سلام؛ من توی پروژه ام از کد MCICommand("set cdaudio door open") برای باز کردن درب سی دی رام استفاده می کنم ولی واسه لپ تاپ این کد کار نمی کنه!!! کسی میدونه باید چکار کنم؟آیا کد یا پلاگینی نیست که واسه لپ تاپ هم جواب بده؟؟
سلام
قبلا یه پلاگین برای اینکار نوشته بودم که نام هر درایو سی دی رام رو که بهش میدادین رو به دلخواهتون باز یا بسته میکرد
که این پلاگین رو به همراه نمونه براتون پیوست کردم
فکرم نمیکنم دلیلی داشته باشه که روی سیستم شما جواب نده
فهمیدم!!! من ultra iso نصب کرده بودم بعدش درایو مجازی واسم ایجاد کرده بود واسه همین دستور cdaudio door open واسم کار نمیکرد!!! وقتی اونو حذف کردم درست شد! ولی یه سوال! خب پس اینطوری یعنی اگه کسی رو کامپیوترش درایو وجازی داشته باشه، این دستور از پروژه ی من واسش کار نمیکنه!!!! راه حلی واسه این مشکل وجو نداره!؟ (که درایوهای مجازی نرم افزارهای ایمیج گیری از این دستور مستثنی باشند و این دستور فقط به درایو واقعی ارسال بشه!؟
دستور MCICommand که براتون ارسال کردم و تو خو بلیدر و نمونه هاش هم ازش استفاده شده تنها درایو سیدی رام رو باز میکنه (اگر اون رو تشخیص بده)
مثلا اگر طرف رو سیستمش هم رام و هم رایتر داشته باشه ، رایتر رو باز نمیکنه!
شما با همون پلاگین لوسیفر عزیز کار کنید بهتر هست
لیست درایو ها رو بگیرید اول
بعد از توی اون لیست به کمک پلاگین البته چک کنید که کدوم مجازی هست (تو اینترنت در مورد سریال های درایوها تحقیق کنید) ، اونی که مجازی نیست رو باز کنید.
البته من جاتون بودم زیاد رو این موارد وقت نمیزاشتم
شما همون کد رو به کار ببرید، کلا ممکن هست روی 10% سیستمها هم جواب نده - خب زیاد مهم نیست (البته این نظر من هست)