Fa مشکل با seekbar در Top Layer

maryam mana

New Member
دوستان عزيز من با کمک آموزش هاي مجيد آنلاين يک seekbarدرست کردم ولي وقتي مديا پليرم رو به Top Layerمنتقل کردم ديدم seekbarدرست کار نمي کنه در صورتي که قبلا درست کار مي کرد (ابتدا متوجه نشدم که قبلا درست کار مي کرده و زمان تايمرم رو تغيير دادم و کلي کار ديگه! ! ! ! ! )الان seekbarوقتي از يک آهنگ مي خواد بره به آهنگ بعدي چند بار پرش داره انگار دو تا تايمري که دارم با هم تداخل پيدا مي کنن و وقتي هم که آهنگ رو مي خوام جلو و عقب ببرم بازم گاهي پرش داره من هر چي تلاش کردم نتونستم مشکلش رو حل کنم اگر بتونين اين مديا پلير رو دانلود کنيد و به من بگيد اشکال کارم چيه خيلي ازتون ممنون مي شم.

پیوست ها

• MediaPlayer.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 28

m javad

کاربر متخصص
شما باید بتونید زمان کلیک کاربر و زمانی که کلیک رو رها میکنه کنترل کنید
کدهای برنامه رو تغییر دادم
و یه سیکبار جدید ساختم تو همون صفحه
نیازی به اون همه کد نبود!!!!
تو page 1 هم تو استارت آپ کد اضافه کردم
من اینجا اسپیکر نداشتم ، امیدوارم درست صدا رو عقب و جلو کنه:)
اگر مشکل داشت بگید تا درستش کنم، چون خیلی عجله ای شد
راستی برای سیکبار جدید از هر کدوم از اشیا به همون نام یه شی جدید ساختم مثلا seekbar >> seekbar1
و تنها seekbar_back رو بجاش sb گذاشتم

اگر روی هر دو دکمه Play كليك كنيد هر دوتا با هم حرک میکنن برای مقایسه
جابجایی اون با موس رو هم روانتر کردم

کار بقیه دکمه ها مثل Next و Prev و ... رو بررسی نکردم، خودتون تغیرشون بدید در صورت لزوم

پیوست ها

• MediaPlayer.zip
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 22

maryam mana

New Member
m javad ممنون از زحمتي که براي درست کردن seekbar کشيديد من seekbar رو امتحان کردم پرش آخر آهنگ کاملا درست شده دستتون درد نکنه دو تا مشکل ديگه هم داره که اگر بتونيد رفعش کنيد ممنون مي شم.
1. وقتي بر روي يک نقطه از seekbar کليک مي کنم تا آهنگ رو جلو يا عقب ببرم گاهي seekbar يه پرش داره. يعني ابتدا مياد اونجايي که من کليک کردم بعد مي ره اونجايي که قبلا بوده و بعد دوباره مياد از اونجايي که من کليک کردم ميره جلوتر.
2. وقتي بر روي يک نقطه از seekbar کليک مي کنم تا آهنگ رو جلو يا عقب ببرم هميشه از چند پيکسل عقب تر از جايي که من کليک کردم شروع به خواندن آهنگ مي کنه.
اگر بتونيد اين دو مورد رو هم بررسي کنيد ممنون ميشم. بازم ممنون!

m javad

کاربر متخصص
سلام
با يكم تغييرات درست شد
در کل باید هر دوی auto_move و manual_move به یک صورت نوشته بشن
الان manual_move داره به صورت روان حرکت میکنه در حالی که اون یکی داره تیکه تیکه حرکت میکنه
به همین خاطر اون مورد پیش میاد
در کل بهتره برای هر دوش یکسان سازی بشه

موفق باشید

پیوست ها

• MediaPlayer1.zip
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 26

جدیدترین ارسال ها

بالا