مشکل در استفاده از وایرلس روتر

sitegostar

New Member
سلام . من یک مودم ADSL معمولی تک پورت TP-link دارم (8811) - از ADSL مخابرات هم استفاده میکنم .

چون این مودم من فقط یک خروجی LAN داره ، مجبور شدم یک روتر دارای 4 پورت LAN و وایرلس دار بگیرم.

فعلا از وایرلس استفاده نمیکنم و فقط احتیاج دارم تعداد لن هام بیشتر بشه.

مدل روترم هست:
http://www.aztech.com/support/downloads/product_info.php?model=WL852RT4&category=prodwirelessrouter
که 4 تا جای LAN داره و یک پورت WAN .

من یک کابل لن از مودم معمولیم به پورت WAN روتر وصل کردم . یکی از لن ها ی روتر رو هم به کامپیوتر . آیکن کارت شبکه ام روی کامپیوتر فعال میشه ولی سنت و رسیو ندارم ! یعنی اینترنت فعال نیست! فکر میکنم مشکل از آیپی دادن و DNS ها باشه.

دوستانی که قبلا این کار رو انجام دادن ، لطف کنند وراهنمایی کنند. ممنونم.

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
با وایرلس کانکت شو.
بعد برو به این آی پی آدرس: http://192.168.1.1
یوزر و پس رو وارد کن.
برو در قسمت network وبعد wan
بیا پایین روی advanced setup کلیک کن.
عدد mtu رو هر چی که هست پاک کن و بنویس 1400.
save کن و خارج شو.
اگر آدرس درست نبود بگرد و mtu رو پیدا کن و عدد رو تغیر بده.
موفق باشین.

sitegostar

New Member
سلام . ممنونم دوست خوبم . این کار رو انجام دادم ولی نشد! یعنی بازم سنت و رسیو ندارم . mtu مخابرات روی 1492 هست . ولی روی اینم جواب نداد. فکر کنم باید یه جاییش آیپی داده بشه.

Cisco

مدیر انجمن
شما یک بار مودم رو دستی ریست کن به DNS , Ip هم تغیر نده.
mtu رو هم 1450 یا 1400 بذار.
امتحان کن ببین درست میشه یا نه.
برای اینکه بفهمی درست شده یا نه تو cmd یاهو رو پینگ کن.
چون این مشکل معمولا سایت هایی مثل یاهو رو درگیر می کنه.
موفق باشی.

sitegostar

New Member
اینکار رو هم انجام دادم ولی نشد. پینگ هم نمیده. کانکت هست ولی سنت و رسیو یا صفر هست و یا در حد چند بیت!

ببین شما میگی که فقط mtu رو باید تغییر داد که البته تغییر دادم و نشد. یعنی یوزر پس مخابرات رو نمیخواد؟؟؟ چون این در منوهاش کوئیک اینستال داره که باید یکی از موارد زیر رو انتخاب کرد:

1- auto detecht
2- PPPOE
3- dynamic ip
4- static ip

من PPPOE رو انتخاب میکنم و یوزر پسی که از مخابرات گرفتم رو وارد میکنم ولی باز هم سنت و رسیو ندارم . کزینه auto detecht رو هم تست کردم ولی بازم فرقی نکرد.

the_king

مدیرکل انجمن
مقادیر vci و vpi رو مطابق با مشخصاتی که پشتیبانی مخابرات بهتون می گه تنظیم کرده اید؟

sitegostar

New Member
در مودم adsl معمولی خودمvpi / vci رو تنظیم کردم و مشکلی نداره و به اینترنت وصل میشه . ولی در روتر هیچ جایی برای تنظیمات vpi/vci نداره و تمام منوهاش رو نگاه کردم. البته اونطور که یکی از دوستان گفتند نیازی به این دو مورد در روتر نیست و فقط اینها باید در مودم اصلی ست بشه و بعد مودم با کابل لن به روتر وصل بشه.

sitegostar

New Member
از همه دوستان ممنونم . مشکل حل شد . اصلا هیچ نیازی به آیپی و یوزرنیم و ... نداشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا