مشکل در دانلود

alavi

New Member
با سلام
من نمي دونم چرا هر وقت مي خوام دانلود کنم با دانلود منيجر يا هر وسيلة دانلود ديگه نميشه و بايد با خود پيش فرض اکسپلورر کار کنم . بعضي وقتها ميشه چند ساعت منتظر دانلود بودم اما يکدفعه نت قطع شده همه چيز از دستم در رفته . به من بگيد چطوري مي تونم دانلود هامو با دانلود منيجر انجام بدم
در ضمن اين که نمي تونم انگليسي بنويسم هر چي آلت و شيفتو مي زنم جواب نمي ده ..

YTERROR

Active Member
خوب برای جوابتون اول باید چند تا مطلب رو بگید

1. متن پیام خطا در هنگام دانلود چیه ؟

2. آیا از همه هاستهای که فایل مورد نظر آپلود شده این مشکل رو دارید یا نه فقط مگا و ریپوی و ؟

3. آیا مستقیم روی لینک دانلود کلیک می کنید یا راست کلیک سیو اس رو می زنید ؟

4. از دانلود منیجر که استفاده می کیند باز هم ارور میده اگه ارور میده از چه فایل منیجری استفاده می کیند ؟

Sunboy454

Active Member
و برای سوال بعدیتونم alt-shift وقتی جواب میده که شما حداقل 2 تا زبون رو سیستمتنون نصب داشته باشین ، مثلا انگلیسی و فارسی ، تو قسمت زیر چک کنین :
کد:
Regional and language options / Language [tab] / Details

در ضمن برای تاپیک های بعدی ، انجمن مناسب رو انتخاب کنین ؛

alavi

New Member
بنام خدا

با تشکر از جوابتان

مگر می شود برای کسی صفحه کلید فارسی تعریف شده باشد ولی صفحه کلید انگلیسی تعریف نشده باشد؟

مگر ویندوز xp محصول ایران است ؟ که صفحه کلید انگلیسی را ساپورت نکند؟:neutral:

Sunboy454

Active Member
ممکنه تو موقع نصب ، فارسی انتخاب شده باشه و انگلیسی حذف شده باشه ، در هر صورت شما با نگاه کردن به اون قسمت میتونین جوابتونو بگیرین ،

YTERROR

Active Member
از سایت مایکروسافت قسمت زبان فارسیش فارسی نویس رو دانلود کن تا مشکلت حل بشه

mhmm2006

New Member
alavi گفت:
با سلام
من نمي دونم چرا هر وقت مي خوام دانلود کنم با دانلود منيجر يا هر وسيلة دانلود ديگه نميشه و بايد با خود پيش فرض اکسپلورر کار کنم . بعضي وقتها ميشه چند ساعت منتظر دانلود بودم اما يکدفعه نت قطع شده همه چيز از دستم در رفته . به من بگيد چطوري مي تونم دانلود هامو با دانلود منيجر انجام بدم
در ضمن اين که نمي تونم انگليسي بنويسم هر چي آلت و شيفتو مي زنم جواب نمي ده ..

shoma yek bar ham az narmafzare DOWNLOAD ACCLERATOR estefade konid shayad ke javab gereftid man ke az in narmafzar razi hastam

d@nial

Well-Known Member
mhmm2006 گفت:
shoma yek bar ham az narmafzare DOWNLOAD ACCLERATOR estefade konid shayad ke javab gereftid man ke az in narmafzar razi hastam
دوست عزیز؛

-لطفا فارسی تایپ کنید
-تاپیکهای گذشته رو بالا نیارید

بالا