مشکل در کلک و فتوشاپ

MojtabaMax

New Member
یه مشکلی برام پیش اومده...من از نرم افزار kelk2000 برای نوشتن خط نستعلیق استفاده میکنم ولی نمیدونم چه جوری بیارمش توی فتوشاپ که بشه استایل متن رو عوض کرد...آخه تنها راه برای ذخیره توی کلک یا به صورت فایل کلکِ یا به صورت عکس که در هر دو صورت نمیشه با فتوشاپ استایل متن رو عوض کرد...یکی راهنماییم کنه...:sad:

nima_dsnr

کاربر VIP
یک راهش اینه که سایزش رو بزرگ کنی و با عکس بیاری تو فتوشاپ و زمینه بنفشش رو پاک کنی.
راه بهتر اینه که بصورت pdf ذخیره کنی و تو فتوشاپ با کیفیت خوب باز کنی.

+Mohammad+

Well-Known Member
من از نرم افزار kelk2000 برای نوشتن خط نستعلیق استفاده میکنم
الان که ورژن جدیدش هم اومده ... کلک 2010 قابلیت تبدیل من به حالت برداری (Vector) داره که می تونید با اون ببرید توی فتوشاپ و رزولیشن بدید و استفاده کنید
نیازی به پاک کردن پس زمینه هم نداره...به صورت Transparency هستش...
برای دانلودش می تونید به اینجا مراجعه کنید:
soft98.ir/software/farsi/1932-kelk-2010.html
Good Luck

SajadCG

کاربر فعال
بهترین روش استفاده ازش اینه که اون عکس رو ببری توی ایلاستراتور یا کورل
بعد با ویژگی live trace به صورت وکتور درش بیارید و
بعد ببریدش توی فتوشاپ و هر بلای خواستید سرش بیارید.:)

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه ببریم توی برنامه های برداری بعد از تریس کردن شکلش به هم میریزه و برگردوندنش مکافاته

SajadCG

کاربر فعال
اگه ببریم توی برنامه های برداری بعد از تریس کردن شکلش به هم میریزه و برگردوندنش مکافاته

اگه از حالت دیفالت Live trace استفاده کنی شاد اینجوری بشه
اما با استفاده از قسمت Tracing option میشه به طور دستی تنظیمش کرد که خروجیش چطوری بشه
من از این روش همیشه استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
SajadCG عزیز
این چه کاریه ؟ چرا ببریمش توی ایلوستریت وقتی روش راحتی مثل پرینتر مجازی هست!
شما برنامه هایی مثل FreewarePrimoPDF رو اگر نصب کنی با یه ctrl+p میتونی خروجی pdf با کیفیت بسیار مناسب بگیری
که trace کردنش توی ایلوستریت هم خیلی راحت تر هست! البته نیاز به اون دیگه نیست :دی چون کیفیتش خوبه و رنجه نمیشه

جدیدترین ارسال ها

بالا