مشکل در فهم آموزش php

meher

Member
درود و سپاس از زحمت و مهر شما.
بنده دارم کتاب php رو میخونم و کتاب دقیقا این هست:
راهنمای کابردی PHP به همراه MySQL _آخرین ویرایش 2012
از دیوید استیفان پاورز David Stephan Powers _ ترجمه: امیراحسان رضایی

یه سی دی هم همراهش هست که خوبه و تمرین داده و آدم شیرفهم میشه (البته بعضی جاهاش اصلا_وقتی نمیفهمم بعضی از جاها رو آیا باد به خوندن ادامه بدم و بعدا دوباره مرور کنم؟ نظر شما چی هست؟)
دیدم بعضی جاها رو نمیفهمم شروع به خودن کتاب الکترونیکی: "مرجع کامل زبان PHP محمد بشیری" هم کردم. ایشون هم خوب و شفاف توضیح نداده و اصلا برای یه مبتدی گیج کننده هم هست. کد نوشته بعد فقط یه خطش رو توضیح داده. بگذریم. رسیدم به کلاسا ولی اصلا درست نفهمیدمشون. توی دروس شما هم توضیحی از کلاسها ندیدم. میشه لطف کنید یه توضیح مبتدی و خوب برامون بزارید و کلاسها رو وب تعریف کنید و آموزش بدین؟
اگر میشه شما بگید یه کتاب برای یه مبتدی که هیچ سررشته ای از برنامه نویسی نداشته چی هست؟ البته کمی با html آشنا هستم. اما کمی.
یه کتاب روان و ساده در بازار؟؟؟؟
سپاس از زحماتتون

meher

Member
:sad:
:-?
جدی خیلی سخته.. یا بنده ی خیلی بیشعور و نفهم هستم یا واقعا این زبانهای برنامه نویسی سخته. تا حالا اومدم چندبار کامل ناامید بشم ولش کنم گفتم نه بزار پیگیرش بشم. خب آخه بنده پول ندارم برم کسلاس خصوصی چیکار باید بکنم. یه بار هم رفتم کلسعمومی PHP خداوکیلی معلمه همچین شوتی گازی درس میداد بعد هم هی مثل میزد روی ریاضیات و ربان برنامه نویسی ASP و انتگرال که اصلا مخم پیچید.
حالا راه حلی هست یا نه؟؟ مدیران گرامی مجیدآنلاین یه راهنمایی اصولی کنید. باور کنید خیلی ها مشکل بنده رو دارند.

mehdi_wade

Member
سلام؛

خیلی‌ خشکلو هلو بهت بگم :

کلاس یه موجودیت مستقله که خصوصیات (attributes) و رفتار‌های (methods) خاص خودش رو داره؛ مثلا کلاس انسان به عنوان خصوصیت دست داره، پا داره، چشم داره و ... و به عنوان رفتار دست می‌زنه ،راه میره، میبینه و ... .

حالا هدف از تعریف کلاس چیه که ما توی کد زدن ۱۰۰۰ بار نخوایم تابع راه رفتن رو بنویسیم که ممکنه ۱۰۰ خط باشه و ۱۰۰۰ * ۱۰۰ = یا قمر بنی هاشم! :)) به جاش یه بار توی کلاس، تابع راه رفتن رو مینویسیم (که البته اونجا اسمش می‌شه متد نه تابع) و هر جا خواستیم راه رفتن رو استفاده کنیم می‌شه ;()ensan->go

خصوصیات هم دقیقا همینه؛

حالا دلیل استفاده کلاس می‌شه:

۱-کم شدن حجم برنامه،

۲-تحلیل آسان تر چون اصولاً انسان دنیارو ابژکتیو یعنی‌ قطعه قطعه میبینه!

۳-که فوق‌العاده مهمه اینکه اگر بعدا خواستی‌ کد رو تغییر بدی نمیری همهٔ برنامه‌رو عوض کنی‌ فقط توی کلاست تغییر میدی در حد چند خط همین!

۴-برقراری امنیت(نخ سوزن در ایجاد فرم ورک‌ها مثل net for windows or cake, zend, codeigniter for php.)

۴- و ....

خوب ممکن ذوق زده بشی‌ و بگی‌ عجب چیز باحالیه؛ ... اما...

اما در چند صورت نباید از کلاس‌ها استفاده کنی‌:

۱-مهم‌ترین جا اونجاست که احساس کنی‌ تولید کلاس کار رو سخت می‌کنه مثلا برای طراحی سایت مرغداری سازمان سنجش که دیگه کلاس نمی‌خوای کلش می‌شه ۱۰ خط کد در صورتی‌ که کلاس میکنش ۱۰۰۱۰ خط کد.

۲- دو به بعد مسائل نرم افزاریه که ایشالا باید بری دانشگاه .

ایشالا ساده و مفید هست!

در ضمن شما بی‌شعور نیستی‌ متعسفانه کسی‌ در ایران فکر توسعه علم نیست به خاطر همین منبع خوب در مورد هیچ چیز نداریم، این مشکل انقد منو اذیت کرد که رفتم و تقریبا تافل گرفتم :)) به شما هم توصیه می‌کنم.

و من الله توفیق.

meher

Member
آقا دمت گرم.. :green:جدی با همون توضیح ساده یه چیزایی دستگیرم شد. اگر بخوام یه مثال با خود برنامه های کامپیوتر بزنم میشه مثل اینکه ما توی برنامه فلش توی لایبراری (کتابخونه) یه پروانه که پرواز میکنه میسازیم و همه جا میتونیم از توی کتابخونه درش بیاریم و توی پروژه مون بکارش بگیریم.
زبان هم بگی نگی میخونم اما فکر نکنم همت تافل رو داشته باشم.:wink:
آقا مهدی باز هم سپاس فراوان. شاد باشی داداش

sajadmaz

Member
اگه مبتدی هستین و تازه شروع کردین اصلا الان سراغ کلاس نرو ، کلاس رو بزار اواخر کارت (خیلی خوب و قدرتمند هست اما فعلا نه) بنظر من مباحث رو اینجوری پیشروی کنین

1- متغییر ها و تریقه مقدار دهی اونا
2- شرط ها و switch
3- توابع
4- کار با پایگاه داده mysql
اینجا که رسیدین و یا چنتا قبلش فقط بشینین و پروژه عملی برای خودتون درست کنین و بنویسین و از اینجا به بعدش و بگین که راهنماییتون کنم :ی

جاییشم الان نفهمیدین همینجا مطرح کنین دوستان کمک میکنن و به یک منبع هم بسنده نکنین ، موفق باشین.

meher

Member
سپاس

آقا سجاد عزیز خیلی سپاسگزارم. بنده هم بنظرم میاد که این کتابها رو که دارم کار میکنم اگر یه جایی رو خیلی واسم پیچیده بود رد کنم دوباره بعدا بیام مرور کنم. ازت ممنونم. حتما ازت کمک میگیرم. فکر کنم خیلی باید عملیتر تمرین کنم و خودم مشغول سایت ساختن بشم. فتوشاپم بد نیست از دریم ویور هم تا حدی میتونم بهره ببرم. کمی هم css بلد هستم.
به سایتت هم سر زدم. خیلی عالی بود. ازش استفاده میکنم.
اوایل شروع کردم با وورد پرس کار کنم اما خیلی توش ناشی بودم. حالا دیگه چسبیدم به جوملا ببینم میتونم توش چیزی بشم یا نه.
تا

sajadmaz

Member
خواهش میکنم ، اگه میخوایین خوب یاد بگیرین هر دستور که یاد میگیری چندین مثال ازش حل کن خود php.net بهترین داکیومنت هست

جدیدترین ارسال ها

بالا