مشکل در دیکریپت کردن یک فایل EXE یا پلاگین fyeo

mmb4us

Member
دوستان سلام

می خواستم بهم بگید مشکل این فایلی رو که ضمیمه کردم چیه

من یک فایل EXE رو اینکریپت (Encrypt) کردم با کد 123 ولی وقتی می خوام دیکرپت (Decrypt) کنم
هیچ عکس العملی از برنامه نمی بینم

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پیوست ها

• Decryption.rar
    546.2 کیلوبایت · بازدیدها: 62

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کدتون مشکلی نداره !
یعنی عملیات Decrypt بدردستی انجام میشه، من برای تست فقط یک خط از کدتون رو تغییر دادم که فایل خروجی رو اجرا کنه و اجرا هم شد
کد:
[color=#0000FF]If[/color] (status=[color=#ff0000]0[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
  Art$=Out$ 
  [color=#000090][b]Run[/b][/color]("Art$","") 
[color=#0000FF]End[/color]

mmb4us

Member
کدتون مشکلی نداره !
یعنی عملیات Decrypt بدردستی انجام میشه، من برای تست فقط یک خط از کدتون رو تغییر دادم که فایل خروجی رو اجرا کنه و اجرا هم شد
کد:
[COLOR=#0000ff]If[/COLOR] (status=[COLOR=#ff0000]0[/COLOR]) [COLOR=#0000ff]Then[/COLOR]
کد:
[SIZE=3][FONT=Courier New] Art$=Out$ [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Courier New] [COLOR=#000090][B]Run[/B][/COLOR]("Art$","") [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Courier New][COLOR=#0000ff]End[/COLOR][/FONT][/SIZE]
سلام دوست عزيز وممنون از پاسخ مفيدتون

مي خواستم بدونم چجوي ميشه کاري کنيم که اين فايل اينکرپت شده ي ما که يک فايل exe هست تو خود بيلدر باز بشه مثلا تو صفحه دوم
من خواستم با گزينه ي Binder اين فيل exe رو فراخواني کنم ولي نشد بادستور SetObjectParam ولي نشد

ممنون ميشم منو راهنمايي کني

nevercom

کلاً خصوصیات شئ Binder رو در زمان اجرا نمیشه تغییر داد، شما شئ Binderی رو که در صفحه ی دوم قرار دادید، آدرس فایلش رو، رو یه آدرس خاص؛ مثلاً
کد:
<Embedded>\File.exe
قرار بدید، بعد فایلی که دیکریپت میشه رو هم دقیقاً با همون نام و در همون مسیر قرار بدید، بعد برید به صفحه ی بعد
اصولاً باید جواب بده، چون قبل از اینکه شئ Binder بخواد فایل رو لود کنه، شما فایل رو در اون محل ذخیره کردید.

mmb4us

Member
کلاً خصوصیات شئ Binder رو در زمان اجرا نمیشه تغییر داد، شما شئ Binderی رو که در صفحه ی دوم قرار دادید، آدرس فایلش رو، رو یه آدرس خاص؛ مثلاً
کد:
<Embedded>\File.exe
قرار بدید، بعد فایلی که دیکریپت میشه رو هم دقیقاً با همون نام و در همون مسیر قرار بدید، بعد برید به صفحه ی بعد
اصولاً باید جواب بده، چون قبل از اینکه شئ Binder بخواد فایل رو لود کنه، شما فایل رو در اون محل ذخیره کردید.

سلام بر دوست عزیزم جناب nevercom

ممنون از راهنمایی هاتون ، همانطور که شما گفتید با دادن مسیری که فایل دیکریپت می شد برنامه با موفقیت فایل رو اجرا کرد

اما یه مشکل دیگه : بعدا از اجرا شدن فایل دیکیرپت شده این فایل پاک نمی شه می خواستم لطف کنین و منو راهنمایی کنین
من کد های زیر رو تو یک Script نوشتم ولی ازش جواب نگرفتم ، ممنون میشم منو راهنمایی کنین و بگید مشکل این کد چیه
HTML:
delfile$='<Temp>'+'www.exe'
PluginSet("PlugIn","Out$")
PluginSet("PlugIn","delfile$")
PluginRun("PlugIn","FastWipe")

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با اجازه از جناب Nevercom

شما چرا دوبار متغیرهای مختلف رو به پلاگین Set فرستادین ضمنا این کد شما هم درسته ولی نیازی به دوبار ارسال متغیر پشت سرهم به پلاگین Set نبوده کد رو بدین شکل تغییر بدین ضمنا اگه آدرس فایلی رو که تو هارد شما هست درست باشه باید با این کد حذف بشه اگر حذف نشد مطمئنا آدرس فایلی رو که دادین اشتباه هست برای اینکه متوجه بشین آدرسی رو که به متغیر دادین رو به پیغام بدین و آدرسی رو که نمایش داده شد رو بررسی کنید تا از وجود فایل دکریپت شدتون تو اون مسیر مطمئن شوید.
کد:
این کدم براش نمایش آدرس دهی شما :
کد:
MessageEx("","delfile$")

nevercom

خیلی وقت پیش ها (!) یک مثال برای این پلاگین ساخته بودم، بنظرم میتونه کمکتون کنه: اینجا

mmb4us

Member
خیلی وقت پیش ها (!) یک مثال برای این پلاگین ساخته بودم، بنظرم میتونه کمکتون کنه: اینجا

خدمت دوستان عزیزم جنابان loo30fer وnevercom عرض سلام دارم

خیلییییی ممنون از پاسخ ها تون . ولي متاسفانه بايد خدمتون عرض کنم که مشکل من حل نشد من مسير رو چک کردم ومسير فايلي که ديکريپت مي شود درست بود البته تا زماني که فايل ديکرپت شده در برنامه اجرا نمي شود
فايل ديکرپت شده حذف مي شود ولي همين که فايل در برنامه اجرا مي شود فايل ديکريپت شده حذف نمي شود

براي اينکه بهتر منظورم رو متوجه بشيد و بهتر بتونيد منو راهنمايي کنيد من فايل رو پيوست کرده ام

ازاينکه محبت دارين و مخلصانه جوابامو مي دين يک دنيا از شما ممنونم _ انشا الله تو تمام مراحل زندگيتون موفق باشين

راستی خدمت جناب nevercom عرض کنم من به آدرسی که داده بودین رفتم ولی بازم نتونستم مشکلم رو حل کنم

پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا از شما ممنونم

پیوست ها

• Decryption 1.rar
    546.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب معلومه که نمیشه اون فایل رو حذف کرد چون اون فایل اجرایی شما در حال اجراست پس چطور توقع دارین اون فایل رو بشه حذف کرد مواقعی میشه اینکار رو کرد که فایلی مانند فایل متنی یا عکس باشه.
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یک اسکریپت با نام CBK_EXIT تو Master Top Layer ایجاد کنید و کد داخلش رو بدین شکل بنویسین تا وقتی کاربر خواست برنامتون رو ببنده اون فایل آزاد و حذف بشه :
کد:
DeleteObject("Page 2::Binder")
Pause("1")
delfile$='<SrcDir>\www.exe'
Exit()

m javad

کاربر متخصص
خوب معلومه که نمیشه اون فایل رو حذف کرد چون اون فایل اجرایی شما در حال اجراست پس چطور توقع دارین اون فایل رو بشه حذف کرد مواقعی میشه اینکار رو کرد که فایلی مانند فایل متنی یا عکس باشه.
البته این مورد برای فایلهای غیر متنی و متنی نیست
منظورم اینه که دلیل کلا همونی هست که در اول جمله گفتید
هر برنامه زمان اجرا مقداری از رم رو به خودش اختصاص میده که در هنگام بسته شدن اون فضا آزاد میشه
اگر برنامه ای فایل رو تو حافظه خودش بیاره و دیگه کاری به فایل اصلی نداشته باشه میشه اونو حذف کرد
ولی اگر مثلا مانند فوتوشاپ، هنوز با فایل اصلی کار داشته باشه، امکان پاک کردن فایل رو سیستم عامل تا زمان باز بودن اون برنامه به شما نمیده.

djpooya

Active Member
لطفا یک دمو برای بنده درست کنید !

با سلام

اول تشکر از همه دوستان برای جواب های خوبشون

درخواست داشتم برای من با فایلی که پیوست کردم یک نمونه دیکریپت انجام بدید

فرمت فایل exe هست

من هر چه قدر کد ها را دستکاری کردم نتونستم کاری از پیش ببرم

فقط اگه ممکنه یک نمونه ساده برای بنده درست کنید . خیلی متشکر میشم

کد یا کی فایل اینکریپت شده : pouya

لینک دانلود : http://s3.picofile.com/file/7672800428/Majid_Online_Test.zip.html

لطفا ، حتما به سوال بنده جواب بدید

با تشکر

nevercom

فایل فشرده رمز داره، لطفاً اگه رو فایل رمز میزارید رمزش رو هم ذکر کنید (pouya نیست)

ضمن اینکه تو این بسته یه فایل exe و یه فایل انکریپت شده هست، باید چه اتفاقی براشون بیفته ؟
اگر تو کدنویسی مشکل دارید کدهایی که استفاده کردید رو اینجا بزارید.

djpooya

Active Member
سلام

لطفا برام همون نمونه را بسازید . متشکر میشم. رمز فایل هم www.doctorwhofans.tk

خیلی ممنون میشم اگه جواب بنده را بدید . خیلی ممنون

nevercom

خب چه مشکلی وجود داره ؟ من که با کلیدی که دادید فایل رو دیکریپت کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
از مثالی که برای پلاگین موجود بود هم استفاده کردم

djpooya

Active Member
سلام

منظورم این نبود که دیکریپت کنید منظورم این بود که یک نمونه بسازید که توی اون فایل بنده که اینکریپت هست دیکریپت شده و اجرا بشه مثلا توی بایندر

بنده هم مشکل این دوستمون را پیدا کردم که عکس العملی از برنامه نمیبینم

حالا اگر زحمتی نیست درخواست دارم که یک نمونه ساده بسازید که فایل بنده دیکریپت د اجرا بشه

لطفا ، حتما این نمونه را برای بنده بسازید . با تشکر

nevercom

بفرمایید این هم نمونه.
فقط چون شئ Binder این امکان رو فراهم نکرده که با کدنویسی بشه فایلی رو در اون لود کرد، باید مسیر فایل رو در این شئ وارد کنید، وفایل رو که دیکریپت کردید دقیقاً به همون نام و در همون مسیر ذخیره کنید و بعد به صفحه ای برید که Binder در اون قرار داره.

پیوست ها

• Decrypt.mbd.zip
    6.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15

djpooya

Active Member
با سلام

خیلی ممنون از جواب شما دوستان عزیز به خصوص جناب آقای nevercom

مشکل بنده حل شد و از راهنمایی های شما عزیزان بسیار متشکرم

با تشکر

djpooya

Active Member
سلام

ببخشید که باز هم مزاحم شما شدم

یک مشکل دیگری که برای بنده وجود داره اینه که وقتی فایل دیکریپت میشه یک فایل به نام outfile.exe به وجود میاد اما بنده میخواهم در صورتی که دیکریپت شد این فایل حذف یا دلیت بشه و برنامه اجرا بشه

اگر در این زمینه هم بتونید یک نمونه ساده برای بنده بسازید متشکر میشم

با تشکر

nevercom

شما نمونه ی همراه پلاگین رو ببینید، تابعی وجود داره بنام Wipe و FastWipe؛ از این دو تابع برای حذف فایل استفاده میشه.
حالا خودتون دستور مربوط حذف رو در جایی از کدها که مدنظرتون هست بنویسید.

جدیدترین ارسال ها

بالا