مشکل بزرگ در ویندوز و هارد

skh_med

Member
با سلام
دوستان من درگیر مشکل بسیار بزرگی شدم . به راهنمایی شما خیلی نیازمندم . داستان از اینجا شروع شد که سرعت کامپیوتر من پایین اومد . تا اینکه دیروز ظهر که باز گردم ویندوز بالا نیومد . هارد من 40 هست و لپتاپم توشیبا . بعد که فهمدیم که دیگه بالا نمیاد cd های recovery رو انداختم اما ارور داد . بعد یه cd ویندوز انداختم و بوتش کردم اما باز ارور داد . رفتم bios که ناگهان دیدم که هارد رو نمیشناسه و میزان هارد رو 0 نشون می ده . چند بار که ریستارت کردم بالاخره هارد رو شناخت اما این بارک که پارتیشن رو حذف و شروع به فرمت دوباره کردم پس از چند درصد پیشرفت یک صفحه آبی آورد که خطایی بود مبنی بر اینکه هارد شما آسیب دیده و بهتره خاموش کنید . چندین بار این عمل رو تکرار کردم اما نشد . هر از چند گاهی هارد توی بایوس شناخته می شه و بعضی مواقع صفره . من هیچ شوک فیزیکی به هارد ندادم . یعنی نه کوبیده شده به زمین نه چیزی که بگم هاردش آسیب دیده . لطفا راهنماییم کنین . من واقعا موندم . محتاج راهنماییتون هستم .

vista

New Member
این مشکلی که شما بیان کردید به احتمال زیاد سخت افزاری است . اگه نوت بوک نبود خودت می تونستی یه کارهایی کنی ولی من پیشنهاد می کنم :
1. هاردت رو با داس و اگر نتیجه نگرفتی با پارتیشن مجیک Fdisk کن . ( اگه Fdisk نشد بدون که هاردت مرخصه)
2. این را هم اضافه کنم که تا نوت بوک باز نشود نمی شود چیزی گفت به عنوان مثال در یک مورد که چنین علایمی داشت فقط چند تا پین خم شده بودند!
2. نوت بوکت رو فقط ببر تعمیرگاه مرکزی نمایندگی ، به هیچ وجه به این تعمیرگاه ها اعتماد نکن که هم تخصصش رو ندارند و هم برات کیسه می دوزند.

AMIR-ASHERI

Member
سلام دوست عزیز کامپیوتر قبلی من هم چنین مشکلی پیدا کرده من بردم دادم به تعمیرگاه مجاز .
انگارهارد رفته بود تو کما روش یه برنامه احیا کننده نصب کردمن وتقریبا درست شد.

امیر

جدیدترین ارسال ها

بالا