با سلام
من یک Web Application دارم که در آن در یکی از فرمها لیستی دارم که قابلیت ایجاد و حذف دارد کاربر، برای اینکه در هنگام حذف به کاربر پیغام بدهد من از Script زیر استفاده می کنم
در Page-Loadهم متغیرهای بازگشتی آن را چک کرده و یک متغیر را مقداردهی می کنم
اما مشکل در این است که قبل از Refresh شدن صفحه دستور بعدی اسکریپت که در آن متغیر Temp چک شده است را اجرا می کند و بنابراین کار نمی کند
من یک Web Application دارم که در آن در یکی از فرمها لیستی دارم که قابلیت ایجاد و حذف دارد کاربر، برای اینکه در هنگام حذف به کاربر پیغام بدهد من از Script زیر استفاده می کنم
کد:
[LEFT]
If Not strDelConfirm Then
Dim script As String = "<Script>if (confirm('آیا مایل به حذف ستون هستید؟')) { __doPostBack('ibtnDelete','truee" & strSelectedRowIndex(0).ToString & "')}; else {__doPostBack('ibtnDelete','falsee')}</script> "
Me.Page.RegisterClientScriptBlock("Alert", script)
End If
strDelConfirm = False
If Temp Then
clsEngine.Delete("tblColumns", " fldColNo= '" & dtblGet.Rows(strSelectedRowIndex(0)).Item(0).ToString & "'")
End If[/LEFT]
در Page-Loadهم متغیرهای بازگشتی آن را چک کرده و یک متغیر را مقداردهی می کنم
کد:
If Me.Request.Form("__EVENTTARGET") = "ibtnDelete" And InStr(Me.Request.Form("__EVENTARGUMENT"), "true") <> 0 Then
Temp = True
strDelConfirm = True
'Dim s As String = Me.Request.Form("__EVENTARGUMENT").Substring(5, Me.Request.Form("__EVENTARGUMENT").Length)
ElseIf Me.Request.Form("__EVENTTARGET") = "ibtnDelete" And Me.Request.Form("__EVENTARGUMENT") = "falsee" Then
Temp = False
strDelConfirm = True
End If
اما مشکل در این است که قبل از Refresh شدن صفحه دستور بعدی اسکریپت که در آن متغیر Temp چک شده است را اجرا می کند و بنابراین کار نمی کند
کد:
If Temp Then
clsEngine.Delete("tbl", " fld= '" & 1 & "'")
End If