مشکل بوت شدن و هارد (کمک)

mojmos

Member

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام و عرض ادب به دوستان عزیز
دوستانی که مرا ندیده اند ولی به من کمک میکنند!

من چند وقتی است که وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم هنگام بوت شدن ویندوز یه صدا از هارد می آد(مثل وصل شدن 2 تا سیم) و سیستم بالا نمی آد
و چراغ هارد روشن میشه و پیام میده:
A Disk read Error Eccored
وقتی پورت ساتا روی مادر برد رو عوض میکنم ممکنه برای مدتی مشکل رفع بشه اما پس از مدتی مشکل تکرار میشه
میخاستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم
آیا میتونه مشکل از کابل برق ساتا باشه؟؟

ممنون از شما

the_king

مدیرکل انجمن

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام و عرض ادب به دوستان عزیز
دوستانی که مرا ندیده اند ولی به من کمک میکنند!

من چند وقتی است که وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم هنگام بوت شدن ویندوز یه صدا از هارد می آد(مثل وصل شدن 2 تا سیم) و سیستم بالا نمی آد
و چراغ هارد روشن میشه و پیام میده:
A Disk read Error Eccored
وقتی پورت ساتا روی مادر برد رو عوض میکنم ممکنه برای مدتی مشکل رفع بشه اما پس از مدتی مشکل تکرار میشه
میخاستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم
آیا میتونه مشکل از کابل برق ساتا باشه؟؟

ممنون از شما
توضیحاتی که دادید بیشتر به وضعیت هارددیسک هایی اشاره دارد که در حال خراب شدن سخت افزاری هستند.
در اسرع وقت محتویات با ارزش هارددیسک تان را در رسانه دیگری (هارددیسک، فلش درایو، CD یا DVD) ذخیره کنید.
کابل برق Sata می تواند قطعی داخلی داشته باشد، ولی اینکه "برای مدتی مشکل رفع بشه" با نقص کابلی که
جابجایی و تحرک خاصی نداشته، ارتباط خاصی ندارد. رفع موقتی مشکل احتمالا مربوط به توقف و حرکت مجدد
موتور هارددیسک است نه خود کابل.

arashsoft

Well-Known Member
کابل برق درایو ها و هارد تو یه بار بکن
درست جا بزن
برطرف میشه

منم برخوردم

جدیدترین ارسال ها

بالا