مشکل در اجرا فایل air

benyamin_pc

Well-Known Member
با فلش فایل air که خروجی می گیرم و بعد می خوام اجراش کنم می نویسه متاسفم یک اشکال پیش اومده
زیرشم می نویسه این برنامه برای اجرا نیاز به آپدیت ادوب ایر داره و لینکه نیازمندی های سیستمو برای اجرای ایر زیرش زده
اما ادوب ایر 2.7 رو ویندوزم نصبه ! و وقتی می خوام دوباره نصبش کنم میگه این ورژن الان نصبه
ویندوزمم سونه 64 بیت هست

aliamel

کاربر فعال
اگه یه تصویر از مشکل بذاری خوبه .
تست کن ببین نرم افزار فلش و ویندوزت با هم سازگارند ؟ قبلا می تونستی خروجی بگیری و بدون مشکل برنامه رو نصب کنی؟
خروجی air رو روی یک سیستمه دیگه اجرا کن ببین مشکل حل میشه یا نه.
هدف از این کار ها اینه که مشخص شه ایراد از فلش هست یا ویندوز.

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام علی جان . یه فایله rar گذاشتم که هم توش عکسه پیغامیه که بهم میده . هم یه نمونه فایل air که موقه اجراش بهم اون پیغامو میده

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام علی جان شرمنده یادم نبود پسوردشو بگم . q هست . fla هم که گفته بودین اضافه کردم . راستی پس ازتون پسورد خاسته پس اجرا شده! برا من همون اول error میده

پیوست ها

• air.rar
    11 کیلوبایت · بازدیدها: 4

aliamel

کاربر فعال
روی سیستم من نصب شد ومشکلی هم نداشت . دو تا احتمال می دم:
1- ممکنه تنظیمات Publish رو درست انجام نمی دی (در صورتی که پیغامtime stamp رو هنگام خروجی گرفتن داد گزینه yes رو انتخاب کن)
2- نسخه فلش با ویندوزت سازگاری ندارن

ضمنا فایلی از تنظیمات Publish Setiings ضمیمه کردم.(از فایل Cert. خودت استفاده کردم)

پیوست ها

• Desktop.rar
    67.9 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
time stamp که میگه disable کنم میزنم yes اما حتما با ویندوزم مشکل داره اما تو ادوب زده ایر با ویندوز 64 بیت مشکل نداره شاید از کرکی چیزیه
از همکاریت ممنون علی جان

triton

کاربر فعال
time stamp باید enable باشه ... به اینترنت وصل باش و فایل خروجی ایر بگیر ، ببین درست میشه یا نه.

benyamin_pc

Well-Known Member
با adsl 2mb/s و چون ادوب آی پی ایرانو بسته همراه با v.p.n سعی در انجام خروجی گرفتن توسط گزینه time stamp کردم اما آخرش میگه اتصال برقرار نیست و timo دیس ای بل کن !!
اما مشکل باید از کرکی چیزی باشه آخه فایله خروجی که برا من اون پیغام آپدیتو میداد رو کامپیوتر علی آقا اجرا شد

جدیدترین ارسال ها

بالا