مشکل در اجرا شدن هارد اکسترنال

Younes23

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز می بخشید دیدم جای بهتر از این انجمن پر محتوا نیست که مشکلم رو مطرح کنم حقیقت من با هارد اسکترنالم مشکل دارم...وقتی می خوام بک اپم رو روش بریزم ناگهان ارور می ده و ی صفحه ابی نشون می ده که من هیچ راهی جز ریست کردن پی سی ندارم....گاهی وقت ها هم بصورت ناگهانی این ارور رو می ده...می خواستم بدونم دلیل این مشکل چی هست و چه راه حلی برای درست کردنش هست.:rose:

majid_a95

Active Member
سلام
اولا بکاپ چی هست؟
دوما ارورش چیه ؟
سوما صفحه آبیش چطوریه ؟ نوشته(پیغام خطا) داره> اگه میتونی بزار
چون یه صفحه آبی معروف هست که وقتی ظاهر میشه خودبه خود ریست می کنه لازم نیست دستی.... و مربوط به رمه ..

Younes23

New Member
سلام اره بک اپ انتی ویروس اویرا هستش....اره خود به خود ریست می شه...ارورش مربوط به هارد هست....تا می یاد بعد از چند لحظه ریست می شه پی سی اتوماتیک

Younes23

New Member
سلام اره بک اپ انتی ویروس اویرا هستش....اره خود به خود ریست می شه...ارورش مربوط به هارد هست....تا می یاد بعد از چند لحظه ریست می شه پی سی اتوماتیک

گر می شه راهنمایم کنید تا مشکل رو برطرف کنم....مرسی

Younes23

New Member
دوسان لطفا اگر می شه سریعتر یکی جواب منو بده اگر اطلاع داره..ممنون می شم ازتون...

H00ti

Active Member
در فروم محصولات آویرا،تعداد قابل توجهی شکایت از این مشکل یا شبیه آن دیده میشه.در بعضی موارد هم متخصصین سایت آویرا بر ناتوانی در حل مشکل تایید داشته و آن را ناشی از عدم هماهنگی سخت افزار و نرم افزار می دانند.یکی از راه هایی که ممکنه به شما کمک کنه اینه:
right click on My computer -> choose Properties -> open Advanced tab -> press the Settings button
در این صفحه عبارت Automatically restart باید غیر فعال باشد.(البته در این روش بیشتر صورت مسئله پاک میشه)
البته اگر شما مطمئن هستی که حتما مشکل از اون هارد هست که هیچ در غیر اینصورت بگو تا یه راه حل دیگه پیدا کنیم(اشکال اصلی)

many200363

New Member
تا اونجایی که من اطلاع دارم ارور صفحه آبی مربوط به رم کامپیوترتونه
حتما یه چکی بکنین رمتون رو
فکر نکنم اشکال از هارد اکسترنال باشه

Member
ارور صفحه آبی مربوط به - هارد (بد سکتور یا برد) - کابل هارد - مادر بورد - رم - گرافیک - سی پی یو و گاهی نا همخونی قطعات میتونه باشه
بهتره اول قطعه قطعه امتحان کنی . هارد رو با یه کابل دیگه به یه سیستم دیگه وصل کن ببین چی میشه

Younes23

New Member
سلام....مرسی از راهنمای هاتون این کار ها رو کردم اما بازم این مشکل وجود داره متاسفا....حالا راه حله دیگه ای هست؟

H00ti

Active Member
شما آنتی ویروست رو عوض کن درست میشه.(چون میگی فقط وقتی می خوای بک آپ آنتی ویروس بریزی اینطوری میشه)

H00ti

Active Member
پس حالا باید بری سراغ اون مواردی که ₧ قبلا بهت گفته.اگه از وقتی اون هارد رو گرفتی مشکل شروع شده،پیشنهاد میکنم اول از اون هاردت شروع کن در غیر اینصورت من رم رو ترجیح میدم.البته بقیه قطعات هم باید چک شوند.

جدیدترین ارسال ها

بالا