EMIRATES
Active Member
با سلام
راستش من دارم یک CMS جدید طراحی میکنم ولی درش به یک مشکل برخوردم.
مشکل من به این شرح میباشید :دی :
من یک فایل دارم برای تمپلیتم که پسوندش THM هست.
داخلش کد های HTML رو میگذارم و تگ هایی که میخوام وصل بشن به PHP رو به این صورت میگذارم : {$NameTage$}
برای استفاده شون هم داخل صفحه اصلی کلاس template engine رو فراخوانی میکنم و مقادیرم رو با نگ ها جایگزین میکنم.
حالا مشکل من اینجاست که میخوام یکی از این تگ ها به جاش include یک صفحه جایگزین بشه.
اما چون این عمل در صفحه index صورت میگیره php فکر میکنه میخوام توی index - include کنم و اول صفحه include میکنه
درحالی که من میخوام محتویات صفحه ای که include شده جایگزین تگ ام بشه.
نمونه جایگزین کردن تگ :
سوال دیگه من اینه که آیا میشه داخل متغیر مثل رو به رو :
متغیری بسازیم
و در اون دستور include گذاشته شه و جای $moteghaierjaygozin بیاد اما در index نشون داده نشه بلکه جایگزین اون متغیر بشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با تشکر.
راستش من دارم یک CMS جدید طراحی میکنم ولی درش به یک مشکل برخوردم.
مشکل من به این شرح میباشید :دی :
من یک فایل دارم برای تمپلیتم که پسوندش THM هست.
داخلش کد های HTML رو میگذارم و تگ هایی که میخوام وصل بشن به PHP رو به این صورت میگذارم : {$NameTage$}
برای استفاده شون هم داخل صفحه اصلی کلاس template engine رو فراخوانی میکنم و مقادیرم رو با نگ ها جایگزین میکنم.
حالا مشکل من اینجاست که میخوام یکی از این تگ ها به جاش include یک صفحه جایگزین بشه.
اما چون این عمل در صفحه index صورت میگیره php فکر میکنه میخوام توی index - include کنم و اول صفحه include میکنه
درحالی که من میخوام محتویات صفحه ای که include شده جایگزین تگ ام بشه.
نمونه جایگزین کردن تگ :
PHP:
theme_set_string("name tag",$moteghaierjaygozin);
سوال دیگه من اینه که آیا میشه داخل متغیر مثل رو به رو :
PHP:
$included = include("page.php");
و در اون دستور include گذاشته شه و جای $moteghaierjaygozin بیاد اما در index نشون داده نشه بلکه جایگزین اون متغیر بشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با تشکر.