مشکل بعد از تغییر dns

1240

Banned
داون سرور ربطی به تغیرات دی ان اس نداره
هاست قبلی هم فکر کنم جمع کردند.

پيام مدير سرور

با سلام خدمت دوستان عزيز در فروم مجيد آنلاين و همچنين مشتري گرامي من و دوست عزيز من آقاي علي موسوي
من مرتضي تراديون مدير هاستينگ شما هستم !
در مورد اينكه الان يكم سايتتون مشكل پيدا كرده بايد خدمتتون عارض بشم كه ما ميخوايم روي سرور يهك تغييرات اساسي بدم از جمله بالا بردن رم و سي پي يو و همچنين پهناي باند و مشكلات احتمالي !
احتمال خيلي زياد تا فردا ساعت هاي 5 بعد از ظهر داون باشيم !
من قبلاً به شما گفته بودم مسئولات دروپال فارسي رو حتي يه وي پي اس هم براي كارتون ميدم كافي بود با من فقط تماس ميگرفتيد كارتون انجام ميشد
الان هم دير نشوده اگر ميخواهيد روي سرور قدرتمند تر از قديم باشيد ميتونيد دي اناس هاتون همين باشه يا اينكه بيايد روي وي پي اس شخصي خودم يا اينكه اگه لازم نداريد يه بك آپ ميگيرم و حتي اگه لازم هم باشه خصارت امروز كه سرور داون بود رو بهتون پرداخت ميكنم !

موفق ، پاينده و پيروز باشيد ( مرتضي تراديون )

داون سرور ربطی به تغیرات دی ان اس نداره
هاست قبلی هم فکر کنم جمع کردند.

با سلام
نخير دوست عزيز كسي جمع نكرده بره !
سعي كنيد حرفي كه ميزنيد روي تفكرات ذهني خودون نباشه و براساس تجربه شما از ما يا شخص بنده باشه !

سرور در حال بازگشايي هست و قدرتمند تر از قديم !

من حتي سه بار هم به آقاي علي موسوي گفتم كه اگه مشكلي پيش اومد بيان روي وي پي اس شخصي و ايمن خود بنده !

ما دزد نيستيم زود برخورد نكن !

درضمن (آقاي موسوي بهترين راهنماي شما سرورتون هست اگر من نتونستم شما رو ساپورت كنم كه نبايد همچين مسئوليتي رو قبول ميكردم )

alimosavi

Active Member
با سلام
سعي كنيد حرفي كه ميزنيد روي تفكرات ذهني خودون نباشه و براساس تجربه شما از ما يا شخص بنده باشه !

من حتي سه بار هم به آقاي علي موسوي گفتم كه اگه مشكلي پيش اومد بيان روي وي پي اس شخصي و ايمن خود بنده !

درضمن (آقاي موسوي بهترين راهنماي شما سرورتون هست اگر من نتونستم شما رو ساپورت كنم كه نبايد همچين مسئوليتي رو قبول ميكردم )

سلام

خصارت چیه بابا ما مثلا دوستیم . چشم هر چی شما امر بفرمایید.

راستش این ماجرا ها مصادف شد با کار من توی تعئیض تمام قسمت های سایت و ارائه اولین پکیج فارسی دروپال . برای همین من سایت جدید با اطلاعات قبلی رو روی لوکال هاست تماما دارم. شما نگران نباش.

فقط منتظرم تا این ادارات باز بشه تا همشو آپ کنم.

اینجا ( شاهرود ) تموم زندگی فلج هست . بخاطر افت فشار گاز . الان چند روزه ادارات همه بسته اند. و دانشگاه هم همینطور

در مورد سوال از شما . من گفتم شاید مورد از خودم باشه و این تاپیک رو زدم. تاریخ این تاپیک مال 3 هفته قبله . بازم می گم من اینقد از آقای ترادیون لطف دیدم که حد نداره.

دوستان هم بدون یقین به کسی توهین نکنند .
ممنون از همه

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت آقاي علي موسوي و برو بچه هاي گل فروم

اول اينكه آقاي موسوي شما نسبت به بنده لطف داريد ايشالله من بتونم زحما شما رو جبران كنم !

در مورد تند برخورد كردنم هم منو ببخشيد منم توي كرج درگير همين مشكلات هستم كه با اعصابي خورد اينترنت كار ميكنم!

براي شما دوست عزيز آرزوي توفيق روز افزون را دارم

موفق ، پيرزو سربلند باشيد ......

1240

Banned
با سلام

دوست عزیز منظورم شما نبودید
هاست بازار رو گفتم!!! :neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا