مشکل در load فلش در یک MovieClip

mohan21

Member
سلام دوستان

من تعدادی فایل swf دارم که می خوام در برنامه فلشی که تهیه می کنم load کنم و نمایش بدم ....

یک MovieClip ایجاد کردم که فلش ها رو در آنجا نمایش میدم ... اما بزرگتر از اندازه MovieClip میشه یعنی هم اندازه با MovieClip نمیشه ....
مشکل رو چطور رفع کنم ..... ؟

mohan21

Member
خیلی فوری است ... راهنمایی کنید ...

در ضمن وقتی یکی load میشه برای load دوم مشکل دارم ... چطور جایگزین قبلی کنم ...

همچنین با بزرگتر شدن پنجره تصاویر هم تغییر اندازه می کنند ...
حالت NoScale از بین میره ....

آخرین ویرایش:

mohan21

Member
نمونه از چی .... این که دیگه نمونه نمیخواد ... راه جل رو میدونید بفرمائید ... ممنون

خیلی وقت ندارم ... امشب باید تموم کنم ....

++Hadi++

Active Member
در اکشن 3:
PHP:
var FixedW:Number=myMovie.width;
var FixedH:Number=myMovie.height;
var loader:Loader=new Loader();
myMovie.addChild(loader);
loader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE,comp);
loader.contentLoaderInfo.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR,Err);
loader.load(new URLRequest("mySWF.swf"));
function Err(evt:IOErrorEvent):void
{
   trace("Error!");
}
function comp(evt:Event):void
{
   loader.width=FixedW;
loader.height=FixedH;
}
فرض کن myMovie اسم instance name یه مووی کلیپ هست.دو تا متغیر FixedW و FixedH در واقع طول و عرض اونو در خود نگه می دارند و بعد از complete شدن swf ، اندازه اونو تغییر می دن (به اندازه مووی کلیپت)
در ضمن هر موقع خواستی لودرت رو خالی کنی تا یه عکس یا swf دیگه ای رو لود کنی،با دستور unload در فلش پلیر 9 و unloadAndStop در فلش پلیر 10 اونو خالی کن و بعد لود بعدی رو انجام بده.در ضمن اندازه یه loader رو می تونی بعد از complete شدن عمل لودش،انجام بدی.بای...

mohan21

Member
همین کدها رو وارد کردم اما عمل نکرد ....

خوب نمایش میدم اما برای دومی مشکل بر می خورم و جایگزین نمیشه ... unloadAndStop رو هم استفاده کردم اما نتیجه نداد ...

همچنین باعث بزرگ شدن اشیا میشه ....

++Hadi++

Active Member
اولش باید loader.unloadAndStop رو با دو رانتز بنویسی و بعد دباره بعدی رو لود کنی.در ضمن eventlistener ها رو پاک نکن تا بعد از لود دوباره،اندازه ها رو تو complete ست کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا