مشکل در شیت بندی عکس+نقشه های کد

arc.f

Member
سلام...من همیشه این مشکل رو داشتم ولی ماست مالیش میکردم اما الان باید یه شیت خوب ببندم...خیلیی فوریی
cry.gif

البته ببخشید سوال ابتدایی میپرسم

من چند نما دارم که دراتوکد کشیدم وحالا باید عکس های jpg رو هم با اونها تو یک شیت بذارم.من قبلا این کارروتو فتوشاپ انجام میدادم وجی پگ نمای کدی رو میاوردم تو فتوشاپ وباافت کیفیت بسیار در خطوط شیت رو میبستم.هرچند اصلا راضی نبودم.

شما چیکارمیکنید اینجور مواقع؟ چه طوری یه شیت بندی خوب از نمای کدی و یه سری عکس داشته باشم؟
cry.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
کدی ها رو باید PDF بگیری بیاری تو فتوشاپ تا افت کیفیت نداشته باشی
باید یک برنامه PDF ساز نصب کنی مثل Adobe Acrobat یا Nitro Pdf Professional و از طریق اون خروجی ها کد رو تولید کنی و بدون پس زمینه ببری تو شیت هات
البته این رو هم مد نظر داشته باش که برای چاپ باید ابعاد و رزولوشن مناسبی رو برای شیت هات انتخاب کنی

arc.f

Member
ممنونم :rose:

این کاررو الان انجام دادم اندازه شیت رو هم نزدیک به اندازه ای گذاشتم که نمای کدی توش جا بشه که.همون اندازه ای که میهوام پرینت بگیرم...ولی باز هم خطوط پیکسل پیکسل شد.

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
نه اشتباهه
باید اندازه شیت رو اندازه واقعی بذاری
یعنی اگر 100*70 هست همون 100*70 با رزولوشن 300 پیکسل اینچ بذار و اون Pdf رو توش باز کن و هر اندازه ای که باز کردی دیگه کوچیک بزرگش نکن

arc.f

Member
اها.چشم.فقط یه چیزی...این که از کد میارم باید مقیاس داشته باشه چیکار کنم؟

MohammadGh

Well-Known Member
ببینید نقشه مورد نظر رو پرینت بگیرین بعد یعنی با فرمت pdf سیو کنین بعد فایل پی دی اف رو ببرین توی نرم افزار illustrator بعد نقشه رو انتخاب کنید و درگ کنید توی فتوشاپ به همین راحتی

nima_dsnr

کاربر VIP
اها.چشم.فقط یه چیزی...این که از کد میارم باید مقیاس داشته باشه چیکار کنم؟
خب این به همون Pdf گرفتن بر میگرده
باید مثل پلات گرفتن همون کارها رو انجام بدی و مقیاس بدی و فقط بجای پرینتر، برنامه Pdf ساز رو انتخاب کنی
بخاطر همین میگم کوچک بزرگش نکن

جدیدترین ارسال ها

بالا