مشکل در وارد کردن قالب وب سایت psd در فلش

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام من یه مشکل بزرگ دارم. وقتی قالبی که در فوتوشاپ ساختم رو داخل فلش می کنم خیلی بد کیفیت میشه و بعضی لایه ها به هم می چسبن و حالت های سافت لایت و چیزایی دیگه که تو فوتوشاپ گذاشتم بدشکل میشه.

چیکار باید کنم ؟
حتی تصاویر رو دونه دونه هم که میارم اینجوری میشه.

یه سوال دیگه سایز 1024 در 768 برای وبسایت فول فلش مناسبه ؟ با مرورگر ها سازگاری داره ؟

++Hadi++

Active Member
ببینید می تونین از لایبرری ، روی تک تک لایه عکس ها کلیک کنین و کلیک راست بزنین تا در مشخصات اون ، allow smoothing رو تیک زده و در قسمت comprission ، اونو از photo-jpeg به حالت lossless/png ببرید ؟

Active Member
سلام مرسی دوست عزیز !
ولی نشد ! فقط یکم مات شد ! کیفیت واقعا افتضاحه!
یعنی واقعا نمیشه یه قالب وب که تو فوتوشاپ درست شده رو با همون کیفیت تو فلش اورد ؟؟ خیلی بد شد که !

DaDaDooDoo

کاربر VIP
در قسمت publish setting قسمت hardware Acceleration رو بزارید روی level 2 - GPU . فکر کنم مشکل حل بشه ، البته فکر می کنم این قابلیت فقط در cs5 باشه

clove-pink

کاربر فعال
سلام
زمانی که فایل psd رو به کتابخونه import می کنید،لایه هایی که دارید رو انتخاب کنید و در سمت راست تو بخش

import these image layers as :

مورد Bitmap image with editable layer styles رو انتخاب کنید .

1.jpg

آخرین ویرایش:

Active Member
بچه ها تا حد خیلی کمی درست شد ! مورد اول که کار نکرد ! اون گزینه ی بیتامپ خیلی کم بهترش کرد ! ولی بازم تفاوت داره . اینم یه عکس از تفاوت کیفیت با کارهایی که بچه ها راهنمایی کردن با تصویر اصلی در فوتوشاپ :

clove-pink

کاربر فعال
شما توی همون قسمت پایین یه تنظیمات دیگه ای هم داری که compression رو تنظیم می کنه.اون رو هم روی lossless گذاشتین؟؟؟

clove-pink

کاربر فعال
شما توی قسمت پایین بخش publish setting گزینه compression هم روی lossless گذاشتین؟؟
اونجا quality هم می تونید تغییر بدین.
(شرمنده من نتم یه دور انگار قطع و وصل شد اینجا دوبار پست دادمsorry)

Active Member
سلام اقا دستت درد نکنه درست گفتی مشکل از همون بود !
الان یه مشکل بزرگ این سایزه ! هر جا سرچ کردم مطالب خارجی و ایرانی سایز ها مختلف گفتن ! ولی بعضی از سایز ها واقعا کوچیکه مثلا 800 در 600 خیلی کوچیکه من سایت های فول فلشو دیدم اینجوریم دیگه نیست !
یا 1000 در 600.
چیکار کنم ؟ بعضی از دوستان هم گفتن باید کدنویسی کنی که خودش با توجه به مانتیور سایز متغیر داشته باشه که اونم بلد نیستم.
اگه میشه کمک کنید.
مرسی.

بالا