مشکل در اجرای بازی ها

Mamad_lion

New Member
سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه:

mainboard: esc a880gm-ad3
cpu: amd 640
ram: kingmax DDR3 4 GB (دو تا دو گیگ)
vga: ati radeon hd 4250

بازی های با کیفیت و خوب نصب میشن ولی در داخل بازی حرکات کند هستن.حتی بازی هایی که کارت گرافیک پائین تر از سیستم من میخواد هم کند هستن.
مثلا بازی dirt showdown که گرافیک مورد نیازش ati radeon hd 2600 هست. ولی...
در کل در اجرای بازی ها ضعف شدیدی داره و اون چیزی که من میخوام نیست!!!!!

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه:

mainboard: esc a880gm-ad3
cpu: amd 640
ram: kingmax DDR3 4 GB (دو تا دو گیگ)
vga: ati radeon hd 4250

بازی های با کیفیت و خوب نصب میشن ولی در داخل بازی حرکات کند هستن.حتی بازی هایی که کارت گرافیک پائین تر از سیستم من میخواد هم کند هستن.
مثلا بازی dirt showdown که گرافیک مورد نیازش ati radeon hd 2600 هست. ولی...
در کل در اجرای بازی ها ضعف شدیدی داره و اون چیزی که من میخوام نیست!!!!!

ارزیابی ای که از کارت گرافیکی ها انجام شده و در مورد بازی ها تبلیغ میشه بر پایه یکسری تنظیمات عادی و متعارف ئه، نه Reoslution های خیلی بالا یا تنظیمات
گرافیکی حداکثری مثل Ultra. چون تنظیماتی هست که حتی قوی ترین کارت گرافیکی ها رو هم به زانو در میاره. اگر Resolution صفحه تون خیلی بالا است یا
تنظیمات سنگینی مثل Anti-Aliasing یا همان AA و (Full Scene Anti-Aliasing (FSAA در حد بالایی باشه، فشاری که روی پردازنده کارت گرافیکی میاد
می تونه نرخ فریم در ثانیه رو در حد قابل ملاحظه ای کاهش بده. در تنظیمات درایور کارت گرافیکی این قابلیت هست که بشه مشخص کرد که آیا از این تنظیمات
ثابتی که در کارت گرافیکی ثبت می کنید استفاده بشه یا بصورت مستقل از تنظیمات داخل هر بازی.

در ضمن تنظیمات مدیریت توان مصرفی CPU و Power Plan ویندوز هم در این مورد دخیله.

Mamad_lion

New Member
خیلی ممنونم
ولی شما خیلی تخصصی صحبت کردید و من زیاد متوجه نشدم
دلیل ضعف سیستم من در اجرای بازی ها ناشی از گرافیک آنبورد سیستمه ؟ آیا ati radeon hd 4250 برای بازی ضعیفه؟
اگر نه.راه حل مشکل چیه؟
آیا صفحه نمایش تاثیرگذاره؟؟صفحه نمایش من سامسونگه (CRT)

آخرین ویرایش:
سلام
من اینبار ساده برات میگم
کارت گرافیکت ضعیفه اینکه روی چه بازی چی نوشته رو بیخیال قدرت گرافیک شما برای پردازش بازی هایی مثل همونی که گفتی و ... کلا ضعیفه خیلی ضعیف
اگر کارتت همینی هست که لینکشو میزارم
http://www.notebookcheck.net/ATI-Radeon-HD-4250.29664.0.html
کلا برو تو فکر یه کارت گرافیک قوی و این نصیحت رو از من آویزه گوشت کن
یه بار بخر اما خوب بخر
برای کارت گرافیک هم هر چی پول بدی بهتره برو سراغ سری 550 انودیا یا بالاتر یا ATI سری 6 اونم از 6770 به بالا مثلا 6790 یا 68** و ...

اگرم باز نفهمیدی تشریف بیار گروه ما داخل سرور های TS که آدرس و لینک و آموزش تو امضام هست.

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی ممنونم
ولی شما خیلی تخصصی صحبت کردید و من زیاد متوجه نشدم
دلیل ضعف سیستم من در اجرای بازی ها ناشی از گرافیک آنبورد سیستمه ؟ آیا ati radeon hd 4250 برای بازی ضعیفه؟
اگر نه.راه حل مشکل چیه؟
آیا صفحه نمایش تاثیرگذاره؟؟صفحه نمایش من سامسونگه (CRT)

کارت گرافیکی ATI Radeon HD 4250 کارت گرافیکی قوی ای نیست، جزو رده های پایین ئه (کلاس 4 - کارت گرافیکی های کم مصرف و برای کاربرد های عمومی-اداری) و
در نتیجه برای بازی های مدرن و سنگین نامناسبه، چون کلا برای کاربرد های اداری طراحی شده، نه بازی.

اما اگه در تنظیمات گرافیک بازی Resolution رو کاهش بدید یا تنظیم کیفیت اش رو کاهش بدید اجرا روان تر خواهد شد.
نوع و ابعاد مانیتور در سرعت اجرا موثر نیست، اما ابعاد صفحه (تنظیم Resolution) خیلی تاثیر داره.
اگه بخواهید مشکلی برای بازی نداشته باشید طبعا باید یک کارت گرافیکی قوی تری بخرید، از رده کلاس های 1 یا 2

Mamad_lion

New Member
خیلی متشکرم
با توجه به سیستم من چه کارت گرافیکی بگیرم خوبه...(کارتی که در اجرای بازی ها مشکلی نداشته باشه)
البته متاسفانه پولم زیاد نیست....زیر 200 تومن
لطفا راهنمایی کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا