مشکل در بازکردن فایل hdr بزرگ

Hes25

Active Member
سلام دوستان
من یک فایل hdr داتلود کردم اما وقتی بازش کردم مشکل داشت و رنگهای یک قسمتش پریده بود
اما خوش بختانه فرمت jpg همون فایل همراش بود و با همان اندازه بزرگ... بسیار هم با کیفیت بود
من این فایل رو بردم توی فوتو شاپ و اونو به فرمت hdr تبدیل کردم ولی الان اندازه ش خیلی بزرگ شده یعنی فایل 5 مگی شده 90 مگ!

حالا مشکل من اینه که هر کاری می کنم نمی تونم توی مایا اونو باز کنم فورا کرش میکنه!

راهی هست!
نمیشه همون اندازه و کیفیت و توی فوتوشاپ به حجم کمتر تغییر داد؟

Tweaker

Member
تبدیل فایل jpg به hdr هیچ فایده ای نداره. فایل های hdr اطلاعات خیلی بیشتری نسبت به فایل های 8 بیتی (مثل jpg) تو خودشون ذخیره می کنند و علت استفاده از hdr برای نورپردازی هم همینه.

فایل HDR شما احتمالا مشکلی نداره. فایل رو با فتوشاب باز کنید.وارد Image -> Adjustments -> Exposure بشید. با ابزاری های این پنجره می تونید نور رو برای HDR تنظیم کنید. البته مشابه این کار رو با خود مایا هم میشه انجام داد که فکر کنم بهتر باشه. بهر حال قبل از ذخیره کردن بهتره یه بک آپ از فایل HDR بگیرید.

از فایل JPG هم می تونید به عنوان Background استفاده کنید.

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
دوست من این کرش کردن به احتمال زیاد مربوط به رم سیستم شما میشه که کم میاره.
منم با hdr های بزرگ همین مشکل رو دارم.
سایز عکس رو بیار پایین تر به احتمال زیاد باید درست بشه.

آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
تبدیل فایل jpg به hdr هیچ فایده ای نداره. فایل های hdr اطلاعات خیلی بیشتری نسبت به فایل های 8 بیتی (مثل jpg) تو خودشون ذخیره می کنند و علت استفاده از hdr برای نورپردازی هم همینه.

سلام دستت درد نکنه
فقط یک سوال
اگه یک فایل HDR مخصوص نور پردازی داشته باشیم و ببریم توی فوتوشاپ به فرمت Jpg تبدیل کنیم بعد اونو دوباره به فرمت HDR تبدیل کنیم با نوع ابتدایی و دانلودی اون فرقی داره ؟؟!

سلام . به هیچ وجه فایل hdr رو تبدیل نکنید حرف اون دوستمون کاملاً درسته . اطلاعات تصویر hdr بسیار از jpg بیشتر است . به نظر من اگه فابل hdr در نرم افزار های دیگر هم مشکل دارد پس مشکل از hdr است در غیر این صورت یا مایای شما سروی پک ندارد و یا
رم شما کم است ( رم کم یعنی زیر 2 گیگ در ویندوز سون ) همچنین می تونید خودتون هم فایل hdr ایجاد کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا