مشکل در تری دی کمرا در افترافکت cc

massomeh1

Member
سلام فرض کنید ک فوتیجی داریم که دوربین داره به سمت جلو حرکت می کنه و صخره ها رو نشان میده شبیه فوتیجهای آرت بیتس می خوام یک آبجت سه بعدی که با المنت تر دی ایجاد کردم و یا یک تکست رو در پشت یک صخره در فیلم ترک کنم و جاسازی کنم که وقتی دوربین به جلو میرود به تدریج نوشته یا ابجت هم دیده شود اینگار که جز خود فیلم هست نمونه آن در کلیپ اکمال دین عید غدیر یکی از دوستان که در بخش تماشاخانه هست وجود دارد مراجعه کنید ببینید تا متوجه منظورم بدرستی بشوید خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید که چطوری این مشکل را حل کنم و به نتیجه مطلوب برسم؟؟؟؟؟؟:-?
باتشکر از دوستان

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
روتوبراش هم میتونه مناسب باشه . البته بستگی به نوع فوتیج داره .

massomeh1

Member
خداخیرت بده بهترین راه و آسانترین راه همین روتوبراش هست در افترافکت cc که واقعا عالی جواب میده و ممنونم از لطفتون

massomeh1

Member
یک سوال دیگه برام الان پیش اومد در یک آموزش یادمه که راهی وجود داشت که بتوان تمام فاکتورهای پوزیشن را جدا کرد یعنی x,y,z را بطور مجزا کرد و مجزا تغییر بدهیم من می خوام دقیقا حرکاهای لرزشی و اتفاقی دوربین رو ی دست را شبیه سازی کنم با ویگل و فکر می کنم باید ویگل را جداگانه و اعداد متفاوت به سه پارامتر پوزیشن نسبت داد چطوری می توان اینکار را انجام داد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

سوال دوم می خوام یک تکست دوبعدی یا سه بعدی را در یک مسیر منحنی یا دایره ایی حرکت بدهم مثلا دوره یک آبجکت بچرخه ؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید یعنی متن هم خودش شکل اون منحنی رو بگیره مثلا کمانی نوشته بشه هم در اون مسیر کمانی حرکت کنه در افترافکت cc چطوری اینکار را انجام دهم؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا