Mysql syntax error
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من روی یه برنامه سورس باز خواستم تعدادی فیلد رو اضافه کنم به یک جدول که کردم. وقتی خواستم از طریق فرم داده های جدید رو بگیرم داخل جدول ذخیره کنم پیام خطای:
Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''users' (FName, LName, shenasname, fatherName, mellicode, tell, add, edu, userid' at line 1
رو نشونم داد. گفتم خب حتما بین اونهمه کد یا سزین ها مشکل دارم به خاطر همین یه جای کار مشکل داره.
اومدم داخل یه فایل php متغیر تعریف کردم و با sql query این متغیر ها داخل جدول ذخیره کنم که دیدم بازم همین مشکل وجود داره، کلافم کرده ...نمیدونم مشکل کار کجاست .. دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
اطلاعات مربوطه رو در زیر براتون میزارم .
-------------------------------------------------------------------------------
<?php
$name="Saeed";
$family="edrisi";
$shenasname="390";
$fname="HASSANGOLI";
$mellicode="219219220";
$tell="0987654321";
$add="khanbabakhan .................";
$edu="DIPLOMA";
$user="SAEEDEDRISI";
$password="XXXNX";
$email="SAEED
[email protected]";
$con = mysql_connect("localhost","shamizi_shamizi","doroste");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
mysql_select_db("shamizi_site", $con);
$sql="INSERT INTO 'users' (FName, LName, shenasname, fatherName, mellicode, tell, add, edu, userid, password, email)
VALUES
('$name', '$family', '$shenasname', '$fname', '$mellicode', '$tell', '$add', '$edu', '$user', '$password', '$email')";
if (!mysql_query($sql,$con))
{
die('Error: ' . mysql_error());
}
echo "1 record added";
mysql_close($con)
?>
-----------------------------------------------------
اینم بگم در جدول فوق (users ) یک فیلد دیگه اول از همه دارم که Auto increase هست و بقیه فیلد ها text با مقدار پیشفرض null هست .
و اینکه تو INSERT INTO نام جدول رو با کاما یا بدون کاما و نام جدول ها رو با کاما و بدون کاما و حتی متغیر ها رو با کاما و بدون کاما هم تست کردم .
و بازم جالب اینکه وقتی از فرم قدیمی همون برنامه سورس باز که استفاده میکنم مشکلی در رابطه با ذخیره داده های خودش داخل جدول نداره .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین