مشکل در رندر

Gryphon

Member
سلام
موقع رندر بعضی از آبجکت ها (بیشترشون) تو رندر دیده نمیشن، یعنی به این صورت نیست که سیاه یا سفید بشن ، انگار اصلا وجود ندارن به طور مثال آبجکتی که پشت یه آبجکت دیگست به طور کامل رندر میشه انگار که هیچ آبجکتی روبروش نیست. کسی میدونه مشکل کجاست؟
موتور رندر هم vray هست.

Saeed2vfx

Member
فقط توی رندر دیده نمیشن یا بعد از رندر هم توی فایل ایجاد شده وجود ندارن ؟

با موتور رندر دیگه هم تست کردی ببینی همین اتفاق میافته ؟

hamarz

New Member
سلام. نمی دونم دارم جای درستی پست میذارم یا نه. اگه اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنین. ( تازه به انجمن ها رو آوردم!)
بچه ها من یه مشکلی دارم که ممنون میشم جواب بدین
وقتی رادیو سیتی رو فعال می کنم و دکمه ی استارت رو می زنم بعد از چند لحظه ارور زیر رو بهم میده :
radiosity ran out of memory while processing. the solution was reset
اول فکر کردم چون رمم یک گیگه این مشکل پیش اومده. پرس و جو کردم و با توجه به مدل سی پی یو بهم گفتن که سیستمم تا 4 گیگ می کشه. بنابر این دو گیگ رم اضافه کردم. اما فایده نداشت. یه دور ویندوز رو عوض کردم و مکس رو دوباره نصب کردم. اما بازم مشکل حل نشد. تو فروم خود اتو دسک و جاهای دیگه هم سرچ کردم. کم نبودن کسانی که به این مشکل برخورده بودن. اما کسی جواب مفیدی نداده بود. و یا تو جواب ها بیشتر مطرح کرده بودن که می تونه به خاطر ایمپورت کردن از اتوکد باشه. اما فایل من از ابتدا تو مکس ساخته شده و ایمپورتی هم در کار نبوده. دوستان فایل مکسم مربوط به تحویل پروژه ست. هر چقدر سریعتر راهنماییم کنین بیشتر سپاسگزار میشم

Saeed2vfx

Member
تو رندر دیده نمیشن ولی تو ویوپورت هستن.

با موتور رندر دیگه هم تست کردی ببینی همین اتفاق میافته ؟

سلام. نمی دونم دارم جای درستی پست میذارم یا نه. اگه اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنین. ( تازه به انجمن ها رو آوردم!)
بچه ها من یه مشکلی دارم که ممنون میشم جواب بدین
وقتی رادیو سیتی رو فعال می کنم و دکمه ی استارت رو می زنم بعد از چند لحظه ارور زیر رو بهم میده :
radiosity ran out of memory while processing. the solution was reset
اول فکر کردم چون رمم یک گیگه این مشکل پیش اومده. پرس و جو کردم و با توجه به مدل سی پی یو بهم گفتن که سیستمم تا 4 گیگ می کشه. بنابر این دو گیگ رم اضافه کردم. اما فایده نداشت. یه دور ویندوز رو عوض کردم و مکس رو دوباره نصب کردم. اما بازم مشکل حل نشد. تو فروم خود اتو دسک و جاهای دیگه هم سرچ کردم. کم نبودن کسانی که به این مشکل برخورده بودن. اما کسی جواب مفیدی نداده بود. و یا تو جواب ها بیشتر مطرح کرده بودن که می تونه به خاطر ایمپورت کردن از اتوکد باشه. اما فایل من از ابتدا تو مکس ساخته شده و ایمپورتی هم در کار نبوده. دوستان فایل مکسم مربوط به تحویل پروژه ست. هر چقدر سریعتر راهنماییم کنین بیشتر سپاسگزار میشم

برای اینکه زودتر به جواب برسید یک تاپیک با عنوان مناسب ایجاد کنید.

Gryphon

Member
ممنون آقا Saeed2vfx تقصیر این سیستم زپرتی بود مپ ها رو کوچیک کردم و از سر ته کار زدم بعد که کار یه مقدار سبک شد رندرم درست در اومد، بازم ممنون.:rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا