مشکل در TurboSmooth

softkadeh

Member
درود

شی زیر رو کشیدم . میخوام هم extrude کنم هم TurboSmooth ولی به حالت زیر در میاد . LINE هست .
وقتی turbosmooth رو میزنم این شکلی میشه :

04ryske4s0mxkc4sjv9.jpg

ممنون میشم راهنمایی کنید .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام.
شما باید درک صحیحی از عملیات Turbosmooth داشته باشید تا به این موارد برخورد نکنید.
برای حل مشکل چند راه وجود داره، یکیش اینه که Vertexهایی که روبروی هم هستند رو بوسیله ی Cut بهم وصل کنید.
راه دوم که به نظر من بهتره استفاده از مدیفایر Bevel profile هستش، به این صورت که شما یک Spline دیگه به شکلی که میخواید جسمتون باشه رسم میکنید و به Bevel profile معرفی میکنید.

softkadeh

Member
راه اول رو متوجه نشدم . راه دوم هم متأسفانه یه شکل عجیب غریب تحویلم میده .
234.jpg

شکل بنده یه همچین چیزی هست ولی میخوام اول این رو حجم بدم بعد یکم لبه هاش soft بشه .خیلی کم . بال هواپیما رو دیدید چطوری smooth شده ؟ اونجوری .

elya3

Well-Known Member
TurboSmoothکلا با لاین مشکل داره علتش هم اینه که TurboSmoothiیه مادفای هست که به تعداد پلیگان وخطوط یک آبجکت خط اضافه میکنه و با شکسته شدن خطوط در نتیجه آبجکت نرم تر میشه ولی خطوط لاین طوری هستش که وقتی TurboSmoothمیخواد نرمش کنه به هم میریزه چون خط ها به هم پیوسته نیست شما باید ابتدا درک درستی از edit polyو چگونگی رفتار خطوط با TurboSmoothداشته باشین و همیشه سعی کنید که از لاین برای این امر استفاده نکنید چون اگر هم بخواین لاین رو editکنید وقت زیادی از شما میگیره و نتیجه خوبی هم بهتون نمیده
پس از boxیا دیگر آبجکت ها استفاده کنید و اون رو به شکلی که میخواین به وسیلهedit polyیا edit meshتغیر شکل بدین و بعد ازTurboSmoothاستفاده کنید

softkadeh

Member
فکر خوبی هست ولی آیا شکلی که من میخوام آیا با box قابل طراحی هست ؟
و اینکه توی آموزش ها هر شکلی که طرف میخواد رو با line میکشه هر کاری میخواد میکنه ولی مشکلی پیش نمیاد . منم دقیقأ همون کار ها رو انجام میدم ولی اینطوری میشه . فکر کنم همه جای دنیا اکثر طراحی ها با line صورت میگیره .

elya3

Well-Known Member
شما یک boxرو به هر شکلی که بخواین میتونین در بیارن ولی باید edit polyرو یاد بگیرین همین آبجکتی که دارین رو به وسیله یه باکس خیلی راحت و سریع میتونین بسازین
نه همچین چیزی درست نیست لاین برا مدل سازی زیاد استفاده نمیشه مگر برا کارهایی که نیاز بsmooth و نرم کردن کار نباشه مثل یه دیوار یا ..... اما برا مدلهایی که ویرایش زیادی روشون انجا م میشه از لاین خیلی کم استفاده میشه

softkadeh

Member
آموزش های Viscorbel رو دیدین ؟
تمام اشکال رو مثل یک مبل آنتیک و خیلی چیزهای دیگه رو با لاین میسازه . نمیدونم چطور میشه که مال اون مشکلی نداره ولی واسه من داره .
حالا بگذریم شاید از زدن این کار کلأ منصرف بشم . هر کاری کردم نشد . با Box اون کاری که من میخوام تقریبأ کار خیلی خیلی سختیه .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
راه اول رو متوجه نشدم . راه دوم هم متأسفانه یه شکل عجیب غریب تحویلم میده .
راه اول روکه متوجه نشدید، راه دوم روهم که اشتباه رفتید، نمیدونم چطوری توقع دارید نتیجه ی درستی بگیرید!

من نمیدونم دقیقا میخواید چه شکلی باشه، شما لاین دوم که برای Bevel profile رسم کردید رو باید همونطوری رسم کنید که توقع دارید جسمتون Extrude بشه. مثلا لاین باید لبه ی گرد داشته باشه. هر شکلی میتونه باشه، من نگفتم خط صاف رسم کنید.
راه حل اول هم خیلی واضحه، اول به لاین Extrude میدید و بعد با Edit poly ورتکس های روبروی هم که بهم وصل نیستند رو بصورت دستی وصل میکنید.
راه سوم هم اینه که Edgeهایی که میخواید گرد بشن رو انتخاب کنید و از Chamfer استفاده کنید.
شما باید اول مفاهیم مدل سازی رو یاد بگیرید تا به این مشکل ها برنخورید.

TurboSmoothکلا با لاین مشکل داره علتش هم اینه که
اینکه یک یا دونفر نهوه ی صحیح استفاده از ابزار هارو بلد نباشن دلیل نمیشه فکر کنیم مشکل از نرم افزاره. مکس علم غیب نداره که بدونه ما الان دقیقا چی ازش میخوایم : )، پس باید یک سری از مقدمات رو خودمون انجام بدیم و بعد از این ابزار ها استفاده کنیم.

softkadeh

Member
فکر کنم دارم به نتایج خیلی خوبی میرسم . ممنون عزیز ... من با bevel profile کار کرده بودم ولی یادم رفته بود . مرسی . حالا نتیجه رو قرار میدم ببینید هدف چی بوده .

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیر
همونطور که دوستان گفتن خیلی بهتر میشه که از آبجکت هایی مثل باکس استفاده کنین
با لاین هم میشه این شکلی رو که میخواین بسازین اما باز هم نیاز میشه که کارتون رو کانورت کنین
من یه نمونه رو واستون ساختم :
مشاهده پیوست 42.rar
اگه بازم به نتیجه نرسیدید فایلتون رو پیوست کنین تا براتون درستش کنم

آخرین ویرایش:

softkadeh

Member
عزیز میشه بگید چطوری این شکل رو ایجاد کردید ؟
دقیقأ همین رو میخوام با این تفاوت که لبه ها نازک تر و وسط کار پر تر ....

عزیز میشه بگید چطوری این شکل رو ایجاد کردید ؟
دقیقأ همین رو میخوام با این تفاوت که لبه ها نازک تر و وسط کار پر تر ....

اینا دیگه کار های خیلی ساده و مبتدیانه ای هست به نظرم بهتره که آموزش های زیادی نگاه کنین یه شبه که نمیشه همه چی رو یاد گرفت
به فرض اگه طریقه ساخت این آبجکت رو به شما بگم شما جاهای دیگه واسه ساخت آبجکت های دیگه به مشکل بر میخورین پس بهتره از پایه اسول مکس رو یاد بگیرین
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا