افزونه 1 مشکل خروجی گرفتن در Adobe flash

.:majid:.

Member
سلام به همه ی دوستان
من در حال حاضر نسخه ی CC این نرم افزار رو دارم و وقتی که یه بنر فلش باهاش درست میکنم و خروجی swf میگیرم بعدش که آپلود میکنم و میخوام توی براوزر ببینم فقط محتویات توی اون سایز مورد نظر رو نشون نمیده همه ی اون المنت هایی رو که بیرون کادر هست رو هم نشون میده ، چیکار کنم که اینطوری نشه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ../

ultra1383

Active Member
نمونه ای روکه انجام دادی رو اگه امکانش هست اینجا قرار بدین تا راهنمایتون کنم .

ultra1383

Active Member
نمونه ای که شما درست کردین کاملا درست دوست عزیز ، موردی من نمی بینم که بخوام راهنمایتون کنم .
فقط چون تو بروزر مشاهده می کنید این اتفاق می افته ، باید خروجی رو در پلیر نگاه کنید .
اگر هم میخواین این اتفاق نیفته در بالاترین لایه یک شی مربع بکشید و توی انو به اندازه 468 در 60 خالی کنید.

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
مشکل اینجاست که فلش پلیر مرورگر شما مناسب نیست
این فایل با ورژن 15 فلش پلیر خروجی گرفته شده است این ورژن عموما از فشرده سازی جدید فلش استفاده می کند که در پلیرهای قدیمی پشیبانی نمی شود
فلش پلیر مرورگر شما می بایست 14 به بالا باشد تا این خصوصیت در آن پشیتبانی شود
دقت کنید که فلش پلیر مرورگر ie و دیگر مروگرها به صورت جدا می بایست نصب شود
موفق و پیروز باشید

Member
سلام
مشکل اینجاست که فلش پلیر مرورگر شما مناسب نیست
این فایل با ورژن 15 فلش پلیر خروجی گرفته شده است این ورژن عموما از فشرده سازی جدید فلش استفاده می کند که در پلیرهای قدیمی پشیبانی نمی شود
فلش پلیر مرورگر شما می بایست 14 به بالا باشد تا این خصوصیت در آن پشیتبانی شود
دقت کنید که فلش پلیر مرورگر ie و دیگر مروگرها به صورت جدا می بایست نصب شود
موفق و پیروز باشید

ممنون از پاسختون ، پس الان من ورژن فلش پلیر رو آپدیت کنم مشکل حل میشه ؟؟ آخه چند نفر دیگه هم اینطوری دیدن یعنی فلش پلیر اونا هم نیاز به آپدیت داره؟؟...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
آپدیت را انجام دهید ....

با توجه به نمونه شما می توانید در بخش فلش ورژن فلش پلیر را مثلا روی 10 قرار دهید و دوباره فایل را خروجی بگیرید

توجه کنید یک فلش را در مرورگر خود مشاهده کنید و روی آن راست کلیک کنید ورژن فلش پلیر نمایش داده می شود

موفق و پیروز باشید

Member
آپدیت را انجام دهید ....

با توجه به نمونه شما می توانید در بخش فلش ورژن فلش پلیر را مثلا روی 10 قرار دهید و دوباره فایل را خروجی بگیرید

توجه کنید یک فلش را در مرورگر خود مشاهده کنید و روی آن راست کلیک کنید ورژن فلش پلیر نمایش داده می شود

موفق و پیروز باشید
آقا این مشکل باز هم پابرجاست ، من نسخه ی فلش پلیر رو آپدیت کردم و ورژن فلش پلیر رو هم در تنظیمات Publish بر روی 10 قرار دادم ولی خروجی هنوز هم تمام صفحه هست . . .
یه سوال دیگه هم دارم که چطور میشه حجم بنر فلش رو کاهش داد چون من نمونه هایی رو که دیدم بین 30 تا 40 کیلوبایت بوده حجمشون ولی برای من از 300 میزنه بالا ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام

از بخش publish setting می بایست خصوصیات مربوطه به HTML خروجی را تنظیم کنید ، نمونه شما بدون مشکل برای بنده در مرورگر نمایش داده می شود

در مورد حجم شما برای پس زمینه یک تصویر با حجم بالا استفاده کرید می توانید به جای آن از یک شی که به صورت وکتور هست استفاده کنید
مثلا آن را با ابزارهای طراحی خود فلش ایجاد کنید
و تصویر را حذف کنید

الان حجم اصلی نمونه شما به دلیل تصویر بزرگ هست
اگر از تصویر استفاده می کنید بایست فشرده شده و در همان سایز مورد نظر شما باشد که نیاز به کوچک کردن در فلش نداشته باشد

موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خیر برای تست روی مرورگر از این بخش تنظیمات مربوطه به html ی که فلش ایجاد می کند را انجام دهید
و سپس تست کنید
بخش مربوطه به چک کردن ورژن پلیر را فعال کنید

موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
Detect Flash Version را تیک کنید و ورژن را روی ورژن مورد نظر تنظیم کنید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نمونه را به صورت آنلاین قرار بدهید برسی انجام شود

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا