سلام
مجتبی جان اون گزینه های merge موقعی پیش میاد که یه جسم یا متریال هم اسم تو صحنه داشته باشی شما برای راحتی کار تو هردوشون گزینه ی Auto rename رو بزن البت با زدن همون check box ـــــ Apply All.
گزینه snap shot هم تو منو Tools بالا قرار داره عزیز ، البت بعد از snap shot گرفتن جسم جدیدت تبدیل به Mesh میشه نه poly. البت دو روش دیگه برتی از بین بردن باگ scene ـت وجود داره، یک: این که جسمت رو export obj بگیری و باز وارد کنی یا یه روشی که
حمید جان nc_hamid توی یه پست دیگه گفته بود اون هم این که یه box ساده بذاری و جسمت رو به اون attach کنی و بعد box رو از توی edit poly جسمت پاک کنی. اینها همه روش های باگ ضدایی مکسه که تا به حال من تو این مدت کارم تجربه کردم ولی به احتمال زیاد باگ از scene ـه در هر صورت عزیز بعد از تبدیل جسمت حتما جسم جدیدت رو یا به صورت save selected یا merge و یا export گرفتن وارد یه scene تازه و خالی بکن.
حمید جان خودت که میدونی من اطلاعاتی که در مورد مکس دارم همش تجربیه ولی اصولا snap shot یه نوع قالب گیریه از جسم جدیدته بدون خصوصات اون ، بذار اینجوری بگم: مثلا تو وجود یه ویروس ایدز وجود داره

، خوب؟ وقتی از من یه قالب 3D یا عکس بگیری ویروس تویبدن من توی اون تصویر و قالب وجود نداره. snap shot هم تغریبا چنین کاری میکنه.
اگه اشتب میگم بگو تا یه وقت دوستان 2 ـ 4 مشکل نشن عزیز چون اطلاعاتم تجربیه.
حق یارت