مشکل در اجرای فایل bat

شروع موضوع توسط hype ‏31 ژانویه 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. hype

    hype Member

    ارسال‌ها:
    71
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    آیا می شه از فایلی که در fscommand باز شده یک فایل دیگه رو بوسیله .bat باز کرد؟
    منظورم اینه فایل one.exe از فولدر fscommand باز بشه بعد بتونی با یک کلید از توی one.exe فایل دوم یعنی two.exe یا فایل سوم 3.exe و چهارم 4.exe رو باز کنی؟
    اینو نوشتم @ ECHO OFF
    start .\two.exe
    exit
    به تنهایی درست کار می کنه ولی وقتی از تو فایل one.exe اجراش می کنم چیزی رو باز نمی کنه!!!
    :-?
    راستش سرچ کردم ولی نتونستم دستور نوشتنbat برای چندتا فایل و نحوه ساختن اون رو پیدا کنم!
    مرسی.
     
    نوشته شده توسط hype در ‏31 ژانویه 2010
  2. hype

    hype Member

    ارسال‌ها:
    71
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوستان کسی نمی تونه در این مورد کمکی کنه؟
    فقط می خوام بدونم فایل bat. رو درست نوشتم یا نه!!؟!:sad:
     
    نوشته شده توسط hype در ‏1 فوریه 2010
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    سمپلو دان کن و در فلش cs4 باز کن . می تونی باهاش 100 تا فایلو با هم باز کنی .
    فقط و فقط حواست باشه که اگه خروجی swf معمولی بگیری - ctrl+Enter - جواب نمی ده و باید حتما خروجی projector یا همون exe فلش بگیری . در ثانی این دستور رو در کد نوشتم :
    PHP:

    import flash.system.fscommand;
    BTN.addEventListener(MouseEvent.CLICK,EXE);
    function EXE(evt:MouseEvent):void
    {
        fscommand("exec", "Run.bat");
    }
     
    البته به زبان اکشن 3 و این دستوراتو در یه فایل تکست نوشتم و اونو به فرمت bat سیو کردم :

    @echo off

    start Text1.txt
    start Text2.txt
    start Text3.txt
    start Text4.txt
    start Text5.txt
    start Text6.txt
    start Text7.txt
    start Text8.txt
    @exit
    و حتما باید اونو فایل bat رو در فولدر fscommand بزاری و همینطور الباقی فایل ها رو .
    تمام دستورات اجرای هر فایل رو هم فقط کافیه در اون فایل bat بزاری . می تونی به تعداد start ها در اون فایل bat اضافه کنی .
    موفق باشی ...
     

    پیوست ها:

    • FSCommand.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 8.3
      نمایش ها:
      230
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏1 فوریه 2010
    mohammad moeini، massoudn، aminislami و 13 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    لطفا جهت تشکر از کلید تشکر استفاده کنید

    ولی فکر می کنم ایشون می خوان بعداز اجرا شدن یک EXE از پوشه FSCommand یک فایل دیگه ای رو می خوان

    اجرا کنن !

    خوب اگه فایلی که اجرا میشه بازم خروجی فلش باشه باید در کنار فایلی که لود شده در پوشه FSCommand یک پوشه

    دیگه به اسم FSCommand قرار بدید تا بتونه فایل Exe رو اجرا کنه

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏1 فوریه 2010
    amin_ir، hype و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. hype

    hype Member

    ارسال‌ها:
    71
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    با عرض معذرت بابت تاخیر.
    آخه مخابرات زحمت کشیده بود بخاطر نوسازی خطوط 5روز تلفن و اینترنت ما رو قطع کرده بود:shock:
    تازه بعد از نوسازی صدای زنبور می ده!!!!!!:mad:
    HadiMetal متاسفانه فلش cs4 ندارم فایلی رو که فرستادی امتحان کنم.
    ولی با روشی که Avang2005 گفت مشکلم حل شد:rose:.(متشکرم)
    ولی در کل می خوام بدونم آیا راهی داره که بتونی با فایل bat بازش کنی .
    یک عکس attach کردم توضیح دادم .

    موفق باشید
     

    پیوست ها:

    • example.jpg
      example.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 178.9
      نمایش ها:
      61
    نوشته شده توسط hype در ‏6 فوریه 2010
    saber2008 از این پست تشکر کرده است.
  6. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    خوب شما با فایل Bat چی رو می خواید باز کنید !؟

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏6 فوریه 2010
    hype از این پست تشکر کرده است.
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    عزیزم تنها کاری که باید بکنی اینه که 3 تا فایل bat درست کنی و در هر کدوم ، فایل مناسب رو برای اجرا ، start کنی و به هر دکمه در حالت رویداد کلیک ، فانکشن خاص و مجزا رو اختصاص بدی و با اجرای هر فانکشن و با استفاده از دستور fscommand ، یک فایل مناسب bat از اون 3 فایل bat رو اجرا کنی . همین . این 3 فایل bat هم در اون فولدر fscommand قرار می گیرند .
    همه چیز همون چیز بالاست منتها به جای یه فایل bat ، سه تا فایل bat قرار می دی (در همون فولدره ) و به جای اینکه به یه دکمه addListener قرار بدی ، به 3 دکمه ، 3 تابع مجزا می دی و در هر تابع ، fscommand خاص اون اجرا می شه و فایل مناسب bat رو از اون 3 فایل اجرا می کنه و در اون فایل هم باید فقط یه دستور start باشه که فایل مناسبو اجرا کنه .
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏6 فوریه 2010
    hype از این پست تشکر کرده است.
  8. hype

    hype Member

    ارسال‌ها:
    71
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6

    می خواستم بدونم اگه تعداد اون فایل های sample بیشتر بشه چطور با فایل bat بازشون کنم.
    البته فکر کنم توضیحات HadiMetal کامل بود ولی فقط یک مشکل دارم که فایل bat رو وقتی روش کلیک می کننم درست کار می کنه و فایل مورد نظر رو باز می کنه ولی وقتی از فایل main.exe بازش می کنم کار نمی کنه.شاید اشتباه نوشتم!
    @ ECHO OFF
    start .\sample1.exe
    exit
    :-?

    راستی وقتی که با فایل bat بازش می کنم هم باید تو فولدر fscommand باشه؟
     
    نوشته شده توسط hype در ‏7 فوریه 2010
  9. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    هم فایل Bat و هم فایل EXE هر دو باید در پوشه fscommand باشند

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏7 فوریه 2010
    hype از این پست تشکر کرده است.
  10. ali abedian

    ali abedian Banned

    ارسال‌ها:
    373
    تشکر شده:
    253
    امتیاز دستاورد:
    63
    سلام
    بعد از گذشت چندین سال .......... آیا کد سوییش تغییراتی نکرده برای اجرای هر چه راحت تر و استانداردتر فایلهای exe از خارج برنامه؟
    مثلا لینک به ستاپ یه برنامه در یه مسیر مشخص در زیر شاخه فایل اصلی

    منتظر جوابم دوستان
     
    نوشته شده توسط ali abedian در ‏12 فوریه 2010
  11. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    من که متوجه نشدم!

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏12 فوریه 2010
  12. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    برای همون مثال اجرای 3 فایل exe مختلف بوسیله 3 دکمه مختلف یه مثال با cs4 آماده کردم . دیگه cs3 نداشتم حالا یا cs4 تهیه کن یا از روی نوشته هام برو و در cs3 اعمال کن .
    یه فایل new فلش fls و به زبان as3 باز کردم و در اون 3 دکمه قرار دادم به اسامی BTN01 , BTN02,BTN03 ، بعد این دستوراتو در اون فریم نوشتم :
    PHP:

    import flash.system.fscommand;
    BTN01.addEventListener(MouseEvent.CLICK,EXE01);
    BTN02.addEventListener(MouseEvent.CLICK,EXE02);
    BTN03.addEventListener(MouseEvent.CLICK,EXE03);
    function EXE01(evt:MouseEvent):void
    {
        fscommand("exec", "Run01.bat");
    }
    function EXE02(evt:MouseEvent):void
    {
        fscommand("exec", "Run02.bat");
    }
    function EXE03(evt:MouseEvent):void
    {
        fscommand("exec", "Run03.bat");
    }
     
    بعد 3 تا فایل bat در فولدر fscommand قرار دادم به اسامی bat01 و ... خودت اونا رو خواهی دید .
    این دستورات داخلیشونه :
    Bat01
    PHP:

    @echo off
    start Text1.txt
    @exit
     
    برای باز کردن فایل text01 .

    Bat02
    PHP:

    @echo off
    start Text2.txt
    @exit
     
    برای باز کردن فایل text02 .

    Bat03
    PHP:

     @echo off
     start Text3.txt
     @exit
     
    برای باز کردن فایل text03 .
    و در نهایت اون 3 فایل text رو در کنار اون فایلهای bat قرار می دی که البته می تونی اون 3 فایل txt رو در یه فولدر خاص داخلی قرار بدی و البته کافیه در داخل فایلهای bat ، آدرس اونا رو از روت به اون فولدر نسبت بدی ...
    فایلو دان کن و اگه تونسای در cs4 باز کن .
    در نهایت خروجی EXE از قسمت file-->PublishPreview--->exe projector رو انتخاب می کنی و در نهایت خروجیت دیگه حلله و با کلیک روی هر دکمه ، فایلی خاص باز می شه .
    باییییییییییییییییییییییییی....
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏13 فوریه 2010
    hype از این پست تشکر کرده است.
  13. hype

    hype Member

    ارسال‌ها:
    71
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    مرسی HadiMetal مشکلم دقیقا حل شد.
    دکمه ها رو هم که فرستادی چک کردم درست بود .
    باز هم تشکر
    ===============
    مرسی
     
    نوشته شده توسط hype در ‏14 فوریه 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  14. Persianhb

    Persianhb New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    با تشکر از آموزش حوبتون میخواستم بپرسم
    میشه داخل فولدر fscommand یه فلدر دیگه ایجاد کنین مثلا video و تو قسمت کدها آدرس رو به این شکل تغییر بدیم

    fscommand2("exec", "video\Run02.bat");
    من آزمایش کردم لود نشد .. شما میشه یه راهی هم برای این مورد معرفی کنید . ممنون
     
    نوشته شده توسط Persianhb در ‏18 نوامبر 2012

به اشتراک بگذارید