مشکل در دانلود فایل zip

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
ببخشید مثل اینکه یه اشکال جدی در فروم به وجود اومده بنده و چندی دیگر از دوستان در هنگام دانلود فایل های zip از سایت به مشکل بر می خوریم در حالی که فایل های rar بدون هیچ مشکلی دانلود می شن لطفاً پیگیری بفرمایید.:cry:
البته این در حالی هست که فایل های زیپی که از سایت های دیگر دانلود میشه مشکلی ندارند.:mad:

Mandana

Active Member
یکی از اونها رو باسه نمونه لینک میدین؟فقط توی یک انجمن خاص یا همه انجمن ها؟:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
من همین الان دانلود کردم
واسه من مشکلی پیش نیومد

بله یک سری که مشکلی ندارند اما نمی دونم من نه می تونم فایل های zip رو با winrar باز کنم و نه با خود ویندوز اسیر شدم به خدا شاید هم اشکال از سیستم من باشه خواهشا راهنمایی کنید.​

R-med

Well-Known Member

بله یک سری که مشکلی ندارند اما نمی دونم من نه می تونم فایل های zip رو با winrar باز کنم و نه با خود ویندوز اسیر شدم به خدا شاید هم اشکال از سیستم من باشه خواهشا راهنمایی کنید.​

دوست خوبم من چند تا فایل rar و Zip رو دانلود کردم
اکسترکشون هم کردم . مشکلی پیش نیومد
به نظرم یه بار نرم افزار Winrar رو Remove کن دوباره نصب کن

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
بنده در همه ی انجمن ها در دانلود فایل zip مشکل دارم اما با rar نه و به راحتی دانلود میشه
برای مثال این فایل زیپ:
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=63614&d=1310510565

خواهشا پیگیری کنید....

منطقی نیست که سیستم فروم بین فرمت فایل هایی که داونلود می کنید فرقی قائل باشه.
لطفا برای باز کردن فایل Zip یک ابزار دیگه بجز اونی که الان استفاده می کنید رو هم امتحان کنید، مثلا اگه از WinRar
استفاده می کنید، WinZip یا 7Zip رو امتحان کنید. من به اینکه مشکل مربوط به ابزاری که نصب کردید باشه مشکوکم،
مخصوصا اگه کرک شده باشه.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
منطقی نیست که سیستم فروم بین فرمت فایل هایی که داونلود می کنید فرقی قائل باشه.
لطفا برای باز کردن فایل Zip یک ابزار دیگه بجز اونی که الان استفاده می کنید رو هم امتحان کنید، مثلا اگه از WinRar
استفاده می کنید، WinZip یا 7Zip رو امتحان کنید. من به اینکه مشکل مربوط به ابزاری که نصب کردید باشه مشکوکم،
مخصوصا اگه کرک شده باشه.

سلام جناب the_king
کرک شده که هست! ما با کرک زنده ایم!!!!
ولی خب چرا خود ویندوز نمیتونه بازش کنه ولی به هر حال من یه ابزار دیگه که اپن سورس و رایگان باشه دانلود و امتحان خواهم کرد.
راستی امکانش هست از تبعات ویروس باشه؟
سیستم ویروسی نیست اما چند وقت پیش یه ویروس عجیب گرفته بود که به هر پاکش کردم شاید از تبعات همون باشه؟

Aref_Alikhani

Well-Known Member
7zip رو دانلود و نصب کردم اما باز همون شد باز نمیشه!
اما خود 7zip رو که از پی سی دانلود گرفتم زیپ شده بود اما به راحتی باز و اجرا شد!!! حالا چی می گید؟
پس به احتمال زیاد مشکل از سایت هست.جناب the_king شما عموما راهی برای غیرممکن ها دارید اینو هم یه جوری حل بفرمایید!:rose:

Mandana

Active Member
اخه ایراد از سایت باشه بقیه هم مشکل خواهند داشت نه فقط شما دوست جان.کس دیگه ای هم چنین مشکلی داشته اخیرن؟:rose:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام ماندانا خانم
ولش بابا من که خیرش رو خوردم فوقش اگه کارم خیلی گیر بود می گم یکی به صورت rar آپ کنه تا ما هم بهره مند بشیم ممنون از پیگیریتون.:rose:

با تشکر عارف:wink:

Mandana

Active Member
میتونی با یک سیستم دیگه هم با همین یوزر امتحان کنی؟:"> ببخشید زحمتت میدم البته:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا