تغییرات فایل 1 مشکل در mocha pro

JEYDI7

Active Member
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
وقتی که میخوام یه فایلی رو از نرم افزار موکا به افتر افکتز اکسپورت کنم
بیشتر از 10 فریم اكسپورت نمی کنه، با این پیغام مواجه میشم که به نظر خودم مربوط به کرکشه

this feature is not included in your license, Export will be limited to 10 frames

لطفا راهنماييم كنيد يا اگه شماره سريالشو داريد برام بزاريد.
راستی وقتی که میخوام اکسپورتش کنم برای افتر افکتز cs5 کدوم گزینه از
لیست رو باید انتخاب کنم؟ (البته خودم گزینه ی aftr effects corner pin, corner pin only support rg warp
and mocha import رو انتخاب میکنم ولی تو افتر زیاد دقیق در نمیاد)

آخرین ویرایش:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
وقتی که میخوام یه فایلی رو از نرم افزار موکا به افتر افکتز اکسپورت کنم
بیشتر از 10 فریم اكسپورت نمی کنه، با این پیغام مواجه میشم که به نظر خودم مربوط به کرکشه

this feature is not included in your license, Export will be limited to 10 frames

لطفا راهنماييم كنيد يا اگه شماره سريالشو داريد برام بزاريد.
راستی وقتی که میخوام اکسپورتش کنم برای افتر افکتز cs5 کدوم گزینه از
لیست رو باید انتخاب کنم؟ (البته خودم گزینه ی aftr effects corner pin, corner pin only support rg warp
and mocha import رو انتخاب میکنم ولی تو افتر زیاد دقیق در نمیاد)

سلام
همانطور که خودتون گفتید باید مشکل لایسنس باشه
اما جواب دوم: بستگی داره که چی ترک کردید و چی میخواهید انجام بدید اگه فقط منظورتون موقعیت و اندازه باشه به corner pin نیازی ندارید اما اگه مثلا بخواهید روی صفحه یه موبایل یه تصویر بندازید چون چهار گوشه تصویر مهمه باید از همین گزینه عین corner pin استفاده کنید.

اما اگه درست سر جایش نمی شیند باید آموزش ها رو ببیند من چند تا آموزش تو همین فروم گذاشتم بگردید پیدا می کنید اما در کل:

باید anchor point رو تغییر بدید تا تصویر در محل دلخواه قرار بگیرید و البته راه های دیگری هم دارید

JEYDI7

Active Member
M Mike Mother ممنون بابت راهنماييت
تو فروم رو گشتم آموزش زياد بود ولي اكثريت تو سايت ومو آپ شده بودن كه ومو فيل.تره
راستي اگه يه نسخه سالم از نرم افزار موكا داري اگه قديمي تر هم بود عيب نداره بي زحمت برام آپش كن،تشكر

Mohammad.983

Active Member
M Mike Mother ممنون بابت راهنماييت
تو فروم رو گشتم آموزش زياد بود ولي اكثريت تو سايت ومو آپ شده بودن كه ومو فيل.تره
راستي اگه يه نسخه سالم از نرم افزار موكا داري اگه قديمي تر هم بود عيب نداره بي زحمت برام آپش كن،تشكر

دوست عزیز این آموزش رو دانلود کن
آموزش موکا توسط شرکت لینداست

لینک مستقیم
لینک کمکی

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
در مورد موکا مسئله corner pin و یا transform چیز کاملا مشخصی نیست که دقیقا بگیم با corner pin فلان ترک نتیجه بهتری می گیری و یا transform دقیقا برای فلان ترک خوبه. انتخاب هر یک از اینها فقط و فقط بستگی به فوتیجتون داره ولی همونطور که دوستم m like mother گفت corner pin در زوایای 4 گوش معمولا بهتر نتیجه می ده .

جدیدترین ارسال ها

بالا