مشکل در کلاس جداگانه

F-Amator

Member
سلام دوستان ، سال نو رو به همتون تبریک میگم و آرزو میکنم سال خوشی رو در پیش رو داشته باشین .

من با استفاده از یک کلاس جدا گانه سعی میکنم که یک موسیقی رو اجرا کنم و از درون همان کلاس آن موسیقی را کنترل کنم . من با دستور import my Class; سعی میکنم که کلاس خودم رو داخل کارم فذاخوانی کنم ، ولی متاسفانه این کلاس ایمپورت نمیشه . اینم دستور من در کلاس .

[PHPS]package {
import flash.media.Sound;
import flash.media.SoundChannel;
import flash.media.SoundTransform;
import flash.events.MouseEvent;
import flash.events.Event;
import flash.net.URLRequest;
import flash.net.URLLoader;

public class SoundBG
{

public var mySound:Sound = new Sound ;
public var myChannel:SoundChannel = new SoundChannel ;
public var myTransform:SoundTransform = new SoundTransform ;
public var lastPosition:Number = 5;
public var isPlay:Boolean = true;

public function SoundBG()
{

mySound.load(new URLRequest("01.mp3"));
myChannel = mySound.play(5);
myTransform.volume = 0.5;
myChannel.soundTransform = myTransform;
}

}

}

[/PHPS]

و با گذاشتن این دستور در اولین فریم کارم میخوام اونو فراخوانی کنم که نمیشه .

PHP Code:

import SoundBG;

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
این کلاس باید دقیقا بغل سورس fa تون باشه و اگه fla شما تو فولدری به اسم ABC یه documentClass یا به بیان بهتر کلاس اصلی به اسم مثلا main داره که اصل سورستون از اون اجرا می شه باید این کلاس رو بغل اون کلاس main بزارید.بعدش دیگه باید مشکلی پیش نیاد.در ضمن باید فایل mp3 رو بغل کلاس اصلی documentClass و این کلاستون قرار بدین...
در ضمن تو منوی file->publishSetting و تو سربرگ اصلی ،permit debugging رو فعال کنید اگه ارور ران تایم می ده.اگه ارور کامپایل می ده که هیچ....با این مواردی که گفتم قطعا نباید مشکلی پیش بیاد.

F-Amator

Member
مرسی هادی جان ، فایل سورسم کنار فایل کلاسم هست و فایل mp3 هم در کنارشون است ولی فایل رو که اجرا میکنم کارم درست اجرا میشه بدون هیچ اروری ، ولی آهنگ اجرا نمیشه .

++Hadi++

Active Member
آها فهمیدم
باید یه شی از نوع کلاست بسازی
PHP:
var mySoundController:SoundBG=new SoundBG();
بعدش این شی ساخته شده تو کانسترکتورش ،کارشو شروع می کنه...

F-Amator

Member
دستت درد نکنه هادی جان ، من این دستور رو هم اعمال کردم و نتیجه ای نگرفتم ، هم در سورس fla کار استفاده کردم ، هم درون کلاس خودم .

F-Amator

Member
هادی جان این پیوست رو گذاشتم نه اینکه برام اصلاحش کنی که خلاف قوانین سایت هستش و خودمم به هیچ عنوان دوست ندارم ولی لطف کن یه نگاه بنداز کجای کارم اشتباه و فقط بهم توضیح بده تا من اصلاحش کنم . تشکر .

پیوست ها

• Sound-Class.rar
    6.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

++Hadi++

Active Member
سلام با انتخاب نواحی خالی صحنه و باز کردن پنل properties ،در کادر documentClass اسم کلاستونو می نویسید. بعدش به صورتی که دستوراتو نوشتم می نویسید تا کارتون رو غلتک بیفته... در ضمن بهتره یه نگاهی به آموزش اکشن 3 از صفر فصل شی گرایی بیندازید.

پیوست ها

• Sound-Class.rar
    197.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

جدیدترین ارسال ها

بالا