مشکل با SysCommand

Nokhodi

Member
سلام...

کد:
 SysCommand("CopyFile","file1,file2")
این دستور مگه واسه کپی کردن فایل نیست :sad:...پس چرا من هر کاری می کنم میکه نمیتونم کپی کنم:neutral:
یه سوال دیگه اینکه میشه این دستور رو تو یه یهحلقه for گذاشت و گفت 118 بار تکرار بشه و 118 عکسو از cd به hard و به آدرس این منتقل کنه:c:\pic

ممنون....

aff - SEvEN

Banned
سلام...

کد:
 SysCommand("CopyFile","file1,file2")
این دستور مگه واسه کپی کردن فایل نیست :sad:...پس چرا من هر کاری می کنم میکه نمیتونم کپی کنم:neutral:
یه سوال دیگه اینکه میشه این دستور رو تو یه یهحلقه for گذاشت و گفت 118 بار تکرار بشه و 118 عکسو از cd به hard و به آدرس این منتقل کنه:c:\pic

ممنون....

لطفا به اين ادرس مراجعه کنيد و sample مربوطه رو به اسم syscommand رو اجرا و فرم پنجم اون رو نگاه کنيد ... مربوط به کپي فايل هست .

کد:
Program Files\Multimedia Builder497\Samples\syscommand

نه ! همين جا براتون پيوستش مي کنم ، دنلود کنيد و ... در ضمن به خاطر داشته باشيد فايلي به نام test.txt داخل سورس مورد نظر embedded شده هست ، يعني add شده داخلش .

شادي ... مکرر و دائمي .

پیوست ها

• syscommand.zip
    75.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32

silvercover

کاربر متخصص
مثال خود برنامه MMB با نام syscommand.mbd که در مسیر Program Files\Multimedia Builder497\Samples هست رو ببینید. البته صفحه آخرش تا مشکلتون حل بشه.

بله میشه اون تعداد فایل رو هم کپی کرد بر روی هارد.

Nokhodi

Member
از هردو عزیز تشکرات دارم

من هرموقه اومدم اینجا بی جواب نموندم دستتون درد نکنه

Nokhodi

Member
یادم رفت بگم باز sample رو نیگاه می کنم اگه مشکلی بود باز مزاحم میشم
فعلا...

Nokhodi

Member
یه سوالک برام پیش اومد اونم این که این دستور فقط میتونه فایل کپی کنه ؟
دستوری نیست که بتونه یه پوشه از cd کپی کنه

silvercover

کاربر متخصص
متاسفانه MMB به تنهایی دستوراتی برای کپی پوشه ها نداره. اما به کمک Plug-In و یا Command Prompt میشه این کار رو کرد مثل کد زیر :

کد:
path1$='c:\Folder1'
path2$='c:\Folder2'
param$='WAIT,HIDE /c xcopy "' + path1$ + '" "' + path2$ + '"'
Run("cmd","HIDE param$")

مثال بالا از Command Prompt ( یا به تعبیر عامه همون داس سیستم) استفاده میکنه. یه راه دیگه هم استفاده از پلاگینی به نام plugy هست که توی مبحث "پلاگ این های مولتی مدیا بیلدر | MMB Plug-Ins ‏" میتونین پیداش کنین:

http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=83

Nokhodi

Member
من حقله for میذارم error میده این یه مشکل :sad:
مشکل بعدب اینه که باید تمام 118 فایل رو ضمیمه کار کنم و از بیرون نمیشه بهش آدرس داد؟:sad:

چرا؟:neutral:

silvercover

کاربر متخصص
شما 118 تا فایل رو Embed کردین؟ حجمشون چقدر هست؟

ضمنا پلاگین Foldy رو هم ببینید که لینکش توی پاسخ بالایی هست.

Nokhodi

Member
من تا حالا پلاگینی برای پروژه هام استفاده نکردم:neutral:

ولی یه تاپیک خونده بودم از شما فک کنم واسه آموزش پلاگین بود اونو بخونم راه میوفتم؟:sad:

بالا