما تو ی فتوشاپ فقط 3 و نیم گیگ رو اجازه میده که داشته باشی و ارتقا بدی.
توی ایلوس از این هم بد تره. یهنی وقتی که افکت میدی یا فایل حجیم با عکس رو کار میکنی فقط از 2.5 گیگ استفاده میکنه و نمیشه افزایشش داد. یعنی 4 گیگ رم رو بیخودی انگار خریدیم

حالا سوالم اینه که این با آپدیت فتوشاپ حل میشه؟ که البته آپدیت آخر واسه CS5 فعال نمیشه و اجازه نمیده.
چکار باید کرد که حد اقل 5 گیگ رو ایلوس یا فتوشاپ استفاده کنند؟
سپاس

ممنون
دوست من فتوشاب 64 بیتی دیفالت هستش. توی ایلوس که نسخه 64 بیتی نداره چیکار کنیم؟ یا توی این دیزاین؟؟:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا