مشکل با Vray در مایا

Hes25

Active Member
سلام دوستان

من دوتا مشکل با وی ری مایا دارم

-اول اینکه موقعی که می خوام تست رندر هم بگیرم حتی در sampling پایین به زور رندر میگیره!! ولی همون صحنه رو با منتال کمتر از ده ثانیه رندر میگیرم!...چکار باید بکنم؟

-دوم اینکه من هرچی روی بچ رندر میزنم چیزی در taks manager دیده نمیشه ،cpu هم فعال نمیشه!...چرا؟!

Hes25

Active Member
اقا سلام

من الان دارم با وی ری تمرین رندر میکنم اما مدل همش n_ضلعی هست و مثل منتال که کلید 3 رو میزنیم هموار نمیشه!...چرا؟ چکار باید بکنیم؟

در مورد رندرینگ خیلی حالت ها وجود داره ( به نظر من چند تا مدل ساده ایجاد کنید ببینید اصلاً سرعت رندر چطوری . اگه خوب نبود مایا رو پیشفرض کنید دوباره رندر کنید اگه بازم خوب نبود احتمالاً مشکل از vray شما است )
اول باید تنظیمات v-ray انجام بشه ( به طوری که سرعت رو بهینه کنه ) دوم اینکه سایز تصویر خیلی بزرگ نباشه مثلاً 4k باشه . سوم اینکه GI فعال نباشه ( بصورت پیشفرض فعال نیست )

در مورد کلید 3 و حالت رندرینگ smooth : تو vray این حالت بصورت پیشفرش فعال نیست یک راه کار سریع ولی غیر حرفه ایی تنظیم کردن مشخصه render viewport subdiv از قسمت vray > global option است که بهتره در تولید استفاده نشه

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
اقا سلام

من الان دارم با وی ری تمرین رندر میکنم اما مدل همش n_ضلعی هست و مثل منتال که کلید 3 رو میزنیم هموار نمیشه!...چرا؟ چکار باید بکنیم؟

تو رندر ستینگ گزینه viewport subdivision بود فکر کنم. یاید فعال کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا