مشکل در مدلینگ...اضافه کردن سگمنت روی سطح منحنی

h.khafan

Active Member
سلام h khafan تو یک جوری گفتی کاری نداره که من خودم رو باختم. گفتم سوال ساده ای پرسیدم.. این که ساختی که مشکل داره و تو عکس نشون میدم. تازه یک قسمتی از سیلندر هم نرمالش مشکل پیدا کرده و حتی با فلیپ هم درست نمیشهسیاه شده. .و لبه ها هم مشکل داره با شماره 3 مشخص کردم. . پس نتیجه میگیریم اون قدر ها هم که گفتی آسون نبود.2 تا عکس پیوست کردم. و لـــــــــــــــــــــی؟!؟!

این که وقت گزاشتی به خاطر سوال من نشون میده که یک کاربر متخصص و با معرفتی . هم شما .و هم بقیه دوستان. مرسی

سلام، معذرت میخوام اگه بد گفتم....اما حجم مشکلی نداره اون سیاهی ها خطای سایه زنیه ویوپورته ،اینم دلیلیش ریز بودنه جرئیاته...رندر بگیرید مشکلی توی کار نیست......
من یه تست رندر گرفتم گزاشتم...

اون اکسپورت کردن هم مطمئن شو که موقع اکسپورت به صورت 4 وجهی اکسپورت میکنی چون انگار یه سری از پلیهات تبدیل به فیس شدن...(نوع فیس رو بزار روی Quad) و obj اکسپورت کن ببین درست میشه...

موفق باشی

پیوست ها

• TEST-RENDER.jpg
    TEST-RENDER.jpg
    84.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
نه من بد برداشت کردم

والا همینطور quad هستش و ابجکت. وقتی اکسپورت میشه اون خط ها اضافه میشن. نمی دونم مشکل چیه

در مورد سایه آره. درست میگی. آخه ماله من هیچوقت اینطوری نیست. روی همین smoth فلان. تو گزینه های view port دست زدی که اینجوری نشون میده. منم رندر نگرفتم فکر کردم مشکل داره. ولی باز هم مشکل داره شکلت نگاه کن الان یک رندر گرفتم تو عکس هم مشخص کردم. اونجا هم بهت گفتم متوجه نشدی.

پیوست ها

• Render.png
    Render.png
    180.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

h.khafan

Active Member
هرکار کردم اتچمنته باز نشد اما گویا با همون نور ویو پورت رندر گرفتی درسته؟ خوب نتیجه میشه همون چیزی ک تو ویو پورته فقط انتی الیاس روش اعمال میشه...Gi رو فعال کن و با نوری ک خودت میدی به کار رندر بگیر...رندری که گرفتم بالا دیقیقا همن حجمیه ک اتچ کردم و نرمالهاش مشکلی نداره..این مشکل از نور پیش فرضه مکسه...بازم چک کن ببین چه طور میشه...

برای من توی ویو پورت هم مشکلی نداره-مکس 2013

پیوست ها

• SC-St.jpg
    SC-St.jpg
    138.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
منم مکس 2013 . همین 64 بیت. می دونم مشکل از کجاست. کلا هر جور رندر بگیری یا تو ویو پرت برای من مشکل داره. بیخیالش خودم بهش ور رفتم خوب شد. وصواصم زیاده تو این چیزها. از اینکه وقت گزاشتی ممنون. راستی چرا من ازت کاری نمیبینم بزنی. تو پیغام جوابم رو بده.

h.khafan

Active Member
می دونم مشکل از کجاست. کلا هر جور رندر بگیری یا تو ویو پرت برای من مشکل داره.

ای بابا جرا اینجوریه پس؟ چیکار کردی درست شه؟

راستی چرا من ازت کاری نمیبینم بزنی.

والا خودمم نمیبینم! مچ دستم کمی مشکل پیدا کرده به دلیل استفاده بیش از حداز کامپیوتر... دیگه با خیال راحت نمیتونم کار کنم و کارای دلی بزنم برای خودم ... کمو بیش یه کارایی میکنم اما در حد ارائه دادن نیست بازارین.

فقط توصیه ای ک دارم روی استاندارد بودن لوازم از جمله میز و صندلی و موس خیلی وسواس داشته باشید ، ممکنه توی یکی 2 روز و یکی 2 سال معلوم نشه و فشاری روتون نیاره اما گذر زمان همه چیرو عوض میکنه....

موفق باشی :wink:

hamed.f

Well-Known Member
والا خودمم نمیبینم! مچ دستم کمی مشکل پیدا کرده به دلیل استفاده بیش از حداز کامپیوتر... دیگه با خیال راحت نمیتونم کار کنم و کارای دلی بزنم برای خودم ... کمو بیش یه کارایی میکنم اما در حد ارائه دادن نیست بازارین.

فقط توصیه ای ک دارم روی استاندارد بودن لوازم از جمله میز و صندلی و موس خیلی وسواس داشته باشید ، ممکنه توی یکی 2 روز و یکی 2 سال معلوم نشه و فشاری روتون نیاره اما گذر زمان همه چیرو عوض میکنه....
حامد جان من هم دقيقاً همين مشکل رو دارم. چند ماهی هست که اصلاً با دست راستم نميتونم تری دی کار کنم.واسه همين با دست چپم کار ميکنم تا اينو هم خراب کنم!
تازه ماوس من هم موس خيلی خوبی بود ! مثلاً دقتش 5000 dpi هستش،نه يکی از مشکلات استاندارد نبودن وسايل هستش،مهم اينه که از نظر علمی ميگن نبايد بيشتر از 3 ساعت در طول روز با کمپيوتر کار کنيد،اگر هم کارتون با کامپيوتر هستش بايد هر 1 ساعت 10 دقيقه استراحت کنيد.
اينو من از اخبار علمی فرهنگی شنيده بودم،چون ما هم اين مسائل رو رعايت نميکنيم اينطوری ميشه...
راستی من برای اينکه اين مشکل رو حل کنم رفتم wacom گرفتم،تو هم حتماً يکی بخر...ارزشش رو داره...
اگه شما هم راهی برای خلاص شدا از اين دست درد پيدا کردی لطفاً به من هم بگو...:rose:

h.khafan

Active Member
ينو من از اخبار علمی فرهنگی شنيده بودم،چون ما هم اين مسائل رو رعايت نميکنيم اينطوری ميشه...
راستی من برای اينکه اين مشکل رو حل کنم رفتم wacom گرفتم،تو هم حتماً يکی بخر...ارزشش رو داره...
اگه شما هم راهی برای خلاص شدا از اين دست درد پيدا کردی لطفاً به من هم بگو...

اره دقیقا ایراد از خودمونم هست ک رعایت نمیکنیم ...یعنی جای موس از تبلت استفاده میکنی؟ من دارم تبلت اما نمیتونم اصلا تو محیط سه بعدی با اون کار کنم..فعلا یعد از یک سال ک کارامو سبکتر کردم تغییر خواصی ندیدم توی بهبود مچم! کافیه 10 دقیقه کار کنم همه دردو بلا ها شروع میشه... چه پشت کاری داری رفتی روی دست چپ! :دی

من با همون تبلتو فوتوشاپ کار میکنم جدیدا 3دی رو گزاشتم کنار ....

به امید بهبودی شما و همه ی دوستان که به اید دردها دچارند...:rose:

پ.ن:
یه انجمن پزشکی هم باید اضافه کنن تو سایت :دی

madmaster_3d

Well-Known Member
والا من از بچگی پای میکرو سگا و کامپیوتر هستم روزی شاید 10 ساعت :)) بیشتر هم میشه یک موفع . البته مشکلی که من پیدا کردم ( به خاطر این سایت های کلیکی که میگن پول میدم خدا لعنتشون کنه ) انگشتام وقتی 3 دی کار می کنم خشک میشه. یعنی وقتی یک چیزه خفن می خوام مدل کنم و دستم روی موس 8 9 ساعت هتسش. انگشتام یک حالت خشک میشه و وقتی تکون میدم یکمی درد میگیره. انگار 100 سال انگشتام همین حالت بودن. حالا برای شماها مچ اینطوری شده. درست میگی عیب از خودمون هستش.

کاش به حرف بابام گوش کرده بودم وبه جا 3d درسما خونده یودم :green:(البته الان هم دارم می خونم )
خداییش دقت کردید این وقتی را که تو 3d میزاریم تو هر صنعته دیگه ای گذاشته بودیم یه چیزی می شد تو ریاضیات مهندش هسته ای می شدیم تو تجربی خبره ترین پزشک اما اینجا کلی کار میکنی طرف میگه بیخودیه البته به کسی توهین نشه فقط می خواستم نظر بقیه دوستان را بدونم کسی موافق هست تشکر کنه کسه دیگه ای توجیهی دیگه داره بگه البته با استناد به مسئله اینکه علاقه به یه چیزی خیلی مهم است و دوم اینکه مدمستر جان که پست را زده راضی باشه

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا من مشکلی ندارم. مگه پست برای بابامه که شاکی باشم حمید جان.

والا بزار برات یک مثالی بزنم. من یک دوستی داشتم که تو بازی های شبکه ای استعدادش تو بازی a بود ولی علاقش تو بازی b . بعد بازی a رو با اینکه شاید می تونست یک بازی کنه خوب باشه مسخره بازی میکرد. چون علاقه نداشت . ولی بازی b که استعدادش توش کم بود رو با علاقه بازی می کرد. خلاصه بعد از چندین سال تلاش بالاخره تونست به یکجایی برسی.

درسته اسمش بازی ولی می خواستم منظورم رو بهت برسونم. شما اگر دکتر هم بشی علاقه نداشته باشی فایده ای نداره. الان ببین تو کشورمون هیچکی سر جای خودش و علاقش نیست. نتیجش رو هم که داری میبینی. ما هم که 3 دی کار می کنیم به خاطر پول نیست. چون تو ایران فایده نداره. من خودم خیلی حال می کنم وقتی یک چیزی مدل می کنم. حتی اگر بقیه خوششون نیاد. بقیه هم همینطورن.

تازه شما می تونی برنامه ریزی کنی. ما ایرانی ها متصفانه افراط تفریطی هستیم. شما برنامه ریزی کن. هم درس بخون. هم 3 دی کار کن. هم ورزش کن. هم ...... حالا هر کی یک نظری داره . زندگی خودشه.

hamed.f

Well-Known Member
اره دقیقا ایراد از خودمونم هست ک رعایت نمیکنیم ...یعنی جای موس از تبلت استفاده میکنی؟ من دارم تبلت اما نمیتونم اصلا تو محیط سه بعدی با اون کار کنم..فعلا یعد از یک سال ک کارامو سبکتر کردم تغییر خواصی ندیدم توی بهبود مچم! کافیه 10 دقیقه کار کنم همه دردو بلا ها شروع میشه... چه پشت کاری داری رفتی روی دست چپ! :دی

من با همون تبلتو فوتوشاپ کار میکنم جدیدا 3دی رو گزاشتم کنار ....

به امید بهبودی شما و همه ی دوستان که به اید دردها دچارند...

پ.ن:
یه انجمن پزشکی هم باید اضافه کنن تو سایت :دی
آره حامد جان تبلت رو تازه خرديم هنوز بهش عادت نکردم،يکم زمان بره،ولی تو تری دی هم قابل استفادست،در مورد دست چپ هم ،خب توفيق اجباری شد که از نيمه سمت چپ کشمشم (مغزم) استفاده کنم!
من الان 7 ماهی ميشه با دست چپم کار ميکنم ولی هنوز درد دستت راستم خوب نشده!اولاش اصلاً نميتونستم ولی حالا مثل دست راستم ميتونم باهاش کار کنم...
نميدونم اون سوسمار رو ديدی تو بخش wip يا نه،اونو کلاً با دست چپم زدم...
ولی نميدونم چرا،دست چپم هم تو اين مدت کم شروع کرده به درد گرفتن!به قول دکتر ها پيش گيری بهتر از درمان هستش واسه همين تبلت رو گرفتم که کلاً جايگزين موس کنم.
من هم همچين...
انجمن پزشکی هم ايده خوبی بود!

والا من از بچگی پای میکرو سگا و کامپیوتر هستم روزی شاید 10 ساعت ) بیشتر هم میشه یک موفع . البته مشکلی که من پیدا کردم ( به خاطر این سایت های کلیکی که میگن پول میدم خدا لعنتشون کنه ) انگشتام وقتی 3 دی کار می کنم خشک میشه. یعنی وقتی یک چیزه خفن می خوام مدل کنم و دستم روی موس 8 9 ساعت هتسش. انگشتام یک حالت خشک میشه و وقتی تکون میدم یکمی درد میگیره. انگار 100 سال انگشتام همین حالت بودن. حالا برای شماها مچ اینطوری شده. درست میگی عیب از خودمون هستش.
علی جان من هم مثل شما يه زمانی خيلی game بازی ميکردم ولی خوشبختانه از وقتی با تری دی آشنا شدم گذاشتمش کنار...چون واقعاً وقت کشيه...
اما قضيه کامپيوتر و موس با game فرق ميکنه...
من پارسال حالت دستم مثل دست شما بود! اين معنيش اينه که اگه مواظب سلامتيت نباشی به زودی مثل ما ميشی...

کاش به حرف بابام گوش کرده بودم وبه جا 3d درسما خونده یودم (البته الان هم دارم می خونم )
خداییش دقت کردید این وقتی را که تو 3d میزاریم تو هر صنعته دیگه ای گذاشته بودیم یه چیزی می شد تو ریاضیات مهندش هسته ای می شدیم تو تجربی خبره ترین پزشک اما اینجا کلی کار میکنی طرف میگه بیخودیه البته به کسی توهین نشه فقط می خواستم نظر بقیه دوستان را بدونم کسی موافق هست تشکر کنه کسه دیگه ای توجیهی دیگه داره بگه البته با استناد به مسئله اینکه علاقه به یه چیزی خیلی مهم است و دوم اینکه مدمستر جان که پست را زده راضی باشه
حميد جان صد در صد باهات موافقم
اين چيزيه که هر روز بهش فکر ميکنم... اگه اين وقت و نيرو رو صرف يه کار بهتر ميکرديم،مثل همين مهندسی يک عمر از بازده اقتصاديش و طبقه ی اجتماعيش لذت ميبرديم.
اما اين کار نه بازده اقتصادی داره نه طبقه ی اجتماعی!
به غير از دوستان معمارمون کسانی که به اين هنر به عنوان کار نگاه ميکنن يه بازنده حسابی هستن.
خوشبختانه من علاقم رو از کارم جدا کردم،ولی وقتی کار هم ميکنم به تری دی فکر ميکنم،که اين باعث ميشه تو کارم پيشرفت نکنم.
خودم رو ميگم که به کسی توهين نشه،اعتياد که يه شکل نداره من هم به تری دی معتاد شدم!
تازه بدتيرين درد وقتی هست که اونقدر تو حاشيه گم شديم که خود موضوع رو فراموش کرديم،چند نفر از دوستانمون در بخش تريدی کارهای مفهومی انجام ميدن؟
باز خودم رو ميگم که به کسی توهين نشه...
ماشين مدل ميکنم که يه تمرينی در مورد موضوعات صنعتی داشته باشم،
کاراکتر سوسمار ميکشم که يه تمرينی با فلان نرم افزار داشته باشم....
خلاصه اصالت هنر که برداشتهای هنرمند از زندگی و اجتماع و پياده کردن اين برداشتها در اثر خودش هست رو فراموش کردم!

آخرین ویرایش:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم بچه های به این با استعدادی و حرفه ای کمتر می تونن تو هنر سه بعدی کار کنن و یا اصلا نمی تونن کار کنن

راستش من مچ دردم طوری هست که گاهی اوقات مثلا یه ماه یک بار مچم یه دوسه روز درد می گیره.رفتم دکتر گفت یه مچ بند آتل دار بخر به نظرم چیز خیلی خوبیه.همینجوری هم وقتی زیاد خم می شه درد می گیره
اول آدم اذیت می شه اما با عث می شه حین کار مچه آدم خم نشه که خودش تاثیر گذاره.
اگر همه موارد رو رعایت کنیم مشکلی پیش نمی یاد. اما متاسفانه آدم وقتی می شینه پای کامپیوتر تا به خودش میاد 2 ...3 ساعت گذشته.!!!!!
طریقه نشستن پشت کامپیوتر هم مهمه.یعنی همش مچ دست نیست ....سر تا پای آدم تحت تاثیر قرار می گیره و باید قضیه جدی بگیریم.من یکی که از همین الان تصمیم گرفتم کمی کمتر پای سیستم و بشینم و مفید تر کار کنم
ان شا الله خدا تن سالم یه همه عطا کنه
موفق و پیروز باشید:rose:

sallarmelli

Active Member
من سوال بپرسم این دستتون چی شده؟

یا اگه جایی تایپیک داره که در این رابطه بحث شده لینکش رو لطف می کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا