مشکل در ادیت متن فارسی در فتوشاپ cs me

P.A.Y.T.O.N

Active Member
حمیدرضا می فهمم چی میگی آخه پاساژ عالی و بازار رضارو گشتم مریم 3 داشتن
حسش نیست برم بگردم وقتشم ندارم مشکل پولش نیست فونتای پروینم یه 180 مگ میشه هر کی خواست همشو آپ میکنم مشکلی نیست
حداقل یه شماره چیزی بده از اینا که خودشون سی دی و می فرستن راستی اون کتاب ایندیزاینم آخرش نگفتیا...

hamid-xp

Member
حمیدرضا جان ممنون ولی ما انقدر هم ناشی نیستیم دوست عزیز
18.gif
با هر دو روش تایپ تست کردم مشکل داره.
P.A.Y.T.O.N عزیز من پروین رو نخریدم دانلود کردم با تمام فونتاش . الان رو این ویندوزم کار نمیکنه ولی تو یه ویندوز دیگه که داشتم کار میکرد. فکر کنم اگه ویندوزم رو یه بار دیگه بریزم مشکل حل میشه.

دوستان عزیز با توجه به نظرات شما به این نتیجه رسیدم که این کارو با فری هند و پروین 2005 بزنم. هر چند این دفترچه 20 صفحه ای رو خواستم با فتوشاپ بزنم ولی کمی که داخل کار شدم دیدم واقعا به دردسرش نمی ارزه.
خوب من رفتم با فری هند کار کنم فکر کنم از اول هم باید اینکارو میکردم.
در کل از همه دوستان تشکر میکنم واقعا انجمن فعالی دارید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من که بعد از گذشت این 3 -4 روز شما اگر 1 ساعت وقتتو میذاشتی رو نصب ویندوز مشکلت حل میشد. البته فکر عاقلانه ای کردی که کارت رو بردی تو برنامه مخصوصش! چون اصل کار اینطوریه که باید کارهات رو همیشه بین نرم افزارا تقسیم کنی. یعنی قسمتهایی که مربوط به ویرایش عکس میشه و تو فتوشاپ و قسمتهایی که مربوط به ویرایش متن میشه تو فری هند یا کرل یا ایل و ... و جاهایی که میخوای صفحه ارایی کنی رو با کوارک یا ایندیزاین و ... انجام بدی تا رستگار شوی!!! :دی

P.A.Y.T.O.N

Active Member
حمید اکس پی اینی که دانلود کردی فونتاشه بدون قفلش به درد نمی خوره الکی حجم فونتای ویندوزتو زیاد نکن...

hamid-xp

Member
حمید اکس پی اینی که دانلود کردی فونتاشه بدون قفلش به درد نمی خوره الکی حجم فونتای ویندوزتو زیاد نکن...

سلام دوست عزیز . اینی که من دارم درسته نسخه کاملش نیست اما خود برنامشه و تو فارسی نوشتن تو فری هند مشکلی نداره .
به همراه 345 فونت فارسی به حجم 30 مگ.
این نسخه هم کرک شده من تو یه فروم دیگه هم عضوم این پروین اونجا غوغا کرده . هر کی میخواد بگه تا براش بذارم .
( البته اگه تا حالا لینکاش پاک نشده باشه ) .
ممنون حمید ایکس پی.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمیدرضا می فهمم چی میگی آخه پاساژ عالی و بازار رضارو گشتم مریم 3 داشتن
حسش نیست برم بگردم وقتشم ندارم مشکل پولش نیست فونتای پروینم یه 180 مگ میشه هر کی خواست همشو آپ میکنم مشکلی نیست
حداقل یه شماره چیزی بده از اینا که خودشون سی دی و می فرستن راستی اون کتاب ایندیزاینم آخرش نگفتیا...

ممنون P.a.y.t.o.n جان ولی تو بازار رضا و هدیه تو فاطمی و بازار ایران و ... همشون دارن نمیدونم چطور پیدا نکردی!

خوب اینجا که نمیشه شماره بدم ولی شماره آبی کامپیوتر یا پارادایز رو برات پ.خ میزارم فکر کنم سفارش تلفنی هم قبول میکنن.
راستش کتابه ایندیزاین چی بود؟ اهان سی دی شو میخواستی دیگه؟گفتم که لینک دانلودشو تو همون انجمن گزاشتم اگرم نمیخوای دانلود کنی از همین شماره ای که میدم میتونی بگیری اونم داره.

حمیدرضا جان ممنون ولی ما انقدر هم ناشی نیستیم دوست عزیز

جسارت نکردم حمید جان ولی خوب گفتم بگم شاید بعضیا ندونن و اینکه واسم جالبه که چرا مال شما کار نمیکنه چون من که مشکلی ندارم.

این نسخه هم کرک شده من تو یه فروم دیگه هم عضوم این پروین اونجا غوغا کرده . هر کی میخواد بگه تا براش بذارم .
( البته اگه تا حالا لینکاش پاک نشده باشه ) .

اگه منظورت پروین 2005 و ادیتورش و فونتاشه که تو انجمن خودمون هم لینکش هست و سالمه و میتونید دانلود کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا