مشکل در نصب فروشگاه ( FarsiCommerce )

behzad_dc

Member
دوست من اگه قرار باشه که من واسه همه سایتشون رو درست کنم کی به کار و زندگی خودم برسم شما باید مشکلت رو خودت حل کنی.

سلام

آقا فرهاد عزیز

من از شما نخواستم که کار و زندگی خودتون رو رها کنید و بیایید سایت من رو درست کنید.

اگر از شما این خواهش رو کردم صرفا قصدم این بود که مشکل این نرم افزا یا هاست ویندوز ر رو فهمیده باشیم.

چون حد اقل 10 نفر رو میشناسم که خواستند این فروشگاه رو روی هاست ویندوز نصب کنند ولی موفق نشدند.

ضمنا همونطور که خودتون هم در جریان هستید خیلی ها این سئوال من رو از شما کردند اما جواب قانع کننده ای

نشنیدند.

البته حق با شماست آدم باید خودش مشکل خودش رو حل کنه اما به شرط اینکه فقط مشکل خودش تنهایی باشه.

باز هم از طرف خودم از لطف بیکران شما به خاطر فارسی سازی پروژه قدرتمند OSCommerce ممنون و سپاسگذارم.

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

zfarhad2003

Member
ببخشید دوست من ولی اگه مشکلی هم رویه ویندوز باشه من موقع نصب بهش برخورد نکردم و هدف اصلی ما پشتیبانی رو سیستم عامل لینوکس است و ویندوز در درجه دوم قرار داره.
در ضمن این یک فارسی سازی ساده از OSCommerce نیست خواهشا این رو به این موضوع توجه داشته باشید چون که ما خیلی برای تغییرات و سازگاری اون با زبان فارسی و محیط ایران زحمت کشیدیم و از این به بعد هم قصد داریم خودمون راه رو ادامه بدیم و کاری به OSCommerce نداریم.

behzad_dc

Member
هدف اصلی ما پشتیبانی رو سیستم عامل لینوکس است و ویندوز در درجه دوم قرار داره..

سلام

دوست عزیز من که منکر زحمات شما نبودم و همونطور که عرض کردم از طرف خودم و بقیه دوستانی که از این فروشگاه استفاده میکنند ار شما بسیار ممنون و سپاسگذارم .
اما ای کاش به این شکل به قضیه نگاه نمی کردید که سیستم عامل ویندوز در اولویت دوم قرار داشته باشه.
چون به نظر من نباید یک سیتم عامل رو به کاربر تحمیل کرد. و در اینجا میبینیم که کاربر ( خودم) صرفا به خاطر استفاده از فروشگاه شما میبایست سرور لینوکس رو قبول کنه.
و صد البته که به نظر من یک ضعف محسوب میشه.
انشائالله که از حرفهای من نرنجیده باشید. من فقط نظرم رو گفتم.
موفق و پیروز یاشید

آخرین ویرایش:

zfarhad2003

Member
به هیچ عنوان از حرفها شما ناراحت نشدم اگه یکم تند حرف زدم ببخشید.

ما قصدمون تحمیل کردن سیستم عامل نیست من گفتم رویه ویندوز هم برنامه خوب کار می کنه ولی ما باید یکی از این سیستم عاملها رو در درجه اول قرار بدیم و کل توسعه خودمون با اون سازگارتر باشه نمی شه که با دوتاش کاملا سازگار باشه و چون لینوکس سیستم عاملی به مراتب قدرتمندتر از ویندوز از اولویت اون برای ما بیشتره.

arashonline

Well-Known Member
حالا من ميگم يه جوري راهنمايي بكنيد تا مشكلش حل بشه كه ما هم ياد بگيريم بر خورديم سوال نكنيم...!
ممنون

arashonline

Well-Known Member
آقا فرهاد من ميگم يه تاپيك هم در مورد فارسي امرس اصلا باز كنيم تا ببينيم چي ميشه...!

zfarhad2003

Member
من تا اونجایی که بتونم ایشون رو راهنمایی می کنم ولی خوب وقتی تنظیمات سرور درست نباشه راهنمایی کردن یکم سخته اصلا شما خود OSCommerce رو دانلود کن ببین با اون هم مشکل داری یانه؟

isrobotic

New Member
با سلام و تشکر
من این ارور رو در موقع ورود به قسمت ادمین دارم لطفا راهنمایی نمایید
Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 2068/1004 is not allowed to access owned by uid/gid 0/0 in /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php on line 151

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php:151) in /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php on line 100

zfarhad2003

Member
شما یه بار به من ایمیل زدی جواب سوالتون هم تویه ایمیل براتون فرستادم.

isrobotic

New Member
با تشکر از اقا فرهاد
چرا سایت پشتیبان فروشگاه قیر فعاله
شما میتونید فروشگاه رو روی سایت نصب کنید هزینشو هم میدم

isrobotic

New Member
با تشکر از اقا فرهاد
چرا سایت فروشگاه انجمنش و خود سایتش غیر فعاله

zfarhad2003

Member
با تشکر از اقا فرهاد
چرا سایت فروشگاه انجمنش و خود سایتش غیر فعاله
انجمن به خاطر آپدیت فعلا تعطیله و خیلی زود باز میشه.

ولی خود سایت بدون مشکل داره کار می کنه.

IrMehr

New Member
رفع مشکل در نصب FarsiCommerce

سلام

خیلی از دوستان تو نصب فروشگاه آنلاین به مشکل بر خوردند در مرحله ای از نصب پیغامی رو مبنی بر اینکه فایل SQL رو پیدا نمیکنه با دانلود فایل زیر و جایگزین اون در مسیر زیر مشکلتون حل میشه:wink:

Farsicommerce-1.1\catalog\install\templates\pages

آخرین ویرایش:

raico

New Member
با سلام و تشکر
من این ارور رو در موقع ورود به قسمت ادمین دارم لطفا راهنمایی نمایید
Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 2068/1004 is not allowed to access owned by uid/gid 0/0 in /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php on line 151

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php:151) in /usr/home/isrobotic/domains/isrobotic.com/public_html/shop/catalog/includes/functions/sessions.php on line 100

شما یه بار به من ایمیل زدی جواب سوالتون هم تویه ایمیل براتون فرستادم.

فرهاد عزیز بهتره که همینجا بگین که این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد.
شاید خیلی های دیگه مثل من همین مشکل رو داشته باشن یا براشون پیش بیاد.
ممنون

zfarhad2003

Member
همانطور که از خطا برمیاد PHP در حالت safe mode هست که سیستم نمی تونه در این حالت به درستی کار کنه باید از طریق فایل php.ini مشکل برطرف بشه.

rsalimian

New Member
سلام
جواب مشكل behzad_dc به سه روش زير قابل حل است البته اگه فكر كنم براي نفرات بعدي كه با اين مشكل روبرو شدن چاره سازه

روش اول: يك شاخه با نام install در درايو ريشه ب
سازيد و دو فايل sql را اونچا كپي كنيد. مثلا اگه php روي درايو C نصبه. C:\install بسازيد و اونجا كپي كنيد.

روش دوم:

فايل oscommerce/install/templates/pages/install_3.php را باز كنيد

در خط 44 تغييرات زير را انجام بديد:

$sql_file = $dir_fs_www_root . 'install/oscommerce.sql';
به
$sql_file = 'oscommerce.sql';

مشكل حله.

ويندوز هاي سرور نمي تونند $dir_fs_www_root را مقدار دهي كنه و fail ميشه

روش سوم:
فايل oscommerce/install/templates/pages/install_3.php را باز كنيد

در خط 44 تغييرات زير را انجام بديد:

$sql_file = $dir_fs_www_root . 'install/oscommerce.sql';
به
$sql_file = $dir_fs_www_root . 'http://localhost/myshop/install/oscommerce.sql';

hadi9220

New Member
مشكل در نصب e-virtu

نصب كننده نسخه جديد
وارد كردن اطلاعات در پايگاه داده

Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in C:\Inetpub\vhosts\saravanstar.com\subdomains\shop\httpdocs\install\includes\functions\general.php on line 48
هنگام وارد كردن اطلاعات در پايگاه داده خطاي زير رخ داد:
فايل SQL وجود ندارد: /install/farsicommerce.sql
با سلام من نيز دچار اين مشكل شدم اگه كسي بتونه كمك كنه خوبه

جدیدترین ارسال ها

بالا