مشکل در مدلینگ...اضافه کردن سگمنت روی سطح منحنی

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. من تو مدل یک جسمی گیر کردم. چند ساعت من رو الاف کرده هر کاری هم می کنم درست نمیشه.عکس گزاشتم. اگر سیگمن اصافه نکنم شکل 1 میشه تو حالت اسموت. . اگر اضافه بکنم شکل 3 میشه. خلاصه نمی دونم چی کار کنم. عکس همه چیز رو نشون میده . اینجاس که مشخص میشه کاربر متخصص داریم یا نه !!!! :mad:

راستی ورتکس ها رو هم چک کردم مشل از ورتکس نیست. مشکل این هستش که سیگمنت می خواد ولی وفتی شما تو یک جسم گرد سگمن اضافه کنی. شکل از اون حالت گردی در میاد متصفانه.

پیوست ها

• Pic 1.jpg
    Pic 1.jpg
    225.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • Pic 2.jpg
    Pic 2.jpg
    331.4 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • Pic 2-2.jpg
    Pic 2-2.jpg
    324 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • Pic 3.jpg
    Pic 3.jpg
    234.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44

h.khafan

Active Member
کار سختی نیست،شما در هر حال باید اون ادج ها رو اضافه کنی ...اما بعد از اضافه کردن باید فاصله ی ادج ها رو تو قسمتهایی ک نمیخوای شکستگی داشته باشی زیاد کنی...همین.

یک مقداری چشمیه کار..برای اینکه دقیقا دایره ایجاد شه یه دایره با لاین بکش و حالا اون ادجهای کنار هم رو با move کردن روی دایره قرار بده و فواصلشون رو زیاد کن...نمیدونم متوجه شدی یا نه اگر نه بگو با شکل برات بزارم....یا اینکه حجمتو بزار تا ادیت کنم....

موفق باشی

inception

Member
من با راینو کار میکنم تا جایی که فهمیدم میخوای اون جایی که تخت هست تو شکل 3 گرد بشه مثل بقیه کار در عین حال اون مستطیل بالا هم بهش وصل باشه درسته؟
فایل سه بعدیتو بزار بهتر کمکت کنیم

Yar.kh

Member
چیزی که شما از برنامه میخواهید دقیقا چیه؟
یه سیلندر که یه نوار مستطیلی از لبه ش بیرون اومده؟ خب چطور ممکنه یه میله صاف از لبه دایره بزنه بیرون؟!
متوجه منظورم هستید؟ یعنی حتی تو واقعیت هم امکان ندازه چیزی که میخواهید. سه راه هست:

1- نوار حالت منحنی داشته باشه (به اندازه انحنای دایره)
2- نوار دقیقا لبه دایره نباشه، بلکه یکم وسط تر باشه
3- (برعکس حالت اول) لبه دایره صاف بشه تا بر نوار منطبق بشه (حالتی که بعد از اضافه کردن Edge ها بدست اومده)

وقتی شما هیچ کدوم از این راه ها رو پیش پای نرم افزار نگذاشتید؛ اون هم مرز بین سیلندر و نوار رو برای تغییر حالت از منحنی به صاف به اون شکلی در آورده که تو عکس اول هست.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم!
:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
این کار شدنیه ولی دور سیلندر باید پلی های بیشتری داشته باشه +نظرات دوستان
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی دوستان. ولی همه این ها که گفتید رو من قبلا تست کردم تو این 2 3 ساعت. ولی درست نشد. حالا من خود مدل رو میزارم. شما ببینید چه جوری درست میشه. حالا من فایل رو گزاشتم البته فقط تو مکس می تونید ببینید. چون می خوام بچه های مکس ببینم چی کار می کنن باش. مرسی از شما دوست عزیز اینسپشن جان

. حالا شما هم یک تستی یکنید

پیوست ها

• Moshkel saz.rar
    27.5 کیلوبایت · بازدیدها: 30

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
کاشکی رو مکس 2012 سیو می کردی که ما هم بتونیم ببینیم

inception

Member
اگه با فرمت 3ds یا obj خروجی بگیری بقیه دوستان هم که با نرم افزارهای دیگه کار میکنن میتونن ببینن و کمک کنن
نمیدونم بهت کمک میکنه یا نه

پیوست ها

• 1.zip
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی. اون فایل چیه پیوست کردی اینسپشن

با دیتچ خوب نمیشه. این ها رو تست کردم.

خوب یک چیزی تو مایه های این ایر باس جان من امتحان کردم. یکمی گوشه ها گردن ولی فکر می کنم همین روشت رو باید تست کنم. مرسی بچه ها یک امتحانی می کنم.

madmaster_3d

Well-Known Member
جلل خالق. حالا این بوق رو با هر فرمتی اکسپورت می کنم وقتی تو مکس دوباره بازش می کنم و بهش توربو اسموت میدم. خوب نشونش نمیده. و یک جاهایش مشکل داره. مثلا fbx خروجی میگیرم . بعد خودم ایمپورتش می کنم وقتی اسموت بهش میدم. دیگه دایره نشون نمیده و سیگمنت ها مشکل داره. جریان چیه!؟ چرا خروجی اینجوری میشه!؟

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب دوستان از همتون که اومدید وقت گزاشتید و نظر دادید و کمک کردید مرسی. من این روش ایر باس رو هم امتحان کردم درست نشد. بعد خودم دست به کار شدم و از یکمی از روش ایر باس استفاده کردم یکمی هم از مخ خودم . خلاصه بهش ور رفتم تا درست شد. باز هم ممنون که وقت گزاشتید. مرسی دوستان گلم. مرسی ایر باس جان .

حالا این مشکل اکسپورت کردن به نظرتون چیه. من به هر فرمتی مثل obj. fxb . و .... تبدیلش می کنم و خروجی میگیرم. بعد ریست می کنم مثلا بعد ایمپورتش می کردم تست کنم. وقتی توربو اسموت میدادم مشکل در ادج ها و ورتکس ها وجود داشت. به نظرتون از چیه. اگر می خواهید عکس بزارم.

h.khafan

Active Member
سلام ، یه نمونه برات درست کردم ببین چطوره

حالا این مشکل اکسپورت کردن به نظرتون چیه. من به هر فرمتی مثل obj. fxb . و .... تبدیلش می کنم و خروجی میگیرم. بعد ریست می کنم مثلا بعد ایمپورتش می کردم تست کنم. وقتی توربو اسموت میدادم مشکل در ادج ها و ورتکس ها وجود داشت. به نظرتون از چیه. اگر می خواهید عکس بزارم.

عکس بزار ببینیم مشکلو...من درست متوجه نشدم

موفق باشی

پیوست ها

• Moshkel saz-2011.rar
    32.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام h khafan تو یک جوری گفتی کاری نداره که من خودم رو باختم. گفتم سوال ساده ای پرسیدم.. این که ساختی که مشکل داره و تو عکس نشون میدم. تازه یک قسمتی از سیلندر هم نرمالش مشکل پیدا کرده و حتی با فلیپ هم درست نمیشهسیاه شده. .و لبه ها هم مشکل داره با شماره 3 مشخص کردم. . پس نتیجه میگیریم اون قدر ها هم که گفتی آسون نبود.2 تا عکس پیوست کردم. و لـــــــــــــــــــــی؟!؟!

این که وقت گزاشتی به خاطر سوال من نشون میده که یک کاربر متخصص و با معرفتی . هم شما .و هم بقیه دوستان. مرسی

پیوست ها

• H.khafan.png
    H.khafan.png
    887.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Untitled 2.png
    Untitled 2.png
    208.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب حالا یک عکس از قضیه اکسپورت کردن میزارم که وقتی مثلا یک خروجی مثلا با فرمت .obj میگرم و بعد تو مکس ایمپورت می کنم این شکلی میشه که میبینید تو این عکس ها.

پیوست ها

• Moshkel 1.png
    Moshkel 1.png
    187.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Moshkel 2.png
    Moshkel 2.png
    253.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
نه علی جون حامد جان درست کار کردن اونایی که شما داری تو شکل نشون می دی سایه هست و نرمالش بهم نریخته شکل رو بچرخون تا متوجه شی .
به نظر من روش حامد جان )khafan( روش خیلی خوبیه و خرابی کمتری هم به جا می زاره.:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
نه سایه نبود. یک جاش که نشون دادم. دانلود کن. انگار دیتچ شده هست اصلا بلند شده. اون قسمت ها هم سایه نیست. من چرخوندم قبلا. مشکل داره. من خیلی قبولش دارم ولی این مدلش رو دیدم مشکل داشت . دانلود کن.

بالا