مشکل در رایانه من (فوری) باز شدن پنجره جدید

با سلام .
کامپیوتر من مشکل زیر رو داره
وقتی وارد my computer میشم و بر روی یک درایو کلیک میکنم درایو در پنجره جدید باز میشه !
مشکل از کجاست ؟ چطور حلش کنم ؟

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
دوست عزیز :
این مشکل مربوط به ویروس میشه .
باید آنتی ویروس آپدید شده رو سیستم نصب کنید شاید بتونه این مشکل را حل کنه و ...

mo.esmp

Member
با سلام .
کامپیوتر من مشکل زیر رو داره
وقتی وارد my computer میشم و بر روی یک درایو کلیک میکنم درایو در پنجره جدید باز میشه !
مشکل از کجاست ؟ چطور حلش کنم ؟

به Control Panel رفته و بر روی Folder Option کلیک کنید. پس از باز شدن پنجره در تب General در قسمت Browse Folders گزینه Open each folder in same window رو انتخاب کنید و دکمه OK رو بزنید.
سپس به Start > Run رفته و در Run عبارت regsvr32 /i shell32.dll رو تایپ کنید و دکمه OK رو بزنید پس از اینکار پیغام DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded ظاهر میشود.

به control panel رفته و بر روی folder option کلیک کنید. پس از باز شدن پنجره در تب general در قسمت browse folders گزینه open each folder in same window رو انتخاب کنید و دکمه ok رو بزنید.
سپس به start > run رفته و در run عبارت regsvr32 /i shell32.dll رو تایپ کنید و دکمه ok رو بزنید پس از اینکار پیغام dllregisterserver and dllinstall in shell32.dll succeeded ظاهر میشود.

این کار هم جواب نداد !

.:. soroosh .:.

Active Member
خب اگه آنتی ویروس نتونست ویروس را از بین ببره از برنامه Cure it هم استفاده کنید و تست کنید .
اگر نشد فکر میکنم مجبور میشید ویندوز عوض کنید و ...

mo.esmp

Member
اين رو هم امتحان کنيد
Start > Run
در Run عبارت regedit رو تایپ کنید
حالا به مسیر HKEY_CLASSES_ROOT/Drive/Shell بروید
بر روی کلید default دو بار کلیک کنید و مقدار کلید رو به none تغییر دهید.
restart pc or logof it

nima_dsnr

کاربر VIP
نه مال اینا نیست مال همون ویروسه.
توجه کن که آنتی ویروس رو باید آپدیت کنی ها!
اگر نکنی معلوم نیست مال چه زمانی هست.

reza_ph

New Member
این مشکل ربطی به ویروس نداره
کاری که شما باید کنین اینکه اول My computer رو باز کنین.بعدش از منو های بالا tools رو باز کنین و بعدش folder options رو انتخاب کنین.در قسمت general و browse folders گزینه open each folder in the same window رو تیک بزنید و ok کنید

Legend

Member
این مشکل ربطی به ویروس نداره
کاری که شما باید کنین اینکه اول My computer رو باز کنین.بعدش از منو های بالا tools رو باز کنین و بعدش folder options رو انتخاب کنین.در قسمت general و browse folders گزینه open each folder in the same window رو تیک بزنید و ok کنید
فرمایش شما دوست عزیز متین ...
این روش اصولی کار هست ...
عنایت داشته باشید که در 99% مواقع این مشکل مربوط به ویروس می باشد ع و در صورتی که هر بار از روش شما استفاده شود و به پایان برسد بعد از گذشت چند ثانیه ویروس به حالت قثبلی خود باز می گردد و تنظیمات دوباره به شکل قبل بر می گردد , در نتیجه اعمال عملیات فوق هیچ سودی نخواهد داشت ...
با توجه به اینکه ویروس فوق الذکر در گذشته نیز نصیب خودم شده , پیشنهاد می کنم آنتی ویروس Avast رو که خودم ازش استفاده کردم با اخرین آپدیت نصب کنید ,
در انتها گمان می کنم ویروس ها هیچ گاه بصورت کامل پاک نمی شوند و شما نیاطمند آن هستید که یک بار ویندوز رو نصب کنید و پس از نصب آنتی ویروس رو اول نصب کنید و بعد الباقی موارد .
موفق و پیروز باشید

فرمایش شما دوست عزیز متین ...
این روش اصولی کار هست ...
عنایت داشته باشید که در 99% مواقع این مشکل مربوط به ویروس می باشد ع و در صورتی که هر بار از روش شما استفاده شود و به پایان برسد بعد از گذشت چند ثانیه ویروس به حالت قثبلی خود باز می گردد و تنظیمات دوباره به شکل قبل بر می گردد , در نتیجه اعمال عملیات فوق هیچ سودی نخواهد داشت ...
با توجه به اینکه ویروس فوق الذکر در گذشته نیز نصیب خودم شده , پیشنهاد می کنم آنتی ویروس avast رو که خودم ازش استفاده کردم با اخرین آپدیت نصب کنید ,
در انتها گمان می کنم ویروس ها هیچ گاه بصورت کامل پاک نمی شوند و شما نیاطمند آن هستید که یک بار ویندوز رو نصب کنید و پس از نصب آنتی ویروس رو اول نصب کنید و بعد الباقی موارد .
موفق و پیروز باشید

از راهنمایی شما دوستان سپاسگذارم . مشکل یک نوع ویروس بود که با عوض کردن ویندوز حل شد .

nima_dsnr

کاربر VIP
فکر می کنی حل شده.
ااگه همه درایوهاتو فرمت کردی که هیچ...
اما اگه فقط درایو C فرمت شده فقط ویروسای درایو c پاک شده و یک اسکن کلی هم میخاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا