مشکل بعد از استفاده از بک آپ

سلام
من از بانک اطلاعاتی سایتم بک آپ گرفتم و وقتی که بک آپ رو روی سایتم ریختم الان در قسمت انجمن اون عنوان موضوعات رو نشون می ده ولی وقتی می خوام متن موضوعات رو ببینم ارور پیدا نکردن صفحه رو می ده . من فایل bbpostsو bbposts_text را هم نگاه کردم موضوعات داخلش وجود داشت
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

4shir

Member
سلام ايني كه من ديدم تو هم تو هم بود بخاطر اسنفاده شما از يوني كد هست بزارش روي UTF8 مشكل ديگه اي هم نديدم

sarallah

Member
saadatmand جان برای مشکل انجمنها به پوشه تم فعال برو و اگر پوشه ای به نام forum دیدی پاک کن ...

این مشکل برای این بوجود میاد که ما دو تا اضافه ساز به bb اضافه کردیم ( پاسخ سریع و ادیتور ) و اگه شما بخوایید از یه تم دیگه برای انجمنها استفاده کنید باید اونها رو نصب کنید ....

سلام
ممنونم از جواب شما
من چک کردم پوشه ای به این نام وجود نداشت .
میشه یه لطفی کنید یه نگاهی خودتون بیندازید.
واگر هزینه ای هم دارد بروی چشم پرداخت می کنم.

izone

Active Member
دوست من

من الآن در فوروم شما تلاش كردم يك نوشته آزمايشي بنويسم و به همين موضوع برخوردم. گمان ميكنم اگر شما همه فايلهاي مربوط به فوروم را پاك كنيد و دوباره آپلود كنيد درست بشود. چونكه اشكال از ديتابيس نيست و گمان كنم فايلهاي viewtopic و post و برخي ديگر از اين فايلها خوب كار نميكنند.

اميدوارم كه درست بشه.

ممنونم izon جان.
من الان روی لوکال هم نصب کردم روی سیستمم وفایل بک آپ رو هم روش ریختم همین مشکل رو باز دارم .

izone

Active Member
saadatmand گفت:
ممنونم izon جان.
من الان روی لوکال هم نصب کردم روی سیستمم وفایل بک آپ رو هم روش ریختم همین مشکل رو باز دارم .

خواهش ميكنم دوست من.

من با Netscape كه روي سايت شما ميروم اون صفحه سفيد نمياد ولي در عوض در فوروم اين ارور را ميده:

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4293970 bytes) in /home/robat/public_html/includes/bbcode.php on line 768

در يك فوروم ديگه هم خواندم كه اين مشكل را چند نفر ديگه هم دارند (انگليسي) و برخي از آنها وقتيكه كوكي ها را از مرورگر وب IntenetrExplorer پاك ميكنند درست ميشه. شما گمان كنم اگر به فايل bbcode.php خط 768 نگاه كنيد شايد بتونيد مشكل را حل كنيد.

به ما هم خبر بدهيد.

شاد و پيروز باشيد.

سلام
با تشکر از همه...
مشکل من همون بانک ناک بود.اونو باز رونویسی کردم درست شد.
من این بانک رو از ناک 7.3 داشتم واین آخری هم ناک مشهد تیم رو نصب کرده بودم .
وبانک قبلی رو رو بانک 7.5 رونویسی کردم البته تک تک تیبلها رو تا کار کرد.فکر کنم اگر باز بک آپ بگیرم و رو سایتم بخوام بریزم همین مکافات رو دارم.بازم تشکر می کنم از شما دوستان .
البته الان که مدیر امنیتی رو نصب کردم یه مشکل جدید دارم که تو یه تا÷یک دیگه می گم

جدیدترین ارسال ها

بالا